Tayland çok garip çok çelişkili bir ülke fakat dizileri çok güzel yıllardır beklediğim Gap The series beklememe fazlasıyla ve fazlasıyla değdi

Tayland çok garip çok çelişkili bir ülke fakat dizileri çok güzel yıllardır beklediğim Gap The series beklememe fazlasıyla ve fazlasıyla değdi
En son Wednesdey dizisini izledim harry potter gibi buldum diziyi oldukça güzeldi ve komik di bu yüzden izlemediyseniz tavsiye ediyorum tabi ki: Dizide Wednesday, yeni ortaya çıkan medyumluk yeteneğinde ustalaşmaya çalışacak, kasabada dehşet saçan kanlı bir cinayet serisini önleyecek ve 25 yıl önce ebeveynlerinin karıştığı doğaüstü bir gizemi çözecek. Üstelik tüm bunları yaparken okulda kurduğu yeni ve karmakarışık ilişkilerde yolunu bulmaya çalışacak.
Sense8 dizisini izliyorum şu an 9 bölümdeyim toplamda 2 sezon 24 bölüm 3 sezonu henüz onay almadı
Konusu da şöyle 8 farklı ülkeden 8 tane insan var birbirleriyle telepatik olarak iletişim kurmaya başlıyorlar dizide kendilerini birbirlerini fark etmelerini güçlerini fark etmelerini konu alıyor
Hiç Tayland dizisi izlemedim. Güzel mi atmosferi? Konuları ne çeşit? En son ego diye yeni başlamış bir diziye bakmıştım internet üzerinden biraz ama tamamına bakamadım bile, öylesine açmıştım.
İş ortamında geçen komedi dizisi özetle konu stabil fakat dizi akıyor
Cevap
6Cevap
En son all of us are dead bitirdim Güney Kore yapımı bir dizi gerçekten bayıldım
Behind her eyes dizisini izledim bugün
Dizi, film pek sevmiyorum. Sana iyi seyirler
Arkaplan cok ilgi cekici sohbete var mısın
The dark materials izlemiştim
Vikingler izledim 4 sezon
Kiz bana benziyor ortadaki niye
Şahmaran
Şahmeran
Konusu ne
Sıfır bir izledim ben en son
Golge ve kemik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?