Diziler & Filmler Sizce hangisi iyi 🙀? Eidothea0633 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 😍❤️🔥🔥 Damon Salvatore Stefan Salvatore Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangisi iyi 🙀? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Stefan Salvatore 0 8 Yorumla Eidothea0633 +1 yıl Vay şaşırtıcı sjsj u Barış_LonelyForever +1 yıl Niye sdfsdf u Barış_LonelyForever +1 yıl Erkek zaten bunlar salladım işte. kadın olsa uzun uzun düşünürdüm kim güzel diye Eidothea0633 +1 yıl Genelde Damon ı seçerler kötü çocuk ya biraz. Stefan daha çok duygusaldır sjsj Eidothea0633 +1 yıl Dizide u Barış_LonelyForever +1 yıl Hmm kötü çocuk sevmem beter olsun sdfsd Eidothea0633 +1 yıl Ben de öyle sjsj Ama hangisi hot dersen Damon derdim yaaani 🤭 u Barış_LonelyForever +1 yıl Anladım 😊
Üyeismininapığcan Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İlk basta ki asık oldum😅 1 5 Yorumla Eidothea0633 +1 yıl Değil mi yaaa hem de videolarında göreceksin benim aşkım o sjsjjs Yorumla Üyeismininapığcan +1 yıl Yaa ben de alsam biraz ucundan😅😅😅 Yorumla Eidothea0633 +1 yıl Sjsj herkese bol bol var tabi 😄 Yorumla Üyeismininapığcan +1 yıl Ah sağol 😊😅😅 Yorumla Eidothea0633 +1 yıl Ne demek 🤭 Yorumla
abcçdefgğhıiklmn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Birisini her türlü konuda seçecek olsam cevabım Damon Salvatore, Damon Salvatore ve Damon Salvatore... 0 0 Yorumla
St47fc Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Jason stathamın bokku olamaz bu ikisi 0 2 Yorumla Eidothea0633 +1 yıl Bunu edisle jasoni karşılaştıran mı söylüyor ahahha Yorumla St47fc +1 yıl Edis bunlara 1000 çeker Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Stefan Salvatore
Vay şaşırtıcı sjsj
Niye sdfsdf
Erkek zaten bunlar salladım işte. kadın olsa uzun uzun düşünürdüm kim güzel diye
Genelde Damon ı seçerler kötü çocuk ya biraz. Stefan daha çok duygusaldır sjsj
Dizide
Hmm kötü çocuk sevmem beter olsun sdfsd
Ben de öyle sjsj Ama hangisi hot dersen Damon derdim yaaani 🤭
Anladım 😊
İlk basta ki asık oldum😅
Değil mi yaaa hem de videolarında göreceksin benim aşkım o sjsjjs
Yaa ben de alsam biraz ucundan😅😅😅
Sjsj herkese bol bol var tabi 😄
Ah sağol 😊😅😅
Ne demek 🤭
Birisini her türlü konuda seçecek olsam cevabım Damon Salvatore, Damon Salvatore ve Damon Salvatore...
Jason stathamın bokku olamaz bu ikisi
Bunu edisle jasoni karşılaştıran mı söylüyor ahahha
Edis bunlara 1000 çeker
Stefan derim 🙃
Steven Johnson