The Collector Koleksiyoncu rolünü canlandıran 2 başarılı aktör olan İlk Filmde The Collector 2009 da Juan Fernandez 2012 de serinin ikinci filmde Randall Archer canlandıran Koleksiyoncu maskesi hangisine yakışıyor en çok uyum sağlıyor sizce
The Collector 2009 Juan Fernandez
The Collection 2012 Randall Archer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
2 ay
Cilt bakımı ne alaka etiketi düzeltmeniz gerekiyor
Güncellemeler
2 ay
Çok teşekkür ederim etiketin düzeltilmesi için 😊
Maske En Çok hangisine yakışıyor Juan Fernandez mi? Randall Archer mı?
Şimdi şöyle düşünüyorum misal 2 koleksiyoncu olsa Randall belki bir şey yapmaz ama Juan Tam Psikopat fena katleder 😅 ki ilk filmde ev halkının hepsini kötü öldürüyor kadının ağzını dikiyor adamın bağırsak dalaklarini parçalıyor paket ediyor yani demek istediğim Juan Fernandez psikopat lik adama daha uyum sağlıyor maskesiz Yüzü bile ürkütücü gözlerin de lens var
Randall ağır takılıyor genel de ama Juan sağlam koşuyor tabi şöyle bir durum da var randall biraz daha iri vücutlu Juan da arkin tekmesi ile merdivenden aşağı düşüyor biraz daha rahat savruluyor
İlk önce The Collector 2009 izle O Film biraz daha gerilimli İkinci filmi de pek gerilim yok ilk filmde gerilim katan ortamın karanlık olması ve koleksiyoncu nun sesi adam hirliyor bağırıyor tuhaf sesler çıkarıyor gözleri parlıyor ikinci filmde o ses kaldırıldı Armenia Einstürzende Neubauten Müzik grubuna ait ses izlersen yorumunu beklerim 😉
Fırsatım olduğunda The Collector 2009 izlerim ilk önce zaten korku filmi bulamıyorum pek kolay iyi oldu bu :) Armenia videosunda 1:49 dan sonraki sesler baya gerilimli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Randall daha iyi, gerçi maskeli ikiside eşit derecede iğrenç neyse🤣
Bu maske favorim olur 😅😈 Juan tam psikopat di garip sesler çıkarıyor hirliyor bağırıyor du 2 filmi de öneririm korku yok gerilim ağırlıkli
Beyaz perde uzun zamandır yok hayatımda, bakalım ☺️
https://youtu.be/lIl724tWQPA
Bu sesleri çıkarırken çok zorlanmış olamaz mikrofon iyi bir icat her zaman söylerim 🤣
The Collection 2012 Randall Archer
Juan Fernandez nasıl peki The Collector 2009
Şimdi şöyle düşünüyorum misal 2 koleksiyoncu olsa Randall belki bir şey yapmaz ama Juan Tam Psikopat fena katleder 😅 ki ilk filmde ev halkının hepsini kötü öldürüyor kadının ağzını dikiyor adamın bağırsak dalaklarini parçalıyor paket ediyor yani demek istediğim Juan Fernandez psikopat lik adama daha uyum sağlıyor maskesiz Yüzü bile ürkütücü gözlerin de lens var
Oda iyi ürkütücü yine
İkisi de psikopat benim gözümde fark yok :D saw serisi de güzeldi bu arada testere filmleri yani
İzledin mi?
Randall ağır takılıyor genel de ama Juan sağlam koşuyor tabi şöyle bir durum da var randall biraz daha iri vücutlu Juan da arkin tekmesi ile merdivenden aşağı düşüyor biraz daha rahat savruluyor
The Collector izlemedim görünüşlerine göre yorumladım ama izlerim bro, önce hangisi izleniyor sıralama var mı?
İlk önce The Collector 2009 izle O Film biraz daha gerilimli İkinci filmi de pek gerilim yok ilk filmde gerilim katan ortamın karanlık olması ve koleksiyoncu nun sesi adam hirliyor bağırıyor tuhaf sesler çıkarıyor gözleri parlıyor ikinci filmde o ses kaldırıldı Armenia Einstürzende Neubauten
Müzik grubuna ait ses izlersen yorumunu beklerim 😉
https://youtu.be/lIl724tWQPA
He ikinci filmde pek gerilim yok dedim ama oda başarılı film orada bu psikopatın mekanında geçiyor evi de gösteriliyor ikinci filmde
Fırsatım olduğunda The Collector 2009 izlerim ilk önce zaten korku filmi bulamıyorum pek kolay iyi oldu bu :) Armenia videosunda 1:49 dan sonraki sesler baya gerilimli
Hepsi aynı knkn aw
Maske aynı ama tip değil 😅 Juan Fernandez Daha ürkütücü 😨