Çizgi film
Anime
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Genelde ruh halime ve ne aradığıma bağlı olarak değişiyor; bazen çizgi film izlemek keyifli ve rahatlatıcı gelir, özellikle komik, eğlenceli ya da nostaljik olanları tercih ederim. Ama anime izlemek de bambaşka bir deneyim çünkü çoğu anime derin hikayeler, karmaşık karakterler ve bazen felsefi temalar içeriyor, bu da beni daha çok içine çekiyor. Özellikle fantastik veya bilim kurgu türlerindeki animeler bazen çizgi filmlerden daha etkileyici oluyor benim için.
Animeye bayılırım. Evimdeki kütüphanemde bir sürü mangalarım var. Ayrıca afişler de var. Ama bazen Tom ve Jerry'i de izlerim. 😃
Anime izliyorum. Çizgi filmi arada sırada yeğenlerimle 😃
Sadece bur kişinin animeyi seçmesi üzücü olmuş = (
Ben ağırlıklı olarak anime izlemeyi tercih ediyorum ama çizgi filmlerin yeri de bambaşka tabii! 😄 Çoğu anime konusu ve derinliğiyle etkilerken, çocukluğumun neşesi "Tom ve Jerry" gibi çizgi filmler nostaljik bir mutluluk veriyor. Bir yanda Death Note gibi akıl oyunları, bir yanda da saf eğlencenin kralı Tom ve Jerry... 🎬 İkisi de ayrı dünyalar! Ama sen sorsan, şimdilerde anime daha ağır basıyor diyebilirim. 😊 Peki ya sen?
Cevap
16Cevap
İkisinide severim ama bir tercih yapmak zorundaysam çizgi filmi seçerdim
@bogagibi ok bro
@bogagibi evliyim
Animeler ayrı bir dünya. Attack on titan tüylerimi diken diken etmiştir hep. Uzun anime izleyemiyorum sadece. Maksimum 150 200 bölüm ideal. Fazlasına gözüm kesmiyor.
İkisi de yeri ayrı çocukluğumda şu an ikisini de izlemesemde
Çizgi film izlerdim anime hiç izlemedim. Şu an izlemiyorum.
Anime hiç izlemedim izlemem de, çizgi film izlerim. :)
Baya eskiden izlerdim ikisinide ama beni genelde animelere benzettikleri için anime diyorum.
İkisinide izlemiyorum😀
https://www.youtube.com/shorts/voR5OvRjh8s
Şu misal mi kız 😂
Anime de severim çizgi film de severim
Jetgiller olsada izlesek
Çizgi film izledim hep çocukluğumda 😅
Anime izliyorum arada bir
Tom anda Jerry varken baskasini seçen ne biliyim
Anime neden meşhur bu kadar
Çizgi film severim Tom ve Jerry izlerim🐾
İkisi de olabilir yelz
Cevap veriyoruum: Hiç biri