4 yıllık veya birden fazla üni okumak ama işte çalışmamak mı?
Üni okumayıp işte çalışmak mı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 4 yıllık veya birden fazla üni okumak ama işte çalışmamak mı?
Üni okumayıp işte çalışmak mı?
4 yıllık bir bölüm okumak ve okuduğun bölüm üzerinden ilerleyerek, kariyer yapmak daha mantıklı. Her türlü okuyup çalışmamak veya üniversite okumayıp, çalışmak değil..
Senin şu anda bir alanda hedefin olup, okuyup, kariyerini en güzel basamaklara çıkarma hayallerinin olması lazım. Bunu bence iyi düşün olur mu? Konu senin geleceğin..
Evt şöyle bi tanıdğımz kızı vae 4 üni bitrimiş 29 yaşında ama çalışmıyo çünkü ana babası vefat etmiş onlardan ötürü devletten para alıyo ona soruyorlar çalışcan mı yok çalışmıcam diyo üni bitrdiği için kimse ona laf söylemiyo
Ben ise üni okumadm 19 yaşımdan 24 üme yaşıma kadar özel sektörde çalıştm 1yıl önce işten çıktm kendi mesleğim için kursa gittm sertifika aldm iş bakıyom ama herkes bana acıyarak hmm çalışmıyon mu neden okumadın falan diyorlar
Neden insanlara göre yaşamına yön veriyorsun? İnsanoğlu konuşur, her şeye yorum yapar. Okumak için geç değil. Şu an bile çalışıp okuyabilirsin..
şu an okumak içşn bşşeym yok sadece onlar öyle dedi diye işte şuam para kazanmak daha önemli benim için
Cevap
1Cevap
1 tane adam akıllı bir bölüm okuyup bir yandanda işte çalışmak. Söylediklerinin hiçbiri mantıklı değil
Evt şöyle bi tanıdğımz kızı vae 4 üni bitrimiş 29 yaşında ama çalışmıyo çünkü ana babası vefat etmiş onlardan ötürü devletten para alıyo ona soruyorlar çalışcan mı yok çalışmıcam diyo üni bitrdiği için kimse ona laf söylemiyo
Ben ise üni okumadm 19 yaşımdan 24 üme yaşıma kadar özel sektörde çalıştm 1yıl önce işten çıktm kendi mesleğim için kursa gittm sertifika aldm iş bakıyom ama herkes bana acıyarak hmm çalışmıyon mu neden okumadın falan diyorlar
Günümüzde üniversite okumak marifet değil çevrendekiler baya geri kafalı kalmış. İstersen açıktan okuyabilirsin kimsede bir şey diyemez
Açıktan yazılmıştımda sınavları veremedm vaktim olmadı. Bıktım işte hep aynı laflar neden bana takıyolar ki
Başka şehirlerde iş aradın mı? O insanlardan kurtulman lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?