Sadece bir korku filmini izleyemiyordum o da Hannibal’dı Gary Oldman’ın karakterinden dolayı. Hatta o kadar merak etmiştim ki filmi arkadaşlarıma izlettirip bana anlattırıyordum. Bir de ben İnsan Kırkayak’ın bütün filmlerini izlemiş birisiyim. Neyse artık onu da izleyebiliyorum. Yani izlemedim hâlâ ama karaktere bakabiliyorsam izleyebiliyorumdur. Ki bir dakika aralıksız karaktere bakabildimmmmm.
Daha çok iğreniyorum ya şu büyü sahneleri var ya hani iğrenç şeyler olur felan kesinlikle korku filmi izlerken hele de cin filmleri izlerken bir şeyler yiyemem
Korku filmi bana saçma geliyor. Seni ekrana odaklıyor ve bir anda bir şey çıkıp seni korkutmaya çalışıyor. Gerilim filmi daha iyi. Hem seni içine çekiyor, hem de merak uyandırıyor. Mesela testere gibi
İkisi de değilim aslında. Gülmem ya da korkmam genelde, sürükleyici ise bir sonraki adımı tahmin etmekle dolu olur kafam. Sürükleyici değilse baştan bırakırım izlemeyi.
Qhahha siccin 1 izlemiştim gayet de gülerek izledim ahahahha kadın tuvalette elinde ekmek falan ahahha sadece son sahnelerde biraz tırstım o kadar shhaahsh
Çocukluğumdan beri izlemiyorum korkuyorum çünkü ozellikle Türk yapımı olanlar. Çünkü gerçek şeyleri konu olarak baz alıyorlar. Bizden başka varlıklar da var arkadaşlar izlemeyin
Sahne arkasını düşündükçe komik gelip gülenlerdenim. Yanlızca konusu gerçek olanlar beni korkutabilir. Görünmeyen varlıklar ile alakalı olanlar örneğin...
Korkuyorum ama türk yapımı ise güldürüyor. Gerilim filmleri daha keyifli bence, mesela #Lucy muhteşem bir gerilim aksiyon filmiydi milyon kez tekrar izleyebilirim
Zaten profilinde lüzumsuzluk fenomeni yazısını çok net görmüştüm birde 1 hücre ile bir başkasının ağzına nasıl öykünülür görmüş olduk, teşekkürler ‘iyi ginlir’
Ben korkanlardanım. Bazen paranoyaklaştığım oluyor. Rüyalarıma kadar giriyor. Filmdeki korkunç sesler beynimde yankılanıyor ( böööö tarzı, çığlık tarzı vb.) Birkaç gün etkisinde kalıyorum. Bazen tuvalete gitmeye korktuğum zamanlar bile oluyor.