Soruyu cevapladıktan sonra da güncel film veya dizi önerin de keyfimiz yerine gelsin.

Soruyu cevapladıktan sonra da güncel film veya dizi önerin de keyfimiz yerine gelsin.
Hachiko tren sahnesi
Severus snape - Hep sevdim sahnesi
Seven - kutunun içinde ne var sahnesi
Skins.2007 İngiliz yapımı gençlik komedi-drama dizisi. Seneler önce açıp sıkılmıştım geçenlerde yeniden açtım bir solukta bitirdim. Yaş ilerleyince zevkler değişiyor tabii. Hem güldüren hem hüzünlendiren sahneleri var, güzel mesajlar var içinde. Çok beğendim. Grey’s Anatomy’den sonra ikinci hayranlık duyduğum dizi.
Cevap
10Cevap
Joker filmi
Outlander. Aşk, macera, bilim kurgu ve tarih içerikli dönem dizisi. Şu zamana kadar en etkilendiğim diziler arasında birinci sırada yerini alır.
Bir çok dizi ve film izledim ama ben de Çalıkuşu'nun yeri ayridir. Geçen arkadasimla konusuyorduk, Aydan Şener'li versiyonunu bilmiyormuş öyle bir anlatmisim ki hemen izlemeye baslamis ben de yine izleyecektim ama youtubeden kaldirmislar 😏
Bundan 24 sene evvel izledim adı göz kıskacı sene 1998 muhteşem ötesi bir filmdi…
Haaa dizi demişsin birde tabi ki Ezel…
Harry potter bi klasık lakın hayat güzeldir ve schindlerin listesi hiç unutamıyorum
After life dizisi. Oğlak burcunu bile ağlatmayı başarmış tam bir başyapıt
Ben çok güldüm bir oğlak olarak 😂😂
Bende çok güldüm ayrica ağladım
Taxi Driver filmi ve ana karakter olan Travis'in şu sözleri:
"Loneliness has followed me my whole life. everywhere. in bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. there's no escape. i'm god's lonely man..."
Güncel olarak "Stutz" filmini önerebilirim.
Hepsini çıkardım aklımdan gereksiz şeyleri aklımda tutmam.
Arkadaşlar önlem alın, aldırın bunu her yerde paylaşın. Seçime yakın iç savaş geliyor. Allah rızası için paylaşın.
https://vm. tiktok. com/ZMFpUdWh9/
The Platform El hoyo muydu öyle birşeydi ya.
Hayat Güzeldir diye bir film..
shooter dizisi ve person of interestin finali oldukça duygulandiriciydi
Şu aralar son yaza sardım
Hayat Güzeldir diye bir film..
Lotr, seven, inception, daha çok var ya
Çarpışma dizisi
Terminatör
hichki..
Yüzüklerin Efendisi
From Scratch
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?