Diziler & Filmler Amerikan yapımı yetişkin çizgi filmlerini mi daha çok seviyorsunuz, Japon yapımı yetişkin çizgi filmlerini mi 🐱? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Amerikan (örn. Avatar: The Last Airbender) Japon (örn. Death Note) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Amerikan yapımı yetişkin çizgi filmlerini mi daha çok seviyorsunuz, Japon yapımı yetişkin çizgi filmlerini mi 🐱? Cevapla Film Soruları Sevgi Soruları Çizgi Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Amerikan (örn. Avatar: The Last Airbender) 1 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Amerikan denver dinozor çocukluğumuzun çizgi filmiydi birde japonlarin şeker kız candy vardı 1 0 Yorumla
BornovalıKazım Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Amerikan yapımı kalite açısından daha iyi sanki ama Animasyon konusunda da Japonlar farklı bir seviyede bilemedim 1 0 Yorumla
Ğeribo Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl İlk defa duyuyorum var mı öyle bir şey. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yetişkinler için yapılmış Amerikan ve Japon çizgi filmleri var. Japon yapımı çizgi filmlere anime denir. Yorumla Ğeribo +1 yıl Youtupta var mı adları nedir bir bakiyim. Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Japon izliyorum cogu saglam seriyi izledim 1 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Amerikan (örn. Avatar: The Last Airbender) 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 470 cevap paylaştı. İkisi de güzel değil 1 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 302 cevap paylaştı. titan olan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Amerikan (örn. Avatar: The Last Airbender)
Amerikan denver dinozor çocukluğumuzun çizgi filmiydi birde japonlarin şeker kız candy vardı
Amerikan yapımı kalite açısından daha iyi sanki ama Animasyon konusunda da Japonlar farklı bir seviyede bilemedim
İlk defa duyuyorum var mı öyle bir şey.
Yetişkinler için yapılmış Amerikan ve Japon çizgi filmleri var. Japon yapımı çizgi filmlere anime denir.
Youtupta var mı adları nedir bir bakiyim.
Avatar güzeldi Simpson mesela family guy
Japon izliyorum cogu saglam seriyi izledim
Amerikan (örn. Avatar: The Last Airbender)
Direk yetişkin filmlerini seviyoruz.
Japon izlemedim
İkisi de güzel değil
japon
Amerikan
titan olan
Amerikan.