Tek başına izleme diyebileceğiniz güzel bir kotku filmi varsa gönderin gelsin?

Merhaba,
Elbette çok fazla korku film listesi var elimde ama ben size az bilindik çok iyi korku filmleri önerisinde bulundum. Ben izlerken keyif aldım umarım sizde keyif alarak izlerseniz. :)
Seans
Issızlık
Hayal adası
Sessiz bir yer serisi
Katliam gecesi
Korku=Gerilim=Gizem
Testere serisi=Son Durak Serisi=Hostel Serisi=Cuhcky Serisi=Kuzuların Sessizliği=1408=Kanlı Göl=Panik Odası=Uçuş Planı=Gerilim Hattı=Kadavra=Lazarus Effect=Hücre 2=Hush=Brake=)=Otostopçu 1986 ve Otostopçu 1=Tedavi=Borderland=Yaşamak İçin=Pelikan Dosyası=Kaçak (Harrison Ford)=Güvenlik Duvarı=Sıra dışı (Sandra Bullock)=Telefon Hattı=Tehlikeli Arama=Çizgi Ötesi=
Hayatın Benim=Koku=Kimlik=Hergün Aynı =Gün=Zindan Adası=Temizlikçi=Nerve=Cam=39. Dosya=Cinnet (Modus Anomali)= Nefesini Tut=Kurt Kapanı=Astronotun Karısı=Constantin=Makinist=Parçalanmış=İşkence Odası=Ölüm Uykusu=Ayin=Şeytan Geçidi=88 Dakika=Kızları Öp=İçinde Yaşadığım Deri=Karanlık Taraf=Cinayet Gecesi=Kusursuz Cinayet=8 milimetre=Evdeki Düşman=Bizi Kötüden Koru=Kanlı Toraklar=Kelebek Etkisi 1-2=Her Gün Aynı Gün
En Sevdiğim 15 Korku/Gerilim Filmi
6.6 Ölümcül Oyunlar 2007 Psikolojik Gerilim/Suç
7.8 Şeytanı Gördüm 2010 +18 Gerilim/Suç
6.1 Kurt Kapanı 2 2013 Gerilim/Suç
6.1 Korku Kapanı 2003 +18 Korku/Slasher
6.3 Mezarına Tüküreceğim 2010 +18 Tecavüz/Gerilim
7.8 Ölümcül Takip 2008 Gerilim/Aksiyon
7.6 Testere 2004 +18 Korku/Gerilim
6.4 Arınma Gecesi 2 Anarşi 2014 Korku/Aksiyon
6.4 Koleksiyoncu 2009 +18 Korku/Gerilim
7.1 Nefesini Tut 2016 Korku/Gerilim
6.8 Otopsi 2016 +18 Korku/Gerilim
6.2 Teksas Katliamı 2003 +18 Korku/Slasher
5.6 Lanetli Tepe 1999 Korku/Doğaüstü
6.2 Kabus Gecesi 2001 Korku/Gerilim
5.7 Balta 2006 +18 Korku/Komedi
Görüş
11Görüş
Size Şeytanın Oteli Serisini öneriyorum. Gerilim ve korkunun her sahne içiçe geçtiği diken üstünde hissettiren bir filmdir..
Kadavra ve Otopsi filmini tavsiye ederim
Nefret ederim😂 ama o zamanlar geceleri mahalle çocuklarıyla dabbeye bakardık youtube den bazıları cidden korkardı ben gülerdim ama hiç gerçekçi ve heyecanlı gelmiyor
İnsan Kırkayak 🥲 ben hayatımda bu kadar iğrenç bişey izlemedim 😄
tam da gorseldekini tavsiye edecektim ama neyse onu muhtemelen izlemissindir o zaman kfgjfkjdg haunt izle onun yerine abla full gerilim ve heyecan..
Şu seriyi izleyip bitirip sonra hafızamdan tekrar silip tekrar izleyip bitirebilsem keşke sonsuza dek 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Siccin 3 izleyebilirsin ben her türlü korku filmi izledim tek başıma bir tek bunu izleyemiyorum 😱
13. cumayı öneririm biraz çıplaklık var ama sorun olur mu bilmiyorum
Dabbe 6 . En az uc bes kisiyle izle cunku urkutucu
senin bu geceye tavsiyen ne
Doğmamış ve kara büyü.
İzleme psikolojin bozulur aksiyon komedi izle
The witch
Pyewacket
Aklıma gelen 2 tanesi..
The fresh filmi güzel
Niyeki yaninda kim var
Follow me yi izle 🙂
Testere serisi olabilir