Diziler & Filmler Al Sancak dizisini izleyecek misiniz? menesselal Takip Et Bilge Yaş: 103 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor youtube.com/watch?v=NJjRsfZDPYU&feature=shareFragman çok güzeldi , tüylerim diken diken oldu. Bozuk dünya sistemine adalet getiren birileri… Harika gerçekten , dizide fragmanı gibi güzel olur umarım. Kesinlikle izleyeceğim belki bir nebzede olsa su serpilir yüreğime 🥺 Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Al Sancak dizisini izleyecek misiniz? Cevapla Dizi Soruları Getir Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Hayır düşünmüyorum 1 1 Yorumla menesselal +1 yıl Ben düşünüyorum ama ağlamadan izleyebilirmiyim muamma
kreeck Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl aslında güzele benziyor daha oyuncu kadrosuna bakma fırsatım olmadı ama müsait bir zamanda bakabilirim 1 3 Yorumla menesselal +1 yıl Bak bencede ☹️ Yorumla kreeck +1 yıl bakacagım Yorumla menesselal +1 yıl Tamam 🥺 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Askerli, bayraklı, vatanlı-milletli yapımları sevmem. 0 3 Yorumla menesselal +1 yıl Aaa neden? Yorumla CounterOffensive111 +1 yıl Milliyetçiliğin her türlüsüne karşıyım. Yorumla menesselal +1 yıl Aaaaaa …. Yorumla
seksikomodoejderi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İzleyeceğim. 1 11 Yorumla menesselal +1 yıl Ben nasıl izleyeceğim bilmiyorum çok istiyorum izlemeyi 🥺 Yorumla seksikomodoejderi +1 yıl Neden izleyemeyecekmişsiniz ki? Yorumla menesselal +1 yıl Ağlamak istemiyorum o yüzden Yorumla seksikomodoejderi +1 yıl Bakın işte onun bir reçetesi yok. Yorumla menesselal +1 yıl Offffffffffffffffffff Yorumla seksikomodoejderi +1 yıl Dışarıdan oldukça pozitif bir izlenim bıraksam da biz bizeyiz kimse duymuyor :Ben de ağlayabiliyorum. ( Kulağınıza fısıldadım, kimse duymasın. ) Yorumla menesselal +1 yıl Ben ona bile dayanamayıp ağlarım herhalde. Ne biçim insanım ben ya yemin ederim kendimden nefret ediyorum. Yorumla seksikomodoejderi +1 yıl Ağlayabilmek iyidir.Ağlayamayandan korkman gerek.İdeal insan meziyeti... Yorumla menesselal +1 yıl Bilemiyorum gerçekten yıldım Yorumla seksikomodoejderi +1 yıl Çevrenize odak yaşarsanız bıkar ve yaşamdan almanız gereken mutluluğu alamazsınız.Kendinize odaklanın, mutluluğun formülü gördüklerinizde değil, görebildiklerinizde Yorumla menesselal +1 yıl 🥺🥺🥺 Yorumla
sosyete_kizi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl Yoooo 1 6 Yorumla menesselal +1 yıl Neden ki? Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Türk dizileri çok saçma. Hemen cinselliğe bağlıyorlar Yorumla menesselal +1 yıl Bu dizide olmaz gibime geliyor Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Umarım olmaz. Kasapları geçti bizim diziler :D:D Yorumla menesselal +1 yıl Fragman çok güzelde bende tam olarak izlemeye cesaret edebilir miyim bilmiyorum. Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Umarım iyidir Yorumla
Ajan_07 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ne zaman başlıyor 1 2 Yorumla menesselal +1 yıl 2023 ün ilk ayları deniliyor. Eğer kötü olmazsam izleyeceğim. Yorumla Ajan_07 +1 yıl Hm peki. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır düşünmüyorum
Ben düşünüyorum ama ağlamadan izleyebilirmiyim muamma
aslında güzele benziyor daha oyuncu kadrosuna bakma fırsatım olmadı ama müsait bir zamanda bakabilirim
Bak bencede ☹️
bakacagım
Tamam 🥺
Askerli, bayraklı, vatanlı-milletli yapımları sevmem.
Aaa neden?
Milliyetçiliğin her türlüsüne karşıyım.
Aaaaaa ….
Turk dizikeri izlemiyorum
İzleyeceğim.
Ben nasıl izleyeceğim bilmiyorum çok istiyorum izlemeyi 🥺
Neden izleyemeyecekmişsiniz ki?
Ağlamak istemiyorum o yüzden
Bakın işte onun bir reçetesi yok.
Offffffffffffffffffff
Dışarıdan oldukça pozitif bir izlenim bıraksam da biz bizeyiz kimse duymuyor :
Ben de ağlayabiliyorum. ( Kulağınıza fısıldadım, kimse duymasın. )
Ben ona bile dayanamayıp ağlarım herhalde. Ne biçim insanım ben ya yemin ederim kendimden nefret ediyorum.
Ağlayabilmek iyidir.
Ağlayamayandan korkman gerek.
İdeal insan meziyeti...
Bilemiyorum gerçekten yıldım
Çevrenize odak yaşarsanız bıkar ve yaşamdan almanız gereken mutluluğu alamazsınız.
Kendinize odaklanın, mutluluğun formülü gördüklerinizde değil, görebildiklerinizde
🥺🥺🥺
Yoooo
Neden ki?
Türk dizileri çok saçma. Hemen cinselliğe bağlıyorlar
Bu dizide olmaz gibime geliyor
Umarım olmaz. Kasapları geçti bizim diziler :D:D
Fragman çok güzelde bende tam olarak izlemeye cesaret edebilir miyim bilmiyorum.
Umarım iyidir
Ne zaman başlıyor
2023 ün ilk ayları deniliyor. Eğer kötü olmazsam izleyeceğim.
Hm peki.