Kitabını okumak daha çok hoşuma gidiyor. Kahramanlar gözümde canlandırmak olayları düşünmek bence filme göre eglenceli...

Kitabını okumak daha çok hoşuma gidiyor. Kahramanlar gözümde canlandırmak olayları düşünmek bence filme göre eglenceli...
Evet kitaptan alıntı olan dizi veya filmler en çok sevdiklerim aslında. çünkü daha iyi bir senaryo ve zaten okuduğumuz kitapların içine daha iyi girmek ve hayalimiz de ki gibi sahnelerin olmasını seviyorum. mesela benim en çok sevdiğim kitaptan uyarlama film veya diziler şunlardır.
Kitabı okuyunca kendi kahramanını kafanda kendin şekillendiriyorsun. Filmini izlerken ise sana biçileni görüyorsun. Filmler kitaplardan her zaman bir tık gerideler.
Cevap
6Cevap
#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 Benim tercihim ikisi de favorim dizi/ film. 🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀
Kitabın yerini tutmuyor dizi ya da filme geçirilince betimlemeler eksik kalıyor 🙃 Lotr iyiydi film olanı dizisi aman kalsın
Yüzüklerin Efendisi benim favori filmimdir. Kitaptan iyi alıntı yapılırsa filmler çok iyi ve kaliteli oluyor. İzlemeye doyum olmaz
Ben daha çok sadece film izlemeyi severim. Kitaptan alıntı olacaksa kitabı okumaya gerek kalmaz bence
Kitabın yerini tutmasa da bazılarını seviyorum. Mesela yerli olarak Çalıkuşu'nu diyebilirim. 🌸
kitabın yerini asla tutmaz ama bazı uyarlama filmler gerçekten güzel bir iz bıraktı
Severim, özellikle The Godfather serisi efsanedir benim için.
İkisi birlikte daha güzel bence
Bazıları güzel oluyor
dexter salyamı akıtıyor o kadarfer azıyorumona
Evet
Hayır
Bence güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?