Diziler & Filmler 1 ay Wednesday dizisine kimler baktı? gale8 Takip Et Yoda Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Netflix'in en iyi filmlerinden bir tanesi. Bayıldım. Kimler izledi? Güncellemeler1 ay *Dizi Wednesday dizisine kimler baktı? Görüş Yaz 10 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u вуηαяcσѕFenomen Takip Et Master Yaş: 35 1 ay Diziler & Filmler konusunda 5,1b görüş paylaştı. Sadece tek bölüm Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
krisby Takip Et Yoda Yaş: 23 1 ay Üçüncü bölümündeyim daha ama öyle bayıldım denecek derecede değil gibi. Diğer yeni dizi olan 1899 daha sağlamdı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Diziler & Filmler konusunda 6,6b görüş paylaştı. İzlemedim maalesef konusu nedir? izlenir mi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Neslisahh1 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 ay Son 2 bölüm özellikle şok ettiHyder bir o çıkıyor bir öbürü. Ama en çok okuldaki çocuğun gereksiz suclanmasina üzüldüm Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör gale8 1 ay Evet mükemmeldi👍👍💗💗Bende çok üzülmüştüm 🤧🫠 Yorumla
TuƝiȿș Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 93% 1 ay Binbir geceden sonra dizi izlemeyi bıraktım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
myraes Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 99% 1 ay 2. Bölümündeyim sevdim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
34TUZLALI Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 99% 1 ay Dün gece başladım, pek sarmadı beni açıkçası. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
m Birkirlangicmisali Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 99% 1 ay Bitirdim kisa surede. Tek kelimeleyle bayildim.🥰 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Bakdım herkese hitap etmiyor ergen kız dizisi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
seksikomodoejderi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eig 100% 1 ay Ben bakmadım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Sadece tek bölüm
Üçüncü bölümündeyim daha ama öyle bayıldım denecek derecede değil gibi. Diğer yeni dizi olan 1899 daha sağlamdı
İzlemedim maalesef konusu nedir? izlenir mi
Son 2 bölüm özellikle şok etti
Hyder bir o çıkıyor bir öbürü. Ama en çok okuldaki çocuğun gereksiz suclanmasina üzüldüm
Evet mükemmeldi👍👍💗💗Bende çok üzülmüştüm 🤧🫠
Binbir geceden sonra dizi izlemeyi bıraktım
2. Bölümündeyim sevdim.
Dün gece başladım, pek sarmadı beni açıkçası.
Bitirdim kisa surede. Tek kelimeleyle bayildim.🥰
Bakdım herkese hitap etmiyor ergen kız dizisi
Ben bakmadım