Aşk denilince aklına gelen ilk kelime nedir, aşk sende neyi çağrıştırıyor?

Aşk denilince aklına gelen ilk kelime nedir, aşk sende neyi çağrıştırıyor?

Benim aklıma şu an hiç bir şey gelmiyor sadece güzel duygular geliyor ama aşk dendiği zaman tabi ki de sevdiğim aşık olduğum kadın gelmesi lazımdı. oda olmadığı için genel de aşkın ne kadar mutlu edebileceğini düşünüp duruyorum ben mesela Aşk, insanlar arasında güçlü bir duygusal bağ ve çekim yaratır ve çoğu insan için olumlu duygulara neden olabilir. Aşık olduğumuzda, sevdiğimiz kişiyle birlikte olmaktan mutluluk duyarız ve duygusal tatmin yaşarız. Aşkın birçok insan için mutluluk ve olumlu duygularla ilişkilendirildiği doğru zaten, Aşk insanlar arasında güçlü bir duygusal bağ oluşturur ve bu bağ, insanları birbirine yakın hissettirir ve güven duygusu yaratır. Aşk, bir insanın hayatına anlam ve amacı getirebilir. Sevdiğimiz kişiyle birlikte olmak ve onunla zaman geçirmek, yaşamımıza anlam katabilir. aşk birçok insan için mutluluk ve olumlu duygular getirebilir, ancak kişisel deneyimlere ve ilişki dinamiklerine bağlı olarak farklılık gösterebilir. Aşkı yaşarken, sağlıklı bir iletişim ve duygusal dengenin önemini unutmamak ve kendi mutluluğunuza odaklanmak önemlidir. aşkın her zaman mutluluk getirdiğini söylemek yanıltıcı olabilir. Aşk ilişkileri zaman zaman zorlu ve karmaşık olabilir ve bazı insanlar aşkın getirdiği zorluklarla başa çıkmakta zorlanabilirler. Ayrıca aşk, tek başına mutluluğu garanti etmez ve kişinin genel mutluluğu farklı faktörlere bağlı olabilir.
Merhaba,
Aşk denince ilk aklıma gelen kelime sevişmek, öpüşmek, öpmek daha çok öpmek ve daha da çok öpmek sarılmak dans etmek sarmaş dolaş sarhoş misali bir oyana bir bu yana bir geri üç ileri hoppa! 😅
Aşk tek başına koca bir dünya gezegen gibi, mutluluk huzur neşe sevinç kaynağı hayatın anlamı benim için hayatımı anlamlaştıranım aşk!
Aşk yoksa koca gezegende tek gibi bomboş geliyor ama varsa sadece ikimiz misali dünyam oluyor ve her şey onun üstüne ondan bir parça olan ya da olmayan ama en çok güzel olan ne varsa... 😅
Aşk deyince bence senin ilk aklına hayaller geliyor. O kadar renkli ve güzel ki keşke hep oradaki gibi olsa aşklar diyorum 😅
Tabi hayaller geliyor hayal dünyasında yaşıyorum hayaller ile yaşıyorum 😅beni benden iyi biliyorsun 😅
Teşekkürler senin güzelliğin 😅
Hepsi olmasın da seninki olsun 😅sana olsun farkımız olsun 😅
Sıradan olmayalım 😅
Hayal kurmaktan hayal makinesi oldum 😂her şeye hayalim var djsjdj
Hemde çok güzel hayaller umarım hayalde kalmaz 😄
Amin amin inşAllah 😅 Cümlemizin her türlü
Cevap
39Cevap
Aşk denince aklıma gelen tek şey; hasretle birbirlerinin kavuşmasını bekleyen ve arzulayan yarım kalmış kalp ve ruh geliyor. Ama kavuşmak gibisi yok. Yağmurun toprağa düştüğünde çıkan toprak kokusu gibi mutluluk verici. Alev alev bakışmalar. Yumuşak bir ses tonunda söylenen titrek sevgi sözcükleri. Gözlerin birbirine sonsuz teması. Biraz heyecan ve belki anlamlı bir öpücük. Yarin belinden sarılıp kendine sımsıkı çektiğindeki o ürperti , o sonsuza kadar benimsin der gibi sahiplenme arzusu. Aklında dolaşan o çılgınca fikirler. Vs. vs 😃😃
Aşkın bazı olası tanımları şunları içerir: Bir başkasının iyiliğine veya mutluluğuna kendinizinkinin üzerinde öncelik verme isteği. Aşırı bağlanma, şefkat ve ihtiyaç duyguları. Dramatik, ani çekim ve saygı duyguları. Kısacık bir bakım, şefkat ve benzeri duygu.
Ekstra çarpan kâlpler, güneşten bile ışıl ışıl parlayan gözler, yine de rahat vibe veren bi kadın ve erkek 😎
Kaf Dağı. Aşkın gerçekte var olduğuna inanmıyorum. Bu yalnızca arzuladığımız kişiyi takıntı yapmamıza yol açan hormonların devreye girmesi sürecidir. Aşk, saf bir sevgi değildir; şiddetli arzulama ve birlikte olma isteğidir.
2 ayrı beden, aynı ritmde, farklı bedenlerde ama hep birlikte çarpan 2 kalp, sadece ikimizin yaşadığı bi gezegen, ikimizin yazdığı bi masal ❤️ @cilgin-haritaci
Ilk kelimelerini sen yazdin o masalin. Pp fotondaki bi tebessümün ile kendiliğinden yazılmaya başladı o masal ❤️❤️❤️
Aşk: tatlı bir sevgi, sevgili olma aşaması, sorumluluk, dert, bazen kavga, aşırı kafaya takma, aklına takılan bir sürü soru, evlilik düşüncesi, çocuk düşüncesi, çıldırma, yaşlanma, ve ölüm
Klişe artık retro kurbanın şarkısı gibi yalan dostum aşk diye bir şey yok aşk dediğin üç günlük eğlence bilemedim dort gün sürdü. Kapilipta sürünen çok
Gözler , gözler çok şey söyler.. Derin bir bakışta kayboluş size böyle bakan biri eğer rol yapmıyorsa sizi olduğunuz gibi seviyordur değerini bilin. :)
Hiç tam anlamıyla aşık olmadım. Uzaktan aşık olduğum birisi oldu. O saylırsa aşkın tanımı için birisinde kendini bulmak, huzur diyebilirim.
aşk denilince aklıma beşiktaş geldi :D diğer türlü sinir sistemim alt üst oluyor, bana pek iyi gelmiyor.
Aşk deyince aklıma birbirini seven iki kişi geliyor sevgililik geliyor
Aşk çok farklı olay oda yunus emrenin aşkı gibi
Benim nedense aptallık geliyor ( gülüşler ve saçma sapan yapılan fedakarlık)
İntikam geliyor. İntikamsız aşk, aşk değildir.
Bu zamanda zor olan gerçek sevgi emek sadakat insanı huzurlu yapan özel duygu RABBİM Doğru İnsan ile Nasip Etsin
Benlik olmadığı ve bana kafayı yedirdigi..
aşk = dertsiz başa derttir.
Bir annenin evladına olan sevgisi
Bunu yazmaya gelmiştim. Gidiyorum☺️
Galatasaray
Kedi
Oyuncaklar
İş makinaları
gs mi 😒😒😒
Sonsuza kadar sonsuzluğa ❤️💛
Ölümüne GÖZ GÖZ ❤️💛
Kaf Kaf Kaf 😂😂😂
Bi kerede benden ol yaa sjdjdn
Senden olursam sen senlikten çıkarsın 😂
Sen senlikten çıkma da 😅
Ben her zaman bendeyim sen orasını düşünme sjsjd
Anı biriktirmenin en güzel yollarından biri
İnce belli dolgun göğüslü sevgilim
İlk aklıma gelen şey aptallık...
Değer vermek geldi ilk.
Sevdiğim olacak kadın..
Yalan geliyor
“Görmedim, bilmiyorum, duymadımı” oynamak.
Acı hüzün stres ve bili mum kötü şeyler
Hayvanlara olan sevgim
Kedi kuş köpüş
bir şey gelmiyor şu ana kadar
İş arkadaşım Merve 😊
Yaradan, vatan ve Anne...
Delilik
sevgi..
ALLAH geldi
Sevgi
Annemin töre dizileri djjxjxj
Hüsran.