Aslında birçok yapıma bu yüzden ön yargı ile yaklaşıyorum. Sürekli dillerde olan bir şeyi izlemeyi sevmiyorum. Fakat belli bir süre sonra mutlaka bu kadar övülecek neyi var diye bakıyorum.
Evet seviyorum. Çünkü genelde güzel oluyor ve kıymeti bilinip izleniyor. O "popüler dizi/film izleyemem, popüler şarkı ne ya" kafası bende ergenlikten sonra geçti.
Bak bunu listeye ekledim bi kaç ay sonra izlerim artık 🤣
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
Popüler olması kulağıma gelmesine fayda sağladığı için bir açar bakarım seviyorsam da devam ederim. Ön yargım yoktur yani popüler dizi ve filmlere izlerim mühim olan zevkime hitap etmesidir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
11Görüş
Aslında birçok yapıma bu yüzden ön yargı ile yaklaşıyorum. Sürekli dillerde olan bir şeyi izlemeyi sevmiyorum. Fakat belli bir süre sonra mutlaka bu kadar övülecek neyi var diye bakıyorum.
Evet seviyorum. Çünkü genelde güzel oluyor ve kıymeti bilinip izleniyor. O "popüler dizi/film izleyemem, popüler şarkı ne ya" kafası bende ergenlikten sonra geçti.
Popüler olandan ziyade, kaliteli ve daha iyi içeriğe sahip olduğunu düşündüğüm yapımları izliyorum.
Ben izledikten sonra popüler oluyorlar 😎
Wednesday izledim çok beğendim.
Nerede çokluk orada... luk olduğu için sevmiyorum. Ve insanların övdüğü diziler/filmler genelde kötü çıkıyor.
Hayır açıkçası popülaritesi benim için çok önemli değil.. Yani herkesin takip ettiği bir çok diziyi ben izlemiyorum.. Keyifli günler..
Nayir squid game red notice Jurassic Park dominion izledim çöp
Bak bunu listeye ekledim bi kaç ay sonra izlerim artık 🤣
Popüler olması kulağıma gelmesine fayda sağladığı için bir açar bakarım seviyorsam da devam ederim. Ön yargım yoktur yani popüler dizi ve filmlere izlerim mühim olan zevkime hitap etmesidir.
Wednesday baya iyiymiş ya ilk defa popüler bir dizi beklentimi karşıladı
Popüler olması önemli değil benim için önemli olan filmin dizinin konusu oyuncunun başarısı 😊
Hepsi ergen veya cinayet temali olduğu için mide bulandırıcı
şişirilmiş oluyolar genelde bi tiksinme geliyo ama önyargıyı kırmak için bakarım ilk bölümlerine hoşuma gitmezse izlemem
Sürekli bi dizinin paylaşımı dönüyor. Ücret mi alıyorsunuz gündemde tutmak için nedir?
Nostaljik ve komik şeyler izlerim
Hoşuma giderse izlerim
Önemli olan ilgimi çekmesi
Evet, severim. Bunu da izlemiştim.
Evet hem de çok😊
Evet