Her izlediğinizde ağlamaktan içinizin çıktığı bir Türk dizisi sahnesi var mı ?

Benimki şüphesiz ki Elveda Rumeli - Vahide'nin ölüm sahnesi.. ölmeden önce falcı kadının Vahide'nin falında öleceğini görmesi ve onu yalvararak uyarması...

Bir çok dizide bir çok ölüm sahnesi izleyip ağlamışlığım vardı elbette ama ben bu sahneyi hiçbir zaman aşamıyorum. Sanki o an oradaymışım gibi... O ölüm korkunç geliyor.. Mustafa'nın acısını kalbimde hissediyorum.. Hele o arkada çalan şarkı yok mu... Ederlezi... başka bir yerde duysam asla bir ölüm sahnesiyle bağdaştıramam ama bu bölüme nasıl oturmuş... geçen sene soğuk bir akşam, İzmir tarihi Havagazı Fabrikasında bir eğitimden çıkarken uzaklardan bir yerden bu şarkının çaldığını duydum. tüylerim ürperdi, içim sıkıldı.. sanki Vahide gerçekten ölmüş de bu şarkı onun en sevdiği şarkıymış gibi gözlerimi doldurdu...

Bir dizinin bir sahnesini bu kadar gerçek hissetmem nasıl mümkün olabilir aklım almıyor...

not: 10 15 dk önce instagramda Berrak Tüzünataç'ın fotoğrafını gördüm de aklıma geldi yine.. buraya yazmak istedim.. var mı bu sahnede benim gibi hisseden? veya başka bir sahne...