Destansı aşk denince aklınıza ilk olarak hangi dizi çifti geliyor?

Merhaba,
Aslında dizi karakterleri üzerinden çıkarım yapmak doğru değildir sadece dizi karakterleri gerçek hayatta yaşanabilecek aşk durumlarını ön plana çıkarır, işin gerçeği Ben burada kurtlar vadisini seçtim Bir mafya dizisi olması veya erkek olmamla ilgili değil düşünün ki bir insan devleti için vatanı için bir görevi gidiyor ve bu görevde yüzü değişecek sesi değişecek ailesi onu öldürebilecek ama o yaşayacak ailesinin her dakika yanında olacak farklı bir ses farklı bir yüz farklı bir kimlikle, sevdiği kadın onu öldü bilecek belki de senaryo gereği Elif öldü ama böyle olmayabilirdi senaryo gereği değil ama gerçek hayatta belki başkasıyla da evlenebilirdi en azından bu insana büyük bir acı verebilirdi ama bu senaryoda da eninde sonunda Polat'ın Ali olduğunu öğrenen Elif ölüyor ve birbirini çok seven kişiler aslında hiçbir zaman kavuşamıyor bence en güzel destansı aşk denilen karakterlerden bir tanesinin bu olduğunu düşünüyorum ama tabii gerçek hayatı dizilerden farklı olduğu için eminim daha açıklı daha acıklı içerikler söz konusu olabilir.
Aralarından en çok Polat-Elif ve Bihter-Behlül arasında kaldım. Sanırım Bihter ve Behlül diyorum. Her ne kadar aralarındaki şey tutku ve hırs olsa da aşk da böyle yoğun duygular sonucu ortaya çıkıyor.
Polat ve Elif ise tutkulu aşktan ziyade birbirlerini çok seviyorlardı.
Ezel'in de Eyşan'a olan aşkına değinmesem olmaz tabii. Onca şeye rağmen sonunda döndü dolaştı yine Eyşan'a geldi.
😂😂
Görüş
51Görüş
Bu seçenekler arasından Polat ve Elif tabi ki. Ama benim asıl favori çiftim Fringe dizisinden Olivia ve Peter çifti.
Eyşan ile ezel elbette
Ben sen anlat Karadeniz dizisindeki Tahir ile nefesin aşkı beni çok etkilemişti tahirin kadına sahip çıkması koruması ikisisinin birbirlerine olan güveni sevgileri verdikleri o mücadele o emek ve birbirlerini herşeye rağmen bırakmamaları gerçekten çok güzel bir aşk hikayesi idi gerçek aşka çok güzel bir örnekti
alın size gerçek bir aşk @HayatKısaKşlrUçyr 4 yıldır ağzıma s. ç. yor ne öküzlüğüm kaldı ne hayvanlığım ama hala aşığım seviyorum bu deliyi s. çan yaranıyor derler ya belkide haklılar doğru s. çan yaranıyor :D
4 yıl mı kanka sizi nikah dairesine alalım
@denizeaşıkadınmilena bir tane canavar var engel oluyor
kim o canavar hemen yok edip sevenleri kavuşturalım
@denizeaşıkadınmilena enflasyon😅
aga bee
Bana göre gelsin hayat bildiği gibi dizisinde Sadi Payaslı-Songül Payaslı mükemmel bir çift dünkü bölümde yıkılmıştım ama inşallah haftaya barisirlar neyse ikincisi de bana göre kesinlikle kuzey yıldızı ilk aşk dizisinde yıldız-kuzey hiç bir bölümünü kaçırmadım iki dizininde severek izliyorum tekrar tekrar
Leyla ile Mecnun
Destansı demek kahramanlık ve olağanüstülük içermek demek. Bu dizide dünyayı kurtarma, tarihe gidip bizanstan kız kaçırma, uzaya çıkma, insan beyninin içine girme, geleceğe gitme vardı. Ayrıca çiftimizi ayırmaya çalışan güçlü bir düşman yer alıyordu.
Hiç biri değil benim aşkım daha destansı çünkü 20 sene geçti görmeyeli ama hala ilk günkü gibi seviyorum.
Spartacus ile Sura. Adam resmen Roma'yı yaktı kadının intikamı uğruna
Delikanlılar delikanlısı, Arena'da on kaplan gücünde, ormanda on tilki kurnazlığında, yatakta on boğa gücünde (Ben Illithia'nın yalancısıyım)
Destansı Aşk denilince Behlül Bihter gelmez aklıma Onlarınki yasak aşk ne alaka yani
Erkeklerin çoğunluğu Polat ile Elif’e; kadınların çoğunluğu da Behlül ile Bihter’e oy vermiş hem de açık ara farkla...
Buradan da kadınlarla erkeklerin gerçek aşkı ne kadar farklı algıladıklarını görebilirsiniz..
Ayşegül ve Poyraz Karayel bana göre çünkü severek izlediğim bir diziydi.
Polat ile Elif'i izlemeyenler diğerlerini diyecektir tabii
Aşkı Memnuu tabikiii😍😅
NEden hep yerli?
Baby ve Johnny 'de bir döneme damga vurmuş aşık çiftlerden mesela
Dur daha yabancıya da sıra gelecek :D
diziyi izlemesem de Aşk-ı Memnu devam ederken ne zaman zapping ile karşılaşsam Bihter ile Behlül birbirlerine laf sokup duruyor oluyordu... nasıl aşsa artık :)
Gelsin hayat bildiği gibi dizisindeki Sadi - Songül 🤎 Hayatım boyunca ilk defa bir dizide oynayan çifti beğendim. Izlemeyen kesin pişman olur.
Kemal-Nihan (Kara sevda)
Alex ile zarife (elveda Rumeli)
Maria - Yavuz (Adanalı)
Aşk filmleri genel olarak izlemem bu filmleri de hiç izlemedim. ama görünüş olarak ayşe ve poyrazı seçiyorum sdfsdf
Spiderman filminde gwen ve andrew geliyor aklıma
Ayşegül ile poyraz ilk sirada, sonra Behlül ile Bihter,, Polat Elif aşkı dizinin devam eden kısımlarında etkisini kaybediyor
En İyi Görüş