Evet davalık sonucu maalesef isim değişikliği yoluna gidildi haliyle stüdyo da değişti TV 8 show TV ye benzer stüdyo da devam etti ama işte benim stilim sonradan gelen isim gerçi dediğin gibi aynı yarışma sonuç olarak 😅👍🏻 ama bu tarz benim ismi daha havaliydi ⭐
Genel olarak Tv izlemiyorum. Netfilix, amozon vs de izlemem. Illa bisey izlemek istersem internetten film açıp izliyorum. Onunda içeriğini kendim seçebiliyorum zevkime göre diye.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır zaman kaybı benim için.
Hiç değil kafa ağrıtıyor 😅 yarışma programında ki yarışmacıların kavga etmesi aşırı saçma neyi çekemiyorsunuz yani konuşarak anlaşmak bu kadar mı zor
Bu arada resim de yarışma işte benim stilim değil 😅 bu tarz benim yarışması Show TV 2014 yılı 😉
İkisi birbirinin devamı değil mi sonuçta:d
Evet davalık sonucu maalesef isim değişikliği yoluna gidildi haliyle stüdyo da değişti TV 8 show TV ye benzer stüdyo da devam etti ama işte benim stilim sonradan gelen isim gerçi dediğin gibi aynı yarışma sonuç olarak 😅👍🏻 ama bu tarz benim ismi daha havaliydi ⭐
Genel olarak Tv izlemiyorum. Netfilix, amozon vs de izlemem. Illa bisey izlemek istersem internetten film açıp izliyorum. Onunda içeriğini kendim seçebiliyorum zevkime göre diye.
Favorim bu jsjk
Yok ya ben şahsen sevmiyorum açıkçası mesela gelinim mutfakta diye bir program var artık o bana çok saçma geliyor
Yokuş beyin yakıcı buluyorum. Bir de hepsinin oynadığı gerçeği eklenince hiç keyfi çıkmıyor 😅 canlı kavgalar daha güzel bence
Bazılarını izlemem keyifli olabiliyor da bazıları suyunu çıkartıyor.
Hiç eğlenceli değil disardakinler daha eglenceli
Bana çok ucuz geliyor.
Hiç izlemedim. Bence utanç verici.
Link atayım sana izle sen de :d
Yine izlemem ben 😂
İzle ya bir kere nolcak😂
Olmaaz 😂
İki dedikodu yapardık senle çok sıkicısın😂
Nolur sanki izlesen hcjddn
Ben sadece eşiminen dedikodu yaparım 😂
Aa evlendin mi yoksa😂
Bu hafta yoğundum haftaya 😂
Hayırlı olsun bi davetiye yollarsın artık😂
Altın takmayana kuruyemiş yok 😂
Evden getiririm ben de😂
Altınsız giriş yaptırmayacağım 😂
Pof ya mecbur alıyoruz o zaman 😂
Kaostan zevk alıyorsun çok fenasın
Eheh tabi ajdjdj
Bu iyi bişey kim sevmezki zaten dmjdkdd sırf bu yüzden müge anlıya, esra erola ve didem arslana sarıyorum ara ara
Demek bunları izleyen varmış
En azından Kısmetse Olur izlemiyorum öyle düşün 😂
O ne be
Program
Belgesel izliyorum genelde ulusal kanalları izlemiyorum o yüzden bilmiyorum
Ay bence çok eğlenceli bende hep survivor kısmetse olur kavgalarını falan izliyorum.
bazen sıkıcı olabiliyor
Baş ağrısı kesinlikle 🤕
Reyting için diye düşündüm gereksiz vakit kaybı
Kişilerin seviyelerini gösteriyor.
Böyle şeyler izlemem
Sarabiliyor
Baş ağrısı baska bisey değil
Soytarılar.