Diziler & Filmler En sevdiğiniz Marvel karakteri kimdir? ejderhanefesii Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Iron Man hayranı olarak sormak istiyorum. En sevdiğiniz karakter ve sevme nedeniniz nedir? En sevdiğiniz Marvel karakteri kimdir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Andrew'in canlandırdığı Spiderman😂 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Deadpool tabi ki ve thanos 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 334 cevap paylaştı. Izlemiyorum, favorim yok o yuzden:/ 1 1 Yorumla ejderhanefesii +1 yıl Bir gün sana da izleteceğim 😁
Kvothe96 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 39% +1 yıl Spider man peter parker karakterini severim 0 4 Yorumla ejderhanefesii +1 yıl Tam olarak hangisini? 😂 3 tane Spider Man var. Yorumla Kvothe96 +1 yıl Tobeyin oynadığı tabiki 😂 Yorumla ejderhanefesii +1 yıl Buna katılıyorum iște 😂 Yorumla Kvothe96 +1 yıl Ama tobey den sonra en sevdiğim andrew garfield.. tobey spider mani iyi canlandırmıştı andrew ise peter karakterini bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Andrew'in canlandırdığı Spiderman😂
Deadpool tabi ki ve thanos
Izlemiyorum, favorim yok o yuzden:/
Bir gün sana da izleteceğim 😁
Spider man peter parker karakterini severim
Tam olarak hangisini? 😂 3 tane Spider Man var.
Tobeyin oynadığı tabiki 😂
Buna katılıyorum iște 😂
Ama tobey den sonra en sevdiğim andrew garfield.. tobey spider mani iyi canlandırmıştı andrew ise peter karakterini bence
Tony Stark
Sadece
Örümcek Adam "Tom"
hulk
Natashaaaa aşkımmm 😻