5 yıl önce yayınlanıyordu, şimdi tekrar başlıyor. İlk fragmanı yayınlamışlar bile. Çok komik olaylar yaşanıyordu :D
5 yıl önce yayınlanıyordu, şimdi tekrar başlıyor. İlk fragmanı yayınlamışlar bile. Çok komik olaylar yaşanıyordu :D
Kızların hep estetikli dolgulu germeli olduğu dikkatimi çekti 😅 Erkekler de fazla kaslı. Görsellik ön planda tutulmuş sanırım izlenmeleri yükseltir diye düşünmüş olabilirler. İlk bölümü izleyip ondan sonra karar veririm bakalım 😄
Dizileri filmleri kurgu olduğunhn bilinciyle izlersin de bu tür programları sevmiyorum. Kurgu olduğu her halinden belli, katılanlar kurgu olduğunu itiraf ediyor. Ama hala izleniyor. İlginç.
Ekran önünde bazı şeyleri yaşamak bence bu kadar kolay olmasa gerek.
Ben kendi adıma böyle düşünüyorum.
Bazı şeylerin ya da duyguların bu kadar basite indirilmesi ya da o şekilde yansıtılması hep güzel olmuyor.
Ülkedeki tüm kezbanları ekran başına toplayacaklar. Sonrasında ise kızlar o tip erkekler peşinde koşup kendi kendilerini üzecekler. Trajikomik bir olay döngüsü.
Görüş
46Görüş
Bu soruyu bn sorcktm yaa🤦🏻♀️
Neys kızlar tam zengin tikiler nasl olck bakalm hcbirini gözüm tutmadı hele şu bn calismicm evlenince diyen varya şirket holding sahibi olacak benim evlenecegm diyen kız ona fena ayar oldm
Hergun kısmetse olur tekrar bokumlerini izleyen biri olarak fazla saracagini düşünmüyorum eskisiyle asla kıyaslanamaz ben tutcagini düşünmüyorum eski yarışmacıların hal ve hareketlerine burunecekleer tek amclari ünlü olmak oalcak ve bunu bize yansitacaklar ben Melis mehtap Ayça görmek isterim
Umarım KS kaldırmaz görüşü cuk oturuyor çünkü
Dönüp dolaşıp yine boş şeyler ekranlara dönüyor. Gerçi tv patronları da haklı belgesel koysalar, bilim programları koysalar kimse izlemez.
Tövbe estağfurullah aklıma kötü şeyler geldi. izlerim diyordum tanıtımı gördüm ya asla izlemem.
Erol 37 yaşında ve hiç ilişkisi olmamış inansak mı acaba?
Kızlar çok antipatik sevmedim izlemem bunu
Asla izlemem şarlatanlıktan başka bir şey değildir benim zamanım kıymet li
bende katılacağım desteklerinizi bekliyorum
Hayır 5yıl öncede izlemedim şuankinide izlemeyi düşünmüyorum
En bolundan entrika, saç başa kavgalar, ihanetler falan filan varsa belki jsh
Hiç bilgim yok sayende öğrendim ama seyretmem imkansız zaman kaybı :)
Bu tarz yapımlar kültürümü yok ediyo izlemek istemem bu ve benzeri yapımları
Daha öncekini izlemedim ve bundan izlemeyeceğim
Hiç izlemedim ama buradan dedikodu takip edeceğiz gibi
5 yıldır bu anı bekliyordum sonunda.. heyecandan uyuyamıyorum kaç gündür
Aybüke hızını alamamış çakalla, buraya da gelmiş..
Ahshahahs ilk dikkatimi o çekti
Bıktım artık dizilerden milletin beynini yok ettiler..
İzledim şimdi fragmanı, kızlar kıyafet mi sergileyecekler belli değil. Garip...
Çok lazım dı zaten bu kadar sıkıntı varken geçmişi ne kadar b*k olan varsa toplarlar Oraya
Bunların tamamı kurgu yalan dolan hepsi konu mankeni cast ajanslardan tutulma oyuncular. Reyting uğruna yaptıklarına bakın. Toplum ne hale geldi yazıklar olsun.
En İyi Görüş