Diziler & Filmler Wednesday dizisine kimler baktı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Netflix'in en iyi filmlerinden bir tanesi. Bayıldım. Kimler izledi? Güncellemeler+1 yıl *Dizi Wednesday dizisine kimler baktı? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. İzlemedim maalesef konusu nedir? izlenir mi 0 0 Yorumla
krisby Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Üçüncü bölümündeyim daha ama öyle bayıldım denecek derecede değil gibi. Diğer yeni dizi olan 1899 daha sağlamdı 0 0 Yorumla
Neslisahh1 Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Son 2 bölüm özellikle şok ettiHyder bir o çıkıyor bir öbürü. Ama en çok okuldaki çocuğun gereksiz suclanmasina üzüldüm 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet mükemmeldi👍👍💗💗Bende çok üzülmüştüm 🤧🫠 Yorumla
TuƝiȿș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Binbir geceden sonra dizi izlemeyi bıraktım 0 0 Yorumla
34TUZLALI Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Dün gece başladım, pek sarmadı beni açıkçası. 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 334 cevap paylaştı. Bitirdim kisa surede. Tek kelimeleyle bayildim.🥰 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İzlemedim maalesef konusu nedir? izlenir mi
Üçüncü bölümündeyim daha ama öyle bayıldım denecek derecede değil gibi. Diğer yeni dizi olan 1899 daha sağlamdı
Son 2 bölüm özellikle şok etti
Hyder bir o çıkıyor bir öbürü. Ama en çok okuldaki çocuğun gereksiz suclanmasina üzüldüm
Evet mükemmeldi👍👍💗💗Bende çok üzülmüştüm 🤧🫠
Binbir geceden sonra dizi izlemeyi bıraktım
Sadece tek bölüm
2. Bölümündeyim sevdim.
Dün gece başladım, pek sarmadı beni açıkçası.
Bitirdim kisa surede. Tek kelimeleyle bayildim.🥰
Bakdım herkese hitap etmiyor ergen kız dizisi
Ben bakmadım