Korku değil ama gerilim aksiyon heyecan yapan film var mı
Bird box gibi
Bird box gibi
Merhaba,
İstediğiniz türde çok fazla film izledim ve aşırı gerildim ben izlerken keyif aldım açıkçası yani umarım sizinde hoşunuza gider bu filmler şimdiden keyifli seyirler dilerim. :)
Seans
Cehennem
Ambulans
Tutsak
Donma Noktası
Selamlar,
Eğer izlemediysen. Ben sana Sessiz Bir Yer filmini tavsiye ediyorum. 2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da, ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Ancak bunun sebebi konuşamıyor olmaları değildir. Aile gıcırtı çıkaracak her türlü adımdan, ses yapacak her türlü hareketten uzak durmaktadır. Ancak günün birinde bu sakin hayat, küçük çocukların oyun oynarken bir lambayı devirmeleri ile tepetaklak olur. Durgun sessizliğin içinde çıkan bu ses, ailenin peşindeki varlığın dikkatini hemen çekecek ve aile sessizliklerini bozmanın bedelini ağır ödeyecektir.
Görünmez Adam benim son dönemlerde izlediğim en başarılı gerilim filmlerinden biri. Kocası ölen bir kadın, onun mirası ile rahat bir yaşam hayal ederken; bir hayalet ona musallat olur. İkinci önerim de The Hush filmi. Ormanda tek başına bir evde kafa dinlemek isteyen sağır ve dilsiz vur kadının, kendisine musallat olan adamla giriştiği ölüm kalım mücadelesini anlatıyor..
Sevgililer günü katliamı
Rica
Evet
Gerilim de var içinde.
Testere izledin mi, gerilim şu an aklıma gelmiyor. Çok serisi olmayanları pek aklıma almıyorum. Başka arkadaşlar yardımcı olmadılar mı?
İyi bakalım
Görüş
7Görüş
En Sevdiğim 10 Gerilim Filmi
6.6 Ölümcül Oyunlar 2007 Psikolojik Gerilim/Suç
7.6 Kelebek Etkisi 2004 +18 Zamanda Yolculuk/Gerilim
7.0 Evdeki Düşman 2009 Gerilim/Gizem
7.8 Şeytanı Gördüm 2010 +18 Gerilim/Suç
6.1 Kurt Kapanı 2 2013 Gerilim/Suç
7.9 Geçmişi Olmayan Adam 2002 Aksiyon/Gerilim
6.6 Anne! 2017 +18 Kara Mizah/Psikolojik Gerilim
7.8 Ölümcül Takip 2008 Gerilim/Aksiyon