Diziler & Filmler Yalı Çapkını'nda Ferit neden Pelo'dan kopamıyor, seviyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Bende de benzer bi durum var da Güncellemeler+1 yıl hepinize teşekkür ederim❤️. Anladım ki bana da sadece alışılmış sevilmiyormuşum./ Yalı Çapkını'nda Ferit neden Pelo'dan kopamıyor, seviyor mu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl pelo rafta duran oyuncak. feirt oynamasa da kendinden başkası da oynasın istemiyor. bu sevgi değil ego kibir şerefsizliktir 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet evettt Yorumla fgdileek +1 yıl Aynen okadar iyi açıklamışsınki 👌🏻 pelinin yediğine içtiğine bile karışıyo sadece egosunu tatmin ediyo o yüzden pelin ferite daha cazip geliyo her zaman elinin altında dursun istiyo ama seyran öyle değil feritin kendisini yönlendirmesine izin vermez Yorumla Soran +1 yıl @fgdileek çok mantıklııı teşekkür ederim ikinizeeee🤍🫶🏻 Yorumla fgdileek +1 yıl Rica ederim🌺 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 497 cevap paylaştı. Bizim evdekiler izliyor bende ister istemez izliyorum biraz o yalı çapkını o iki kızıda seviyor 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Aynı anda 2 kişi sevilir mi Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Erkekler sevebilir Yorumla Soran +1 yıl Aşk o kadar basit bir şey değil Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayır evliler yani alışkanlık artık mecbur 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik olarak mı Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 417 cevap paylaştı. Sevgi değil bence alışkanlık. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de Yorumla
BMWciMühendiS Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Se. Xx yapıyorda ondann 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Kız seviyor ama sadece cinsellik olarak kullanması umutlandırmak gibi değil mi Yorumla BMWciMühendiS +1 yıl Sevseydi onu la evlenirdi tutkusadece Yorumla Soran +1 yıl Neden kızı elinin altında tutuyor pekiii Yorumla Soran +1 yıl Yani sadece cinsellik için Yorumla BMWciMühendiS +1 yıl Burakmak istemiyor yani onsuz da yapamıyor ne güzel bişe yaa ben de yaşadım bu durum gibisini Yorumla Soran +1 yıl Anlatır mısın. Bende aynı durumdayım Yorumla Soran +1 yıl İstek attımmm Yorumla BMWciMühendiS +1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl cinsellikk guzell oliyo bazi kadinlarlaa 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kız seviyor ama sadece cinsellik olarak kullanması umutlandırmak gibi değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hakkisin ama zaten sevmedigi hoslanmadigi kisiylede cinsellik olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl cinsel cekimde var onlarda beraber vakit gecirme birlikte bjseyker yapma gibi Yorumla
Canımbennnremmnurr Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Hem karnım doysun hem pastam dursun 1 0 Yorumla
Ilaydanurc Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Bence ferit pelodan yavas yavas soguyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de sürekli ona gitmesi sadece alışkanlık mıdır o zaman? Yorumla
gurkan0051 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Feritler hep ayni tecrubeyle sabit ;) 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Neymiş Yorumla gurkan0051 +1 yıl Hoslaniyor olabilir ama krizi firsata cevirip isi btrcek ;) Yorumla Soran +1 yıl Kız seviyor ama sadece cinsellik olarak kullanması umutlandırmak gibi değil mi Yorumla gurkan0051 +1 yıl Kizda biliyordur sonucun o sekilde olacagini zaten cinsellik olunca umutlanmasi sacmalik bir erkek gercekten sevdigine asla dokunmaz ;) Yorumla Soran +1 yıl Haklısın. Teşekkürler 🙏 Yorumla gurkan0051 +1 yıl Rc ederim gulo ;) Yorumla
kokluertugrul162 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Zamanla kopar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl şu an cinsel çekim mi var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
pelo rafta duran oyuncak. feirt oynamasa da kendinden başkası da oynasın istemiyor.
bu sevgi değil ego kibir şerefsizliktir
Evet evettt
Aynen okadar iyi açıklamışsınki 👌🏻 pelinin yediğine içtiğine bile karışıyo sadece egosunu tatmin ediyo o yüzden pelin ferite daha cazip geliyo her zaman elinin altında dursun istiyo ama seyran öyle değil feritin kendisini yönlendirmesine izin vermez
@fgdileek çok mantıklııı teşekkür ederim ikinizeeee🤍🫶🏻
Rica ederim🌺
Bizim evdekiler izliyor bende ister istemez izliyorum biraz o yalı çapkını o iki kızıda seviyor
Aynı anda 2 kişi sevilir mi
Erkekler sevebilir
Aşk o kadar basit bir şey değil
Hayır evliler yani alışkanlık artık mecbur
Cinsellik olarak mı
Sevgi değil bence alışkanlık.
Bence de
Se. Xx yapıyorda ondann
Kız seviyor ama sadece cinsellik olarak kullanması umutlandırmak gibi değil mi
Sevseydi onu la evlenirdi tutkusadece
Neden kızı elinin altında tutuyor pekiii
Yani sadece cinsellik için
Burakmak istemiyor yani onsuz da yapamıyor ne güzel bişe yaa ben de yaşadım bu durum gibisini
Anlatır mısın. Bende aynı durumdayım
İstek attımmm
Tamam
Sevmiyor, yaşanmışlıkların hatırı onu tutuyor bir de seks ahshs
cinsellikk guzell oliyo bazi kadinlarlaa
hakkisin ama zaten sevmedigi hoslanmadigi kisiylede cinsellik olmaz
cinsel cekimde var onlarda beraber vakit gecirme birlikte bjseyker yapma gibi
Alışkanlık ve ego der geçerim
Hem karnım doysun hem pastam dursun
Bence ferit pelodan yavas yavas soguyor
Bence de sürekli ona gitmesi sadece alışkanlık mıdır o zaman?
Feritler hep ayni tecrubeyle sabit ;)
Neymiş
Hoslaniyor olabilir ama krizi firsata cevirip isi btrcek ;)
Kizda biliyordur sonucun o sekilde olacagini zaten cinsellik olunca umutlanmasi sacmalik bir erkek gercekten sevdigine asla dokunmaz ;)
Haklısın. Teşekkürler 🙏
Rc ederim gulo ;)
Zamanla kopar
şu an cinsel çekim mi var