Diziler & Filmler Bir diziyi ikinci kez izler misiniz? CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Biraz daha güzel dizi bulamazsam yeniden izlemeye başlayacağım..Skins (2007-2013) Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler KS-sistem dksjs 💕 Bir diziyi ikinci kez izler misiniz? Cevapla Dizi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Evet izlerim çok sevdiğim dizileri ama 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. İzleyebilirim 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Normalde izlemem, benim için bunun tek istisnası Kurtlar Vadisi.. 1 0 Yorumla
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Dizi değil de anime izlemişliğim var abla :( Ne tür dizi seviyorsan söylersen belki önerebileceğim bir şey çıkar :( 1 3 Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl Benim neyi beğeneceğim belli olmuyor yaSürükleyici olması yeterli kardeşim Yorumla KızlarSoğuyor +1 yıl Abla gençlik dizilerini seviyorsan How to sell drugs online (fast) var :( Güzeldir bak o akar gider :( Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl Aaa görmüştüm onu tamam bakarım Thanks Yorumla
andy5686 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Evet izlerim. 2. Kez izlemek detayları ortaya çıkarıyor. Sahneyi zaten biliyorsun gözünden kaçan ya da ince bir detay varsa onu fark etmek de güzel. 1 0 Yorumla
TheSaygiN Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Evet icerigi, oyunculari, konu senaryosuyla orijinal yapimlar var. Fakst dönüp izlemeye gerektirecek kadar kisir bir ortamda degiliz. Platform ve icerikler arasinda ilgimi ceken yeniler mutlaka olur. 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Prison break ve da vinci's demons dizilerini 47383737833373 defa izlemişliğim var 1 0 Yorumla
Tinti Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Bıkana kdr izlerim sevdiyim diziyse örnek Tatlı Hayat ; İkinci Bahar'ı çok izledim 1 0 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Çok seversem evet. Belki kaçırdığım bazı noktalar vardır diyerek izlerim. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl evet mesela game of thrones i kaç kez izledim hatırlamıyorum bile 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben de izlemek istiyodum ama o bahsettiğin dizi ve onun gibi olan diziler beni psikolojik açıdan kötü etkiliyor zorbalıklar vs. 1 0 Yorumla
irmnursglk28 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Ya ben bir diziyi ne kadar seversen seveyim ikinci defa izleyemiyorum.. Bir sonraki adımı bildiğim için bir heyecanı kalmıyor 1 0 Yorumla
zevksuyuuuu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Titanic cok kez izledim mesela 1 2 Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl Filmi belki izlersin birkaç defa daBenim sorduğum diziydi.. Yorumla zevksuyuuuu +1 yıl Pardon hahahahaha, hayir Yorumla
buzz_adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Dizi izlemem kolay kolay. Hele ikinci defa aslaa 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Baştan başlamam ama randomm bir bölüm açıp izlerim 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 352 cevap paylaştı. Spartacus u 3 kez izledim 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 876 cevap paylaştı. Çok beğendiysem izlerim 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 384 cevap paylaştı. Pamdemi dönemindi Ezel dizisini izledim. 1 0 Yorumla
SezaiYanlız Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Cinnah! İki kere değil bin kere izlerim 1 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır izleyemem 1 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet izlerim 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 499 cevap paylaştı. İzlerim 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok güzelse izlerim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Evet izlerim çok sevdiğim dizileri ama
İzleyebilirim
Normalde izlemem, benim için bunun tek istisnası Kurtlar Vadisi..
Dizi değil de anime izlemişliğim var abla :( Ne tür dizi seviyorsan söylersen belki önerebileceğim bir şey çıkar :(
Benim neyi beğeneceğim belli olmuyor ya
Sürükleyici olması yeterli kardeşim
Abla gençlik dizilerini seviyorsan How to sell drugs online (fast) var :( Güzeldir bak o akar gider :(
Aaa görmüştüm onu tamam bakarım
Thanks
Evet izlerim. 2. Kez izlemek detayları ortaya çıkarıyor. Sahneyi zaten biliyorsun gözünden kaçan ya da ince bir detay varsa onu fark etmek de güzel.
Evet icerigi, oyunculari, konu senaryosuyla orijinal yapimlar var. Fakst dönüp izlemeye gerektirecek kadar kisir bir ortamda degiliz. Platform ve icerikler arasinda ilgimi ceken yeniler mutlaka olur.
Prison break ve da vinci's demons dizilerini 47383737833373 defa izlemişliğim var
Bıkana kdr izlerim sevdiyim diziyse örnek Tatlı Hayat ; İkinci Bahar'ı çok izledim
Çok seversem evet. Belki kaçırdığım bazı noktalar vardır diyerek izlerim.
evet mesela game of thrones i kaç kez izledim hatırlamıyorum bile
ben de izlemek istiyodum ama o bahsettiğin dizi ve onun gibi olan diziler beni psikolojik açıdan kötü etkiliyor zorbalıklar vs.
İzlerim döndür döndür
Ya ben bir diziyi ne kadar seversen seveyim ikinci defa izleyemiyorum.. Bir sonraki adımı bildiğim için bir heyecanı kalmıyor
Titanic cok kez izledim mesela
Filmi belki izlersin birkaç defa da
Benim sorduğum diziydi..
Pardon hahahahaha, hayir
Dizi izlemem kolay kolay. Hele ikinci defa aslaa
Baştan başlamam ama randomm bir bölüm açıp izlerim
Spartacus u 3 kez izledim
Çok beğendiysem izlerim
Söz dizisini izliyorum aradq
Pamdemi dönemindi Ezel dizisini izledim.
elli kere izlemizliğim var
Bir çok kez izlerim ikiyi geç 😂
Cinnah! İki kere değil bin kere izlerim
Izlemem canım sıkılır
İzlemem
bazen nadiren
Hayır izleyemem
Evet izlerim
İzlemem
İzlerim
Belki
çok yoğun olursam