Selam KS ahalisi! Korku filmleri, adı üstünde izlerken bizi korkutmak amacıyla çekilen filmler. Ama bazı arkadaşlar, nedense korku filmlerinden hiç korkmadıklarını söylerler. Bu cesur arkadaşlar buralarda mı acaba? 😂😅

Selam KS ahalisi! Korku filmleri, adı üstünde izlerken bizi korkutmak amacıyla çekilen filmler. Ama bazı arkadaşlar, nedense korku filmlerinden hiç korkmadıklarını söylerler. Bu cesur arkadaşlar buralarda mı acaba? 😂😅
Şunun tipine bak neee kadaaa datluuu. Etkilenmiyorum bilmiyorum tepkisiz bir odun olabilirim.
Yanımda biri olması lazım.. yapayalnız izlemek korkunç...😨
Görüş
5Görüş
Geldim geldim biraz trafik vardı ama yetiştim :D
Bazen etkilendiğim oluyor ya ama izlerim yine de
Sevgilim olmadan izleyemem. Cesur pozları verip "korkmam asla ben ya "dersem yalan olur😂 bal gibi korkuyorum, korkuyoruz da. 🤣 Korkmuyorum diyen kendini kandırır. 😄
Var öyle liste çıkaracağım kişiler 😂 ama beni bağlamıyor işte herkese iyi havalar.😄
20 lik iken Hayatı o kadar ciddiye almazken korku, gelirim filmlerine bayılırdım. Yaş ilerledikçe bazı korku filmlerini izleyemiyorum kabusum oluyorlar. Ya başıma bu gelirse gibisinden falan filan.
Yaş kaç
@Kriminal_Kalp yazıyor orada kör müsün?
Doğru olmayabiliyor
Korkmamak ne demek öküz arkadaşım korku filminde horul horul uyuyo gevşek😂😂😂🤦🏻♀️
Gerçekten düzgün bir korku filmi yok ki. Hele Türk korku filmleri komedi gibi oluyor zaten. Yabancılar da korkudan ziyade insan geriliyor o kadar
Artık çoğu senaryoyu bildiğim için ve şaşırtmadıkları için, korkmuyorum 😵💫
Nasıl izliyonuz ya ben korkudan izleyemiyorum
Korku filmlerini çok seviyorum heyecanlı oluyor
Yok ben korkarım o yüzden en fazla gerilim izliyorum..
Ayyyyy uuuuuy oyyy demeden izleyemiyorum 😕
Arada gözlerini kapatıp arasından bakıyor musun peki? 😂😅
Evet😕
Hayatımda hiç bir korku filmini baştan sona izleyemedim 🥳🥇
Korku filmi izlemiyorum
Ay ben korkarım @BloodyGamer
altıma işeyerek izliyorum
izlediğim zaman korkmam ama etkisinden çıkmak uzun sürüyor benim için o yüzden asla izlemem
evet ben
bilmiyom seviyorum korku filmlerini...
Şu an izlemiyorum tabi...
En İyi Görüşler