Dünya rekoru kırmış bu istatistikle bir de. 🎉
Recep İvedik 7, Disney+'ta dünya rekoru kırarak platforma 1 milyondan fazla abone kazandırdı. (Birsen Altuntaş) pic.twitter.com/QXFztv82wB
— Sinemori (@sinemori) December 26, 2022
Dünya rekoru kırmış bu istatistikle bir de. 🎉
Recep İvedik 7, Disney+'ta dünya rekoru kırarak platforma 1 milyondan fazla abone kazandırdı. (Birsen Altuntaş) pic.twitter.com/QXFztv82wB
— Sinemori (@sinemori) December 26, 2022
Recep İvedilik serisi her filmde geriye gidiyordu ki bu filmde zaten doğru düzgün gülemedik dahi yani siyasi eleştiriler biraz daha komedileştirilmeye çalışılarak sunulmuş ancak siyasi fikirleri iyi anlatsa da komedi tarafında vasat kalmış bir filmdi.
Disney+ platformuna daha öncesinde abone olmuştum ancak içerik sayısı oldukça yetersiz olduğundan 1 ay sonunda yenilememe kararı aldım ve Recep İvedik filmini de hali hazırda aboneliği olan bir arkadaşımla beraber izledik. Ben bu bahsedilen abone sayısının sadece Recep İvedik filmi için abone olduğuna pek ihtimal vermiyorum çünkü herkesçe beklentinin oldukça düşük olduğu bir filmdi zaten. Fiyat olarak bakarsak Disney+ platformunda izlemek tabikide sinemaya oranla çok daha makul bir fiyata denk geliyor.
Arkadaşlar adam başarılı görüyorsunuz hala karalama peşinde olmayın. Bence de ilk 3-4 serisinden sonra biraz bozuldu bozuldu derken, daha az güldürdü ama güldürdü. İlk seriler daha güzeldi ama bu adamın başarılı olduğu gerçeğini değiştirmez
Cevap
102Cevap
Disney'in aldığı bu abonelerin Recep İvedik 7 filminin başarısı olduğunu zannetmiyorum. Disney Plus zaten hali hazırda güzel içerikler bulunduran bir platform.
Soruya gelecek olursak; tek bir dizi veya film için platform aboneliği almam. Zaten istediğimiz her içeriğe bir şekilde ulaşabiliriz. Ben platformları, bu içerikleri rahat izlemek için alıyorum.
hayır bir film için hiç bir yere abone olmam
Hiç izlemedim. bunun gibi filmler izlemiyorum. Hayır almam
Açıkçası hayatım boyunca hiç böyle abonelik almadım bir film izlemek için ya da başka bir şey yapmak için genelde mesela interneti zaten belli bir süre sonra düşüyor ya da bununla ilgili APK dosyalar var indiriyorsunuz izliyorsunuz ya bence bunlar artık model köleliği sömürüsü gibi bir şey yok film izlemek için satın al yok dizi izlemek için satın al zaten interneti ödüyorsunuz 130-120 lira ve 100 lira internet parası insanlar parayı kolay kazanmıyor ki saçma sapan hayvan gibi bir adam için de oturup da para vermem yani
Şahsen bana birazcık abartılı bir rakam geldi özellikle Türkiye'de hiç kimseye bir film izlemek uğruna herhangi bir platforma üye olacağını zannetmiyorum.
Bu film için alma gereği duymadım, başka bir şey olsaydı ilgimi çeken alırdım.
Böyle tiksinç bir karakteri izlemek için para vermeyi geçtim, ona bitiremediğim internetimi bile harcamam.
Filme verilen emek, içeriğinin ne kadar kalitesiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sünger Bob izlerim daha iyi.
Sorsan herkes burun kıvırıyor recep ivedik serisine ama sinemada vs patlıyor aynı akpnin 22 yıldır iktidara gelmesi ama herkesin chpyi oy veriyorum demesi gibi kim izliyor ulan bu recep ivediki kim, çok ikiyüzlü bir toplumuz millet olarak
1 milyon üye iyimis. bedava izleyenler olmuş fircatcilar 😁 biz 1 aylık üye olduk sonra iptal ederiz Netfilix uyeyiz cunki sinemaya gitseydik 4 kişi fazla olurdu ee mısırı falan Derken evde güzel güzel uygun fiyata izledik 5 kisi 😍
Yüzüklerin Efendisi için Amazon Prime aldım. Birinci sezonu hiç beğenmedim. Gelecek sezonlara bakacağım.
Aynı şekilde yakın bir gelecekte God Of War oyununun dizisini yapacakmış Amazon... O sebeple Amazon üyeliğine devam...
Nerden biliyorlarmis o milyon abonenin sadece recep ivedik için abonelik aldığını
Hayir abone olurken hangi film için abone oluyorsunuz diye mi sormuşlar anlamadım ben
Aynısını düşündüm çok doğru. Anket mi yaptılar da sanki insanların hangi film için üye olduğunu bilsinler? Saçma.
çok kötüydü be
gerçi 4 den sonra saçmaladıda bu hiç olmamış
disney bi halta yaramaz bende bikac aydır var ayni netflix gibi sıkıcı ve saçma içerikler üretiyor beğenmedim
Bir filmi Google yazarım bulursam izlerim bulamazsam, para isterse, üyelik isterse uğraşamam. Onun yerine başka film izlerim.
Dünyanın sonu değil ya
Star Wars yapımları için almıştım İçerik olarak güzel. Recep İvedik 7 de günümüze çok güzel göndermeleri olan ve piyasayı tokatlayan bir yapım olmuş. Sevdim ben.
Disney plus’a aboneyim zam gelmeden hemen önce oldum şansıma ama Recep İvedik için olmadım. İzlemem de. Orjinal Disney yapımı içerikler için oldum. Gayet keyifli.
Bu adamın filmleri bana ortaokul yılları seviyesi gibi geliyor zeka ve yaratıcılık ancak 7-13 yaş arasına hitap ediyor benim düşüncem.
Bir film için abonelik almam hele Recep İvedik gibi asla komik olmayan vasat bir film için 1 kuruş verip abonelik almam
Helal olsun Şahan a
Tebrik ederim
Adam muhalif diye çekemiyorlar
Oh olsun
Değmez bence. gitgide tekrara düştü. ilk 3'üne gülmüştüm sonrası boş... bunu çocuklar izledi sevmediler. gerek yokmuş dediler (10-12 yaş)...
Kurtlar Vadisi Kaos başlarsa ücretli dijital içerikte olabilir. Hangisindeyse alırım valla. Alem dizi görsün.
Disney de ingilizce bilmeyen cahillerin izleyebileceği tek film olduğu için geneli altyazılı çünkü içeriklerin
Recep İvedik için almamıştım üyeliği ama çıkınca şöyle bir bakayım dedim, berbattı. O film için üyelik alanlara üzülüyorum.
Bende aldım üyelik hem Disney i merak ettiğimden hem de Recep İvedik'i ama uzatmayacağım üyeliği içerik yetersiz baya.
1 Milyon cahil cühela varmış demek. Ne gereği var, bedavaya izliyorum. Ayrıca bedavaya izleyemesem ben de alırdım ancak bedava izlemek varken ne gereği var.
Yani avatar 2 gelse disney'e bu olmazdı sanırım. Şakası bir yana da olsa başarı başarıdır küçümsememek lazım. 1 milyon üye az değil
Yani abonelerin yorumlarına bakarsa kimse recep ivedik için abone olmamış, haber abartı ve yalan olduğu aşikar
Gittim gibi için 7 gün 1 tl exxene verdim ayın 1 inde 500 küsür tl çekicek ayak işleri içinde gain almıştım ben alınca filmi bitirdiler pişmanım.
Söz konusu halkimizsa en saçma videolar bile kazanır parayı
Konusanlar icin sadece exxen aboniligi alabilirim.
Her tarafta bedava yayınlanırken bu film için üye olan ahmak mı var
Merhaba efendim
Evet
Yüzüklerin Efendisi için alırım ama Recep İvedik içinde alınmaz.
Alıyoruz, Disney dahil 4 ayrı platforma da üyeyim ama bu film için abonelik almaya değmez.
Bende alacaktım almadım daha izlemedim kaçak izleyemiyorum
Bir milyon sıkıntılı tip hemen ayrışmış djmdm
İvedik için abone olmayacağım kesin.
Begenmedim son cikan filmini. Sadece davaya girdigi sahne komikti 😀
Ülkede bu kadar kaçak yayının olduğu bir yerde gerçekten bravo
Tüm filmciler bir platformda olsa alınır ama tek bir filim için değmez yani.
Star Wars filmleri ve Dizileri için Yıllık Üyelik almıştım Disney'den.
Bir film icin heleki bunun icin uye olmam yarin internete dusecek zaten
Herhangi bir film serisinin 7. Filmi için bir şey yapmam ki Recep İvedik. Ülkemiz ne haldeyss artık.
Film için almadım ama evet yenü üyelik almıştım bende.
Bu tür filmleri izlemem ben disneye başka filmler için üye olabilirim
Boş bir film sadece hükümete giydirme var cidden garip 😂😂
Hayır. Ama sevdikleri için desteğin arkasındaki kitlenin büyüklüğü görülsün die alınabilir
Ne kadar doğru araştırmak lazım.
Geçende filmi izledim berbattı
Almam ülkece istisnalar hariç öküzüz demek ki 🤔
😂😂😂internete düşünce izlesinler yaaa manya.. k.. mi bunlar
valla bende sırf recep için almıştım bide zamlı fiyatdan aldım. benle beraber 1 milyon kişiye daha geçirmiş olduklarını duyunca bak bi sevindim şimdi
Tv. kanalları yeni film yayınlamıyor 50 yıllık filmeleri izleyerek ömrümüz geçiyor
Hiçbir serisini izlemedim, bana göre bir film değil
Ben internetten izledim üye değilim ama iyi reklam yaptı mantıklı bir anlaşmaydı
Recep ivedik 7 fazla beğenmedim ama beğendim sahnesi ormanlar için olan protesto varya orayı çok beğendim
Film o kadar rezalet olmasına rağmen böyle bir şey olduysa şaşırtıcı güzel olsaydı ne olurdu kim bilir ama bütün seyirciler hüsrana uğradı bence
Türkiye seviyesini görmek isteyenler Recep İvedik izlenme sayısına baksın
Eski tadı vermiyor artık önceden baya izlerdim ya...
Ben aldım çokta memnunum aradığım çoğu filmi ordan bulabiliyorum
ben izledim de, platforma üye olacak kadar değildi sanki
bu film için abonelik almam ama başka bir film için olabilir
Bu film için abone olmazdım ama birçok güzel yanı vardır tabi
Şahan Gökbakar çok dokundurmul bu filmde çookk 🤟😉
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?