Recep İvedik 7 serisinin son filmi Disney + platformunda 9 Aralık' ta yayınlanacağı açıklandı. Bu salon işletmeciliği için sonun başlangıcı diyebilir miyiz?

Recep İvedik 7 serisinin son filmi Disney + platformunda 9 Aralık' ta yayınlanacağı açıklandı. Bu salon işletmeciliği için sonun başlangıcı diyebilir miyiz?
Digitalde yayınlanması bence çok daha iyi ve avantajlı da.
Sinema salonlarının çoğu kalitesiz yan salonda ki ses buraya geliyor.
Anormal boyutta yüksek bilet fiyatları.
Telefonuyla oynaya, sesini kısmayan, telefonla konuşan, mesajlaşan vs. yapan tipler.
Geğiren, osuran, kahkahahalar atan tipler, abarta tipler, spoiler veren tipler.
Çeşit çeşit insan oluyor izlenmiyor doğru düzgün sinemada fakat digital platformlar kesinlikle çok daha iyi çünkü bilet fiyatına aylık platform parası ödesen daha mantıklı hani istediğin kadar film dizi belgesel izle 1 ay boyunca sınırın yok.
Hayır aksine sinema artık eskisinden çok daha popüler platform çeşitliliğinin artmasının bu durumu pek değiştireceğini zannetmiyorum bu tür platformlara özel çıkarılan filmler ile sinemada vizyona sokulan filmlerin bütçeleri ve kaliteleri aynı değil Recep İvedik üzerinden bu kanıya varmak çok saçma olur çünkü Recep İvedik basit bir yapım insanlar böyle basit yapımları sinemada izlemeyi pek tercih etmez bence ancak özellikle Marvel Studios ve DC gibi devasa şirketler var olduğu sürece sinema devri asla bitmez
Sinemanın günümüzde daha popüler olmasınıda Dc'nin 2008 de çıkardığı The Dark Knight gibi büyük bir yapım ile gişe rekorları kırarken yine Dc'nin 2018 De çıkardığı ya gibi basit bir yapım ile gişede The Dark Knight'ı sollamasından ve Avengers End Game'nin Avatar gibi sinemada yeni bir çağı açan bir filmi gişede rahatça tahtından etmesi gibi örneklerden yola çıkarak anlayabiliriz mesela yani sinema devri hiç bir zaman kapanmaz bence
Hepsi tekele dönen bir piyasa oldu artık. Sinemalarda saçma filmler ya da popüler kültür ürünleri 6-7 salonda oynarken gerçekten güzel filmler bir çok sinemaya bile gelmiyordu. Bence iyi oldu sinema devrinin bitmesi. Belki vazgeçerler bu canım ideolojilerinden.
Sadece sevgiliyle gidilecek mekanlar haline geldi
Bekarım evde izliyorum abur cubura para veriyorum bilet parasından daha ucuza film zevki
Evli olsam aynı şeyi eşimle yapıcam hshs devir ne devri bilmiyorum ama ekonomi devri olduğu kesin
Cevap
40Cevap
Buna tepkiliyim ya! Şahan duyuru yapınca birazcık sinir oldum. Tamam Disney abonesiyim ama sinemaya önce çıkmasını isterdim.
Bir diğer nedeni ise anlaşma duyuruldu apar topar film çekildi acele bir iş olacağını düşünüyorum komedi yönü düşük bekliyorum.
Recep İvedik gibi sinema salonlarını tıklım tıklım doldurmuş bir film bile dijitalde yayınlanıyorsa kesinlikle sinema salonu bitiyor diyebiliriz bence.
Sinema bilet fiyatları çok yüksek, ondandır
hayır tabi ki sinema devri kapanmaz
Türkiyedeki sinema salonlarına hiç üzülmüyorum gerçekten çünkü hayatımda gördüğüm en fırsatçı kurumlardan birisi haline geldiler.
Biletler dünya para olmuş ve neyse parası veriyoruz sonra enerji tasarrufu kılıfıyla karanlık perde de bize film izletiyorlar resmen. Ben paramı veriyorsam hakkını alarak filmi izleyebilmem gerekiyor. Kaliteden feragat edilmemesi için gold class veya imax bilet almak zorunda kalınıyor.
Hadi gelenek yerini bulsun mısır ve kola alalım diyoruz bir kutu kola piyasanın 2 3 katı fiyatına satılıyor zaten mısırı söylemiyorum dahi.
O yüzden aç gözlü sinema firmalarına üzülmüyorum ve gerekirse böyle platformlardan izler, bu fırsatçılara prim vermeyiz zaten mesele sadece para meselesi değil burada tasarruf adı altında insanları kazıklama çabasındalar.
Bunun neresine 4 eksi attınız sinema Salonu işletmecileri misiniz
@King_Baudoin Yok hacı 1 kişi eksi atmış ve kim olduğunu az buçuk tahmin ediyorum ama sinema işletmecisi de olabilir tabi😂
Netflix Disney plus veya exxende kurtlar vadisi başlıcak izlicek var mı bir günde 7 babayı öldüren
Kanka vermeyebilirde verirse bilemem pana film raci şaşmaz ve Necati şaşmaz kadroya kimleri alır kimler olur bilemem sert mi sert tam mafya tipinde birileri lazım ki oynayabilcekte yani mafya tipli olmasıda bişey değil bu kurtlar vadisi hangi kanalda mafya gördüysen çıraklıklarını vadide attılar
Bu filmi zaten evde bile izlemem. Sinema ayrı bi zevk her zaman giderim devri falan anlamam
Sinemanın atmosferi ayrı. Özellikle sevgili ile gidince 😘 First kiss olayı
Dldldldldllddl bencede
Aynen katılıyorum bu konuda
Arka koltuklar daha bi vip oluyor ama efenim
Bilet fiyatları çok yüksek, ona vereceği paraya evinin konforunda dijital platform kiralıyor insanlar.
Bence de sinemalar kapatılsın. Küçücük patlamış mısıra 50 TL alıyorlar. Yaptıkları hizmet değil soygun. Sinemaya karşı değilim aldıkları haksız kazanca karşıyım. Daha makul bir fiyat yap herkes rahatça alsın. Su 15 TL sinemada. Alan var alamayan var. İnsanların kanını emen rejime karşıyım.
Recep İvedik ilk 3 den donra çöp. İlk 3 de gayet depresif, sempatik, kilolu, kaba Türk dayısını çok iyi canlandiriyodu sonra absürdleşmeye başladı izlemem acikcasi.
Recep İvedik gibi düşük zeka seviyesin de ki insanlar için üretildiğinden sinema salonu gibi yerlere normalde sokmamaları lazım. Bizim ülke dışında salonlarda gösterimi yok diye biliyorum zaten ki kimse oturup izlemez özellikle avrupa ve amerikada izliyen çıkmaz böyle bir yapımı. Yapımın %95 küfür-kaba saba karşı da ki insanı ezik gösteren dil ve mimik yapısı kullanılıyor.
"Bir insanın nasıl güldüğünden terbiyesini neye güldüğünden zeka seviyesini anlarsın. '' - Mevlana 😉
Garibinize giden durum için umarım açıklayıcı olmuştur.
@Mickywomen arkadaş cevabını vermiş sorunun 🤷♀️😄
😄😄
Sinemalardaki dev ekranlar ve ses sistemleri evde olamayacağı için sinema devri kapanmaz.
Ha ne olur, aşırı talep olmazsa sayısı azalır.
yeni nesin dijital sinema salonları çıkacak geniş salonlar değil de en fazla 10 kişilik, dijital platformdaki bir filmi üyeliğin varsa paketinden ya da o an orada satın alarak istediğin filmi izleyeceksin sinema standartlarında özel salonda. klasik usül sinemacılık devri kapanıyor, bunda birazda sineme dağıtım şirketlerinin ve sinema salon sahiplerinin açgözlü taleplerinin etkisi de var...
Sinemaya film izlemeye gitmek mükemmel bir keyif ancak işletmecilerin anlattığına göre durum iç açıcı değil, pandemi çok ciddi etkiledi
Artık sinema herkesin evine girdi ne gerek kaldı ki sinemaya bi de çok pahalı olunca tabi kimse gitmez
Bu soru sabahtan beri karşıma cikiyo yazim da geri gitsin 🤣🤣🤣
Napim git gel siru gözümde gitmiyo 😒
Okuyorum anlamıyorum yazmadan gitmiyor napim yazdim kurtuldum şükür
Amin anamdan sonra dua efenim cikti 🤣🤣
Eyvallah abi
Sinemanın yerini hiç bir şey tutmaz tek aklımda ki soru mısır fiyatları ne kadar oldu bayadır gitmiyorum
Bizim hayatımızı taklit edip bize sunan insanlar, yani hiçbir şey üretmeyen kişiler, parayı bulunca duyar kasmaya başlıyorlar ya... En acayip tarafı o
Recep İvedik izleyen tüm tanidiklarimi akrabalarimi eşimi dostumu hayatımdan sonsuza kadar çıkarmak istiyorum
Kapandı zaten.. İnsanlar artık pek evinden çıkmak istemiyor. Sokaklar hiç güvenli değil..
sinema salonu dönemi artık çoktan kapandı, filmi çekenler için bir platforma satış yapmak daha karlı ve az stresli
Sinema kültürü farklı bence dijital platform olmamalı
İzlenecek o kadar kaliteli filmler varken boş filmler izlemem 🤷🏻♀️
ama kizlarsoruyordan cikmazsin amshajsgaksgak aynen
Salon devri çöküş devrinde yükseliş devrinde iyiydi
Bana göre komple sinema devri bitecek
Dijital Dünyaya Hoş Geldiniz
Ben sinemada değil evimde izlerim. Öyle sinemalik bir şey değil bence.
Saçma zaten şu teknoloji de sinemaya para vermek ve zaman ayirmak
Sinemalık film değil zaten nasıl izleniyor hayret ediyorum
Sonunda bu mutlu olma hakkımızı da elimizden aldılar, teşekkür ederim
Bu hiç olmamış ben sinema kültürünün bitmesini istemiyorum. Bunu şahan gökbahardan beklemezdim
Böyle olması daha iyi bence. Sinemalar yine ayakta kalır onun yeri apayrı.
Sinema salonu devri kapanmıyor, bazı ülkelerdeki mevcut saçma sapan sistemlerin etkisi bu.
Cinema zaten nadir gidiyorum pek tercihim değil evde iyidir
Çok güzel oluyo hem pahalı hem rahat degıl evde yayılıp yiyip içerek izleme devri devir
Olabilir herkes telefonundan izliyor yani ne izliyorsa
6 çok kötüydü umarım bu iyi olur
Beklemiyorum ki zaten
Çok pahalı. Ona verilecek parayla abur cubur alıp evde yayılarak izlerim.
Bitti o iş artik hem dijital platformlardan dolayi hem şu an gitsen manitanla 2 bilet 100 lira 1 Mısır 2 içecek de 100 lira ne gerek var o kadar para vermeye
Ben zaten bunun hiç bir filmini izlemem
Recep İvedik şakalarına kim gülüyor yaa
paralı uygulamalara destek veren şeyleri izlemem
aynı şey
Netflix de yayınlansaydı sanki daha iyi di disnep PLUS daha yeni
5 den sonra 6 da sarmadı sarmazda artık
Fragmanının verilmemiş olması şaşırtıcı.
Sinema olayı zaten bitti
Sinemanın tadı ayrı yaa
Bu pislijte bitsin artik
Sinema yavaş yavaş bitiyor dijital ortama dönüyor çok üzücü
Bir o değişmemişti oda olmuş vay anasını
Şunu film diye izleyenleri incelemek lazım
Öyle gözüküyor daha güzel bence
Biletler zaten ateş pahası.
Yavaş yavaş kapanıyor gibi
Pahali gitmrzlerki
O olabilir tabi👍😌
Iyi fikir napsin pahali vallai ben sinemayada gidemedim