En son izlediğin dizinin adı neydi? Nasıldı, beğendin mi?
Ben en son Wednesday'i izledim. Birkaç mantık hatası ve gereksiz sahne harici, güzeldi
En son izlediğin dizinin adı neydi? Nasıldı, beğendin mi?
Ben en son Wednesday'i izledim. Birkaç mantık hatası ve gereksiz sahne harici, güzeldi
Wednesday izledim güzeldi. Wynonna Earp izliyorum şu an. Daha önce izlemiştim aslında baştan izliyorum. Bazı mide bulandırıcı sahneleri saymazsak güzel dizi.
Konusu ne?
Supernatural'ı izledim severim o zaman, eyw öneri için
Wednesdayı izledim bende en son.. Şimdi ise The Office in 9. sezonunu izleyeceğim :D
Konusu ne? Wednesday yorumu alayım o halde
Addams ailesini seviyorum ama sanki dizide aile kısmını fazla atlamışlar gibi.. Xavier olayı baydı bir süre.. Netflix dizileri genelde böyle zaten bir bakıma.. Ama bu kadar övülmeyi ve hype ı kesinlikle haketmiyor... The Office i ise kesinlikle izlemelisin.. Amerikan sitcom dizilerinin en iyilerinden biri.. Brooklyn 9-9 da öneriririm.
Aileyi atladılar evet ve gereksiz övülmesine de katılıyorum. Bakarım bir ara eyw öneri için
Görüş
6Görüş
kelebek etkisi serisini izledim gayet guzeldi
Konusu ne?
Genler varsa işin içinde o diziyi izlemeden bırakmam mçönmbnm teşekkürler öneri için
Tabikii nmöbnön
beyfendi sizden bir ricam var, gerçekten şu sağ elinizi vicdanınıza koyun ve deyin ki, karton iyidir. lütfen bunu yapın ya
Dizinin adı mı, repliği mi?
Ben bu cihana sığmazam
Konusu ne?
İstihbaratçının hayatı
Güç yüzükleri
Yabancı dizi galiba, konusu ne?
Dizi izlemeyeli baya oluyor. :D
Game of thrones'i bi daha izliyorum
Netflix gözcü
Ona da bakmıştım ama sıkıcı biraz
Ne bileyim farkı geldi izledim. 1899izledim sıkıldım
Yasak elmayı