Diziler & Filmler 1 ay The Big Bang Theory dizisindeki en komik karakter hangisi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Bu 5liden seçin The Big Bang Theory dizisindeki en komik karakter hangisi? Görüş Yaz 5 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
thechosenone1 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 ay Sheldon yani normal olarak. Ama beni en çok çeken en derbeder olan Howard. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Guru Yaş: 30 , eig 97% 1 ay Diziler & Filmler konusunda 521 görüş paylaştı. Sarışın ve Ashlynn Brooke gelir akıllara Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 22 , eig 57% 1 ay Diziler & Filmler konusunda 300 görüş paylaştı. Sheldon'ı çok severim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eig 68% 1 ay Sheldon tek gecerim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Nolursendes Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 ay Hepsi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Birini seçmelisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Sheldon yani normal olarak. Ama beni en çok çeken en derbeder olan Howard.
Sarışın ve Ashlynn Brooke gelir akıllara
Sheldon'ı çok severim
Sheldon tek gecerim
Hepsi
Birini seçmelisin