Diziler & Filmler 2 ay Al Sancak dizisini izleyecek misiniz? menesselal Takip Et Bilge Yaş: 100 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 youtube.com/watch?v=NJjRsfZDPYU&feature=shareFragman çok güzeldi , tüylerim diken diken oldu. Bozuk dünya sistemine adalet getiren birileri… Harika gerçekten , dizide fragmanı gibi güzel olur umarım. Kesinlikle izleyeceğim belki bir nebzede olsa su serpilir yüreğime 🥺 Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Al Sancak dizisini izleyecek misiniz? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kreeck Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 99% 2 ay aslında güzele benziyor daha oyuncu kadrosuna bakma fırsatım olmadı ama müsait bir zamanda bakabilirim 1 3 Yorumla menesselal 2 ay Bak bencede ☹️ Yorumla kreeck 2 ay bakacagım Yorumla menesselal 2 ay Tamam 🥺 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 30 , eig 100% 2 ay Askerli, bayraklı, vatanlı-milletli yapımları sevmem. 0 3 Yorumla menesselal 2 ay Aaa neden? Yorumla CounterOffensive111 2 ay Milliyetçiliğin her türlüsüne karşıyım. Yorumla menesselal 2 ay Aaaaaa …. Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Diziler & Filmler konusunda 6,9b görüş paylaştı. Hayır düşünmüyorum 1 1 Yorumla menesselal 2 ay Ben düşünüyorum ama ağlamadan izleyebilirmiyim muamma
seksikomodoejderi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eig 100% 2 ay İzleyeceğim. 1 11 Yorumla menesselal 2 ay Ben nasıl izleyeceğim bilmiyorum çok istiyorum izlemeyi 🥺 Yorumla seksikomodoejderi 2 ay Neden izleyemeyecekmişsiniz ki? Yorumla menesselal 2 ay Ağlamak istemiyorum o yüzden Yorumla seksikomodoejderi 2 ay Bakın işte onun bir reçetesi yok. Yorumla menesselal 2 ay Offffffffffffffffffff Yorumla seksikomodoejderi 2 ay Dışarıdan oldukça pozitif bir izlenim bıraksam da biz bizeyiz kimse duymuyor :Ben de ağlayabiliyorum. ( Kulağınıza fısıldadım, kimse duymasın. ) Yorumla menesselal 2 ay Ben ona bile dayanamayıp ağlarım herhalde. Ne biçim insanım ben ya yemin ederim kendimden nefret ediyorum. Yorumla seksikomodoejderi 2 ay Ağlayabilmek iyidir.Ağlayamayandan korkman gerek.İdeal insan meziyeti... Yorumla menesselal 2 ay Bilemiyorum gerçekten yıldım Yorumla seksikomodoejderi 2 ay Çevrenize odak yaşarsanız bıkar ve yaşamdan almanız gereken mutluluğu alamazsınız.Kendinize odaklanın, mutluluğun formülü gördüklerinizde değil, görebildiklerinizde Yorumla menesselal 2 ay 🥺🥺🥺 Yorumla
sosyete_kizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 65% 2 ay Yoooo 1 6 Yorumla menesselal 2 ay Neden ki? Yorumla sosyete_kizi 2 ay Türk dizileri çok saçma. Hemen cinselliğe bağlıyorlar Yorumla menesselal 2 ay Bu dizide olmaz gibime geliyor Yorumla sosyete_kizi 2 ay Umarım olmaz. Kasapları geçti bizim diziler :D:D Yorumla menesselal 2 ay Fragman çok güzelde bende tam olarak izlemeye cesaret edebilir miyim bilmiyorum. Yorumla sosyete_kizi 2 ay Umarım iyidir Yorumla
Ajan_07 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 96% 2 ay Ne zaman başlıyor 1 2 Yorumla menesselal 2 ay 2023 ün ilk ayları deniliyor. Eğer kötü olmazsam izleyeceğim. Yorumla Ajan_07 2 ay Hm peki. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
aslında güzele benziyor daha oyuncu kadrosuna bakma fırsatım olmadı ama müsait bir zamanda bakabilirim
Bak bencede ☹️
bakacagım
Tamam 🥺
Askerli, bayraklı, vatanlı-milletli yapımları sevmem.
Aaa neden?
Milliyetçiliğin her türlüsüne karşıyım.
Aaaaaa ….
Hayır düşünmüyorum
Ben düşünüyorum ama ağlamadan izleyebilirmiyim muamma
Turk dizikeri izlemiyorum
İzleyeceğim.
Ben nasıl izleyeceğim bilmiyorum çok istiyorum izlemeyi 🥺
Neden izleyemeyecekmişsiniz ki?
Ağlamak istemiyorum o yüzden
Bakın işte onun bir reçetesi yok.
Offffffffffffffffffff
Dışarıdan oldukça pozitif bir izlenim bıraksam da biz bizeyiz kimse duymuyor :
Ben de ağlayabiliyorum. ( Kulağınıza fısıldadım, kimse duymasın. )
Ben ona bile dayanamayıp ağlarım herhalde. Ne biçim insanım ben ya yemin ederim kendimden nefret ediyorum.
Ağlayabilmek iyidir.
Ağlayamayandan korkman gerek.
İdeal insan meziyeti...
Bilemiyorum gerçekten yıldım
Çevrenize odak yaşarsanız bıkar ve yaşamdan almanız gereken mutluluğu alamazsınız.
Kendinize odaklanın, mutluluğun formülü gördüklerinizde değil, görebildiklerinizde
🥺🥺🥺
Yoooo
Neden ki?
Türk dizileri çok saçma. Hemen cinselliğe bağlıyorlar
Bu dizide olmaz gibime geliyor
Umarım olmaz. Kasapları geçti bizim diziler :D:D
Fragman çok güzelde bende tam olarak izlemeye cesaret edebilir miyim bilmiyorum.
Umarım iyidir
Ne zaman başlıyor
2023 ün ilk ayları deniliyor. Eğer kötü olmazsam izleyeceğim.
Hm peki.