• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Diziler & Filmler

En sevdiğiniz Marvel karakter hangisi?

Melih_Simsek
Melih_Simsek Takip Et
Yoda Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
22
Yapay Zekaya Sor
Soru başlıkta. Marvel Comics, ABD merkezli çizgi roman yayımcısı şirkettir. Ben Comic'leri hiç okumadım ama Filmleri çok severim.
Sizin en sevdiğiniz karakter hangisi?
Film Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    Mentor Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Selamlar,

Benim için en iyisi Ant-man yani karınca adam karakteri. Çok güçlü ya da karizmatik olduğundan değil ama acayip eğlenceli ve komik olduğu için tercih ediyorum. Normalde Marvel pek seven insan değilimdir.

1
    1 Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Doğru Ant-Man karakteri komik ve eğlenceli oluyor.

En İyi Cevaplar

• barraquda
    barraquda Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 58%
    +1 yıl

örümcek adam tabi ki de.. çizgi romanları daha da efsanedir.. ah nerde o eski siyah beyaz çizgi romanlar.. efsane çizimleri ve muhteşem hikayeleri vardı..

1
    1 Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Çizgi romanları hiç okumadım, filmlerle Marvel'i sevdim.

Yorumla
  • Wonderstruck
    Wonderstruck Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 84%
    +1 yıl

Kaosun habercisi scarlet witch 💃😎

1
    26 Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Scarlet Witch bir başka. WandaVision dizisinde baktın mı?

Yorumla
    • Wonderstruck
      Wonderstruck
      +1 yıl

Izledim ama cizgi romanlardaki tadi yoktu agatha yi cok yuzeysel gosterdiler 😶

Yorumla
    • Wonderstruck
      Wonderstruck
      +1 yıl

Umarim scarlet witch i dr strange in 2. Filminde rune lari ogrenmis halde gosterirler 🙏 o karakteri tam potansiyelinde gormek istiyorum 🥰🥰

Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Aynen bende. Hatta Scarlet Witch kötü role geçebilir söylentiler var. Dizi de zaten ne kadar istemesede kötü oldu. Elizabeth Olsen zaten müthiş oyuncu bütün duyguları yansıtabiliyor.

Yorumla
    • Wonderstruck
      Wonderstruck
      +1 yıl

Su saatten sonra acimasiz ve insafsiz bi scarlet gorucez ama kotu karakter buyuk ihtimal dr. strange olacak.

Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

O olabilir, Spider-Man No Way Home dan sonra Strange kötü bir role girebilir. Scarlet zaten güçlü karakterlerden biri, acımasız ve insafsız olacağı biliniyor bu yüzden Scarlet fena gelecek Strange filmde veya başka filmlerde.

Yorumla
    • Wonderstruck
      Wonderstruck
      +1 yıl

Loki de olan paralel evren kirilmasinda varyantlar serbest kaldi izlediysen bilirsin, spidermanin fragmaninda gosterilen dr strange in dikkat ettiysen diger filmlere gore sakalini biyigini degistirdiler. Ve fragmanda strange in yaptigini gosterdileri buyu yasakli buyulerden biri bizim bildigimiz steven bu buyuyu yapmaz asla. Bu sakali saci degistirilmis strange what if dizisi ve cizgi romaninda gosterilen seytani varyant strange olabilir, eger durum buysa kang mis galactus mus dormanmu ymus hepsi hikaye olur. Ana kotu karakterimiz dr. Steven strange olur ki ben bunu istemiyorum 😒 strange i sevdigimden degil daha kalifiye ve kozmik bi dusmanimiz olsun dark winter gibi mesela ki umarim dark winter i gosterirler 🙏🙏🙏

Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Aynen öyle sana katılıyorum. Muhtemelen de Mephisto da gelir gibi geliyor WandaVision'in son sahnesinden anladığım kadarıyla. Comic'leri fazla bilmiyorum ama galiba hatırladığım kadarıyla Mephisto Spider-Man ile anlaşma yapmıştı bütün dünya onun Spider-Man olduğunu unutsun diye. Galiba Film'de de öyle olabilir. Wanda'nın çocukları falan da Mephisto yönüne doğru gidiyor.
      Buarada bilgine hayran kaldım. Bu zamana kadar hiç bir Kadın ile Marvel filmleri hakkında konuşmadım 😂.

Yorumla
    • Wonderstruck
      Wonderstruck
      +1 yıl

Wandavision da mephisto gondermesi cok yapildi ama gostermediler. Gelse orada gelirdi, belki dedim sonraki filmlerde gelir. Ama spider in fragmanda strange in yaptigi buyu cizgi romanda peter mephistoyla anlasma yapiyo hetkez unutsun diye, ama bu buyuyude strange yaptirilinca mephistodan umudu kestim ben bu saatten sonra mephistoyu gostermezler belki bi kac yerde adi gecer ya da gonderme yaparlar o kadar 🥺 bilim kurgu-fantastik seyleri severim ozellikle buyulu karakterleri 😎 o yuzden mcu artik rune e ele almali rune da geldimi tadindan yenmiycek bu evren 🤤

Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Aynen Rune gelirse tam olur 😂. Eminim ki Mephisto da gelir belki biraz geç gelir ama muhtemelen gelir.

Yorumla
    • Lokininhadesi
      Lokininhadesi
      +1 yıl

Yalnız dizide o sahne çok saçmaydı rün bilgisi fedakarlık ister wanda neyi feda etti bı agathadan rün diye bir şey duydu gökyüzüne rün döşedi agatha hem wanda'dan daha bilge hem daha tecrübeli bı cadı üstelik yaptığı bı fedakarlik bile var ama o bile bodurim kata yapanilmislen wanda'nin gokyune dizebilmesi bana saçma geldi bide wanda bilgisi de yok kızıl cadı olduğunu kaos büyüsüne sahip olduğunu bile ona agatha söylüyor
      Yanlış anlaşılmasın wanda'ya bayılıyorum çok sevdiğim bı karakyer

Yorumla
    • Lokininhadesi
      Lokininhadesi
      +1 yıl

Çizgi romanlarda Peter ironmanin gazına gelip kimliğini ifşa ediyor sonra olayalr oluyor örümcek adam da bunun düzelmesi için dostlarına gidiyir doktor stranhe'da dahil kimse yardım etmiyor çünkü bu çok tehlikeli bir şey örümcek adamda mefistoya gidiyor mefistoda onunla bir anlaşma yaouor ve sevdiği kadının onu hiç tanımadığı bı gerceklik yaratiykr

Yorumla
    • Wonderstruck
      Wonderstruck
      +1 yıl

@Lokininhadesi bende strange in unutma buyusuyle ilgili ayni seyi soyledim zaten tam okumadin sanirim 🙈 rune fedakarlik olayi dogru ama sadece buyu gucu konusunda yetersiz varliklar icindir bu kural rune larin tarihi scarlet witch in soyunun 1. dongudeki agamotto ya dayanmasi gibidir rune lari olusturan ve ilk kulanan kisi agamotto dur. Asgard lilar olsun agatha ve strange gibi buyuculer olsun bu arkadaslar rune lari fedakarlik gostermeden kullanamazlar. Scarlet witch in guclerine gelecek olursak (1) Agamottonun soyundan gelen cok ozel bi mutant geni tasiyo bu gene scarlet witch de denebilir bu gene sahip kisiler buyu yaparken herhangi bir sekilde hareket etmeye, buyulu nesne ve esyalar kullanmaya, buyulu sozler kullanmaya vb... tarzi seylere ihtiyac duymazlar bu kisiler ol der olur, bu gen nesilden nesile aktarildi bu gen potansiyel auralarda aktif oldu hangi cizgi romanda okudum tam hatirlamiyorum ama whatcher lardan biri 1. Donguden bu zamana sadece 4 scarlet witch ortaya cikti demisti uatu diildi ama bunu diyen

Yorumla
    • Wonderstruck
      Wonderstruck
      +1 yıl

(2) istisnasiz herseyin gercekligini bozup istedigi gibi yeniden dizayn edebilen gerceklik tasina sivi formundayken temas etmis ve gercekligi manipule etme gucu kazanmistir (3) chyton un lanetli dokusunu sayesinde kaos buyusune maruz kalmistir ve kaos buyusune sinirsiz erisim kazanmistir buda dr. Steven strange in cizgi romanda su sozleri soylemesine sebep olmustur "wandanin gucleri gercek olamayacak kadar buyuk" yani wanda rune lari tam anlamiyla ogrendiginde celestials lere tek basina kafa tutabilecek ni karakter olacak. Yani bu kadar sasirma agatha yi cok kolay bi sekilde alt etmesine, wandavisionda mesela vanda sadece kucuk bi kasabayi ne yaptigini bilmeden kendi evreni haline getirdi, ama orijin hikayede tüm dunyayi buyulu bi nesne kullanmadan, buyulu soz kullanmadan ya da artistik el hareketleri yapmadan sadece tek bir dusunceyle kendi istedigi bi hale getirdi. Bu zamana kadar wandayi hep korkak duygusal problemleri olan bi kiz cocugu olarak gosterdiler ama artik scarlet witch in neler yapabildigini gorme zamani 😎

Yorumla
    • Wonderstruck
      Wonderstruck
      +1 yıl

Yani demek istedigim su tamam kaos buyusuymus scarlet witch unvaniymis bu terimleri vandaya agatha ogretti ama vanda zaten istemsizde olsa bilmeyerekte olsa kullanabiliyodu sadece kullandigi seylerin adlarini ogrendi agathadan, ve ondan aldigi darkhold danda tam potansiyelinin neler yapabilecegini ogrenmis olmasi gerek diye dusunuyorum, o kitaplada ilgili bir diger teorimde rune bilgisi var o kitapta umarim dogru cikar teorim 🙏🙏🙏

Yorumla
    • Lokininhadesi
      Lokininhadesi
      +1 yıl

Wanda'nin soyu agamottodan falan gelmiyor kaos büyüsünü tanrısal bı varlık olan chantin alıyor

Yorumla
    • Lokininhadesi
      Lokininhadesi
      +1 yıl

Filmde gerçeklik taşına değil zihin taşına temas ediyor yalnız

Yorumla
    • Lokininhadesi
      Lokininhadesi
      +1 yıl

Filmlerde zihin taşına maris kqliyor ve filmler boyunca da güçlerini zihin taşından aldigini söylediler sonra dizide yok efendim bu güçler wanda'da hep vardı zihin taşı zihnini berraklastirdi dediler.

Yorumla
    • Wonderstruck
      Wonderstruck
      +1 yıl

@Lokininhadesi comicleri biraz kurcala dr. strange ten tut agathaya tum buyulu karakterlerin soyu agamotto ya baglanir bunu bizzati one all above soyledi 🙈 chantin diil chyton 🤣 benim anlattigim hikayeyi anlatiyosun ama ismi degistiriyosun 😶 sinematik evrende zihin tasina maruz kaldigi gosteriliyo ama gercekligi manipule etme gucunu kullanabiliyo, bilirsinki marvel sinematik evrende ufak degisiklikler yapiyo bu yuzden ben zihin tasi detayini gormemezlikten geliyorum 🤪 ama bu scarlet witch bi nexus oldugu gercegini degistirmiyo 👑

Yorumla
    • Lokininhadesi
      Lokininhadesi
      +1 yıl

Çizgi roman okumus biriyim eksik olma wanda mutant olduğu için o güçlere sahip kaos büyüsü ise sornadan geliyor strange veya diğerleri gibi değil soyu agamotto'ya falan da dayanmıyor hiçbir cr de bundan bahsedilmiyor

Yorumla
    • Lokininhadesi
      Lokininhadesi
      +1 yıl

Nexus varlık olması onu en güçlü varlık falan yapmıyor üstelik Nexus varlık olması ile de senin dediğinin ne alakası var
      Bu arada yanlış yazmışım dizeltmsisin saol pek onem vermoukrm karakyer eşya isimlerine sevdiğim bir şey değilse

Yorumla
    • Lokininhadesi
      Lokininhadesi
      +1 yıl

O kitaplarda rün bilgisi olabilir ki büyük ihtimalle çocuklarını geri getirmenin yollarını ariyqcak ama dizide bu kadar kısa sürede rün hakkında böylesine bilgi edinmesi saçmaydı bence

Yorumla
    • Wonderstruck
      Wonderstruck
      +1 yıl

@Lokininhadesi ya comiks lerin hepsini okumadin ya da okuduklarindan bi b. k anlamadin 🤣 multiverse of madness vr house of m adli comikslere bi goz at oyle konusalim 😇

Yorumla
    • Lokininhadesi
      Lokininhadesi
      +1 yıl

Bence okumadigini anlamayan sensin wanda büyü güçlerine kaos biyusu hariç mutant genleri sayesinde kavuşmuş bı karakter strange agamotto falan bunlar çok başka

Yorumla
    • Lokininhadesi
      Lokininhadesi
      +1 yıl

Wanda herşeyin gerçekliğini degistiremez wanda'nin gerçeklik manipülasyonu OMEGA seviyesinde değil buda gücünün sınırı olduğunu gosyeror kaos büyüsü normal şartlar altında sınırsız bı güçtür wanda'dan olunca değil ki kaldiki kaos büyüsü den daha gucku buyuler var.

Yorumla
    • Lokininhadesi
      Lokininhadesi
      +1 yıl

Çoğu büyücü büyü yaorken bir eşya soz veya vb birsyee ihtiyac duymaz strange da Loki de büyülerin yaparken hiçbirseye ihtiyaç duymadan yapar. ve daha birçok karakyer var

Yorumla
  • efulimmm88
    efulimmm88 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Deadpool tabiki adam king asdgg

1
    7 Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Aynen 😂😂 onun yeri ayrı

Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Avengers ekibinden kim dersin?

Yorumla
    • efulimmm88
      efulimmm88
      +1 yıl

İron Man 😎

Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Karizmatik, Playboy, Komik ve Güçlü 😂😂😎 Zeki ve Zengin oluşunu unutmamak gerekir

Yorumla
    • efulimmm88
      efulimmm88
      +1 yıl

Kesinlikle 👍😃

Yorumla
    • efulimmm88
      efulimmm88
      +1 yıl

Teşekkür ederim EİG için 🙏❣️

Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Rica ederim 🙏

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

7

Cevap

9

Cevap

• AtomunÇekirdeği
    AtomunÇekirdeği Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    +1 yıl

Çocukken spiderman idi...
    Bi ara captain amerika idi...
    Ama yenilmezlerden sonra Şahin Göz favorim :)

1
    3 Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Çocukken benimki de Spider-Man di 😂. Sonra İron Man. Şimdi ise hepsi ayrı ayrı seviliyor. Kadın oyunculardan en sevdiğim Scarlet Witch yani Wanda

Yorumla
    • AtomunÇekirdeği
      AtomunÇekirdeği
      +1 yıl

Kadınlar da Natasha Romanoff❤😍😀

Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

O da fena

Yorumla
  • TheBestSong
    TheBestSong Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Hulk tabiiki.
    Sinirlenince çok doğal gözü bir şey görmüyor. Sevdiği biri incinse dünyayı yerle bir ediyor.

1
    1 Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Aynen ama Endgame de maalesef o Hulk'ı göremedik.

Yorumla
  • amarisestelle
    amarisestelle Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

izlemedim ama Loki mimikleri falan hosuma gitti nedense

1
    5 Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Loki sevilen karakterlerden birisidir

Yorumla
    • amarisestelle
      amarisestelle
      +1 yıl

Kotu karakter mi o?

Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Evet.

Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Yani tam kötü de diyemeyiz. Bazen iyi çünkü.

Yorumla
    • Lokininhadesi
      Lokininhadesi
      +1 yıl

Filmlerde anti demek daha doğru

Yorumla
  • xCuppycake
    xCuppycake Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 88%
    +1 yıl

Venom anlamsızca çok seviyorum

1
    1 Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Venom efso

Yorumla
  • xbutterfly
    xbutterfly Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Steve Rogers ♥️

2
    1 Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Captain Amerika. Yenisini beğendin mi?

Yorumla
  • butfrustrated
    butfrustrated Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Spider-Man

2
    2 Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Sence hangi Spider-Man? Tobey, Andrew ya da Tom mu?

Yorumla
    • butfrustrated
      butfrustrated
      +1 yıl

Tobey tabii ki

Yorumla
  • Lokininhadesi
    Lokininhadesi Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı.

Loki

1
    6 Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Loki de güzel bir karakter. Dizisine baktın mı?

Yorumla
    • Lokininhadesi
      Lokininhadesi
      +1 yıl

Elbette

Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Beğendin mi?

Yorumla
    • Lokininhadesi
      Lokininhadesi
      +1 yıl

Yani evet

Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Karışık diziydi ama güzeldi

Yorumla
    • Lokininhadesi
      Lokininhadesi
      +1 yıl

Loki'yi çok ponçik yapmışlar hello kitty varyantı gibi

Yorumla
  • Boavista
    Boavista Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Ironman.

1
    2 Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Karizmatik, Playboy, Komik ve Güçlü

Yorumla
    • Boavista
      Boavista
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • miroveteene_
    miroveteene_ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 93%
    +1 yıl

Bilmiyom bunları

1
    1 Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

tamam.

Yorumla
  • FreshPoison
    FreshPoison Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 94%
    +1 yıl

Ironman

1
    1 Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Iron Man ölünce üzüldün mü?

Yorumla
  • Kosbela
    Kosbela Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 86%
    +1 yıl

Ghost Rider

1
    1 Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Bende çok severim, keşke devamı gelse.

Yorumla
  • Ahinn
    Ahinn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Thanos

1
    2 Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

P. ç Thanos 😂😂. 2 Filmi anlamak için 22 film bakmak gerekir veya daha fazla her şey Thanos yüzünden

Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Şaka şaka severek bakıyoruz

Yorumla
  • beyazyakalıanarşist
    beyazyakalıanarşist Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 94%
    +1 yıl

demir adam

1
    1 Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Karizmatik ve playboy

Yorumla
  • MinistryofDarkness
    MinistryofDarkness Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Deadpool

1
    1 Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Onun yeri başka 😂😂

Yorumla
  • Shithappen
    Shithappen Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

Thor

1
    1 Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Güzel seçenek

Yorumla
  • hakan10270
    hakan10270 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Demir adam

1
    1 Yorumla
    • Melih_Simsek
      Melih_Simsek
      +1 yıl

Güzel seçenek

Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > En sevdiğiniz Marvel karakter hangisi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

En sevdiğiniz Marvel karakteri hangisi? 8 cevap verildi
En sevdiğiniz Marvel karakteri hangisi? 15 cevap verildi
En sevdiğiniz Marvel karakteri hangisi? 50 cevap verildi
En sevdiğiniz Marvel karakteri hangisi? 16 cevap verildi
En sevdiğiniz Marvel karakteri hangisi? 13 cevap verildi
En sevdiğiniz Marvel karakteri hangisi? 31 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Güneşe alerjin var mı?
  • Bugün benim doğum günüm, kutlama mesajı yazmak ister misiniz?
  • Temiz kalpli misin?
  • Can mı, canan mı?
  • Dişiniz ağrır mı?
  • En sevdiğiniz lezzet ikilisi nedir, hangi tatları yan yana olmadan düşünemiyorsunuz?
  • Gece gece yemek istediğin şey nedir?
  • Uykularınızı çalan birileri oldu mu?
  • Aşk olmadığınız birine dokunabilir misiniz?
  • Fiziğine hayran olduğunuz biri var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨