Diziler & Filmler Aklında kalan A. R. O. G repliğini söyler misin? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor Herif sigaradan gitti ustaa. Güncellemeler+1 yıl Abi ne demek fırın yok, hemen fırın yapılsın 😂 Aklında kalan A. R. O. G repliğini söyler misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Demir çağına kadar gelmez 😂 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Deminden şimdiye geldim 0 0 Yorumla
Odunumsuİnsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl https://youtube.com/shorts/0ZFjCeVB65A?feature=share 0 0 Yorumla
pamuksh3q3r_ Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl maymundan gelmiyoruz ama maymuna gidiyoruz!!! Deminden şimdiye geldim. 0 0 Yorumla
Pikauv Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Hiç izlemedim bunu desem. Dikkatimi hiç çekmedi, o yüzden repliklerini bilmiyorum maalesef. 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 359 cevap paylaştı. 6 aydır top görmedi delleniyo oğlan :) 0 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl İzlemedim bro 😃 1 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Tavsiye ederim komedi türünde en iyilerinden biridir benim için. Yılbaşı gecesi manitayla izlenecek filmlerden bir tanesidir 😃 Yorumla İstanbull_hanım +1 yıl Manitamla Evde Tek Başına serisini izleriz belki. Cem Yılmaz'ı sevemiyorum pek:/ Yorumla
ohshiit Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl kızınız da taşmış, yani devirden dolayı vardı 😂 0 1 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Evet 😃 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 497 cevap paylaştı. Çok izledim ama aklımda kalan yok 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Jurassic parka çevirdiniz l*n burayı 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 510 cevap paylaştı. Arog öylesine izlediğim bir film oldu 0 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İzlemedim. 0 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Hemen izliysın Yorumla Lobellia +1 yıl Yok olmadı biraz daha ısrar et Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 876 cevap paylaştı. İzlemedim 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Yaşaa! 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Rakı bu 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Demir çağına kadar gelmez 😂
Deminden şimdiye geldim
maymundan gelmiyoruz ama maymuna gidiyoruz!!! Deminden şimdiye geldim.
Hiç izlemedim bunu desem. Dikkatimi hiç çekmedi, o yüzden repliklerini bilmiyorum maalesef.
6 aydır top görmedi delleniyo oğlan :)
İzlemedim bro 😃
Tavsiye ederim komedi türünde en iyilerinden biridir benim için. Yılbaşı gecesi manitayla izlenecek filmlerden bir tanesidir 😃
Manitamla Evde Tek Başına serisini izleriz belki. Cem Yılmaz'ı sevemiyorum pek:/
kızınız da taşmış, yani devirden dolayı vardı 😂
Evet 😃
Yaz bunu güzel laf 🤣🤣🤣
Çok izledim ama aklımda kalan yok
Jurassic parka çevirdiniz l*n burayı
Döner bıçakları ile saldıralım 😂
Arog öylesine izlediğim bir film oldu
İzlemedim.
Hemen izliysın
Yok olmadı biraz daha ısrar et
Kibariye bu boru mu?
İzlemedim