Recep İvedik serisinin kaçıncı filmi daha iyiydi?

Görüş
5Görüş
5 e kadar izledim ama ne olursa oldun her şeyim 1. Si iyi oluyor bunda da aynı durum 1. Si en iyisi idi 4-5 saçmalık özellikle 4 de demş survivor tamamen sacmalık
Survivor temalı olan çok saçmaydı
Konudan bağımsızdı birde
Hakan İvedikle kuzen olan şirketi başarılı anlaşmalar yapan yılın örnek insanı seçilen recebin bankalara yalvarıp kredi alamıyor olması da ayrı saçmalıktı.
İstese kuzeni bile yardım ederdi o arsayı alan da bir iş adamıydı ihalelere giren birisi kuzeni kolayca çözerdi.
Sırf film olsun diye çocukların top oynadığı arsayı kurtarmak için survivora katılması böyle saçma senaryo ile olması anlamsızdı.
Katılabilir yarışmaya ama böyle bir şeyle senaryo yapmak vasattı
Aynen Saçma sapan 1. Si güzeldi 6-7 yi görmedim ama onlar da iyi değil gibi reklamlarda bağırıp duruyor sinir olmaya başladım o başrıs sesini duyunca 7 Deki fragmanda https://youtu.be/G1itf304K0E
7. Komedi dozu düşüp bekliyorum platforma yapıldıpı için sinemaya gelse özenirlerdi. Sinema Türkiyenin her yerine gideceği için platform olunca yazın duyuruldu yapım Eylül sonu film hazırdı. 3 ayda özenildiğini sanmam. Göreceğiz bakalım
Bu gün. Mü sinemalarda bu ne acele la 2 ay sonra izle ne bu acele
Sinemaya gelmeyecek Disney üyeliğim var diye. Azcık Şahanı gömeceğim diğer recolar gibi iyi olmamışsa. 🤪
İlk 2 3 filmi son filmini izlemek isteyenler burdan izleyebilir
Direkt link vermiş olman markaları hedef alan paylaşım olarak geçiyor bu yasak maalesef.
Dizipal'da marka :d
Yasal olmayan bir marka, yasal olan bir firmanın ürününü yayınlıyor. O yüzden korsana destek verilmiş oluyor.
Şu sitede var demek başka direkt link vermek başka şeydir o yüzden görüşün kalkacak.
ilk film en güzeliydi 3. filmden sona seri bozuldu ayyaş recep gitti yerine türk ayısı geldi
Hiç birini izlemedim ve sevmiyorum.
Hiç sevmem hiçbirisini de bitirmedim açıkçası
Hiç biri saçma bir flim serisi
Ben 3. sünü beğendim
En İyi Görüş