Diziler & Filmler Beni erken ergenliğe sokmuştu. Ruhsar'ı hatırlayan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ruhuna sağlık ruhsarcığım ölmemiş elalem utansın o beni terketmemiş gel şöyle otur ruhsar yanı yanı başıma görsün millet hayal gerçek yan yana Güncellemeler+1 yıl Ruhsar, akp döneminde başlasa bence din ile dalga geçiyorlar diye yayından kalkardı. Old laik days ❤️😍 Güncellemeler+1 yıl Ruşen amcanın oğlu sedat repliği meşhurdu o zaman 😂😂 Beni erken ergenliğe sokmuştu. Ruhsar'ı hatırlayan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
bay_ornitorenk Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Evet severek izlerdim onu sldkfşs. Mashar mıydı neydi adı, ölen karısına sarılıyo falan. Onunla bir şeyler yaşıyo olması onu nekrofili yapar mı sence? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yoahhımına. Yapamıyordu ki zaten. Sadece hayaldi. Masharın hayaliydi tüm olup bitenler Yorumla bay_ornitorenk +1 yıl aa şizofren miydi ooo? Kıyamam Yorumla bay_ornitorenk +1 yıl Karısı niye ölmüştü? Yorumla Soran +1 yıl Genç yaşta amansız bir hastalığa yakalandığı için. Yorumla bay_ornitorenk +1 yıl o amansız hastalığın ne olduğunu bilmiyos dimi Yorumla
Billlllll Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ayy çok güzeldi o deli kızın adı neydi unuttum bak 0 0 Yorumla
erdem84 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Evet benim çocuğumun diziside senin yaş kurtariyormu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla erdem84 +1 yıl Güzel diziydi ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Dönemine göre iyi diyebiliriz 😄 ruhsar hanım sayesinde çocuk yaşta ergenlik hislerine sahip olmuştum 😄 böyle bir kötülüğü var djfkfjgk Yorumla erdem84 +1 yıl Hande Ataizi fena donemleriydi.. o yıllarda dekolte gorebilecegin ender dizilerdendi ondan olabilir 😂 Yorumla Soran +1 yıl Çok güzeldi gençliğinde Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çocukken onun jeneriğindeki mezar sahnesinden ödüm kopardı djdjdjdj 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiç sorma ya. Öteki taraf gözümde öyle canlanırdı. Cinlerden korkardık fkfkfkg Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Yaşım yetmedi tüh 0 10 Yorumla Soran +1 yıl https://youtu.be/5t9ElfaLpig izle izle ilk 3 dakikasını izle fkfkfjfj Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Gül gitti 😳 Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Bu benim rüyama girecek deep web kaçıncı katman Yorumla Soran +1 yıl Babamdan para alır akşam markete giderdim dizi başlarken o sahneyi gördükten sonra karanlıktan korkmaya baslamistim cinler cıkcak diye jfrkrkerk Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Vah garibim 😂 ama o diğil de ne varsa eski dizilerde var ambiyans bile farklı Yorumla Soran +1 yıl Köpek gibi özlüyorum o dönemleri. Memoli, ruhsar, Galatasaray'ın Avrupa'yı tokatladığı dönemler. Akp, suri, afgan paki belası yok. Daha yalın ve güzel bir hayattı benim için Yorumla Soran +1 yıl Şu dizi başlarken markete gidip abur cıbur alışım sanki dün gibi ama şimdi 30 olduk ulan zaman gece gece tribe girdik ya 😂 Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Ahh be bugün de geçmiş günlere.. 🚬 😂 Yorumla Soran +1 yıl Dişimi fırçaladım onu da yapamam şu an ama sağ ol 🤔 Yorumla Soran +1 yıl Emoji hata 😂😂 Yorumla
Aspaldiko Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yavrum, bizi de Nez erken ergenliğe soktu. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Buraları yıkılıyor benden yıkılıyor Yorumla Aspaldiko +1 yıl Ayça o Yorumla Soran +1 yıl O ikisini hep karıştırıyorım jdkdjfk Yorumla Aspaldiko +1 yıl Onun da memeleri güzeldi ha annemin Ayça diye bir arkadaşı vardı aynı ona benziyodu çok pis azdırıyordu beni hrhr Yorumla
babygirl57 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl ne diyon len 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yaşın yetmez senin. Seni menkıbe teyzeye hanıma emanet ediyorum Yorumla babygirl57 +1 yıl ruhsar kim olm Yorumla Soran +1 yıl Ruhsar, Dönemin en güzel hatunu. Bir ruhtu. Sadece yağmur yağdığı zaman dünya'ya yani Türkiye'ye gelirdi. Yorumla babygirl57 +1 yıl hande ataizi ;) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet severek izlerdim onu sldkfşs. Mashar mıydı neydi adı, ölen karısına sarılıyo falan. Onunla bir şeyler yaşıyo olması onu nekrofili yapar mı sence?
Yoahhımına. Yapamıyordu ki zaten. Sadece hayaldi. Masharın hayaliydi tüm olup bitenler
aa şizofren miydi ooo? Kıyamam
Karısı niye ölmüştü?
Genç yaşta amansız bir hastalığa yakalandığı için.
o amansız hastalığın ne olduğunu bilmiyos dimi
Ayy çok güzeldi o deli kızın adı neydi unuttum bak
Evet benim çocuğumun diziside senin yaş kurtariyormu
Evet
Güzel diziydi ☺️
Dönemine göre iyi diyebiliriz 😄 ruhsar hanım sayesinde çocuk yaşta ergenlik hislerine sahip olmuştum 😄 böyle bir kötülüğü var djfkfjgk
Hande Ataizi fena donemleriydi.. o yıllarda dekolte gorebilecegin ender dizilerdendi ondan olabilir 😂
Çok güzeldi gençliğinde
Çocukken onun jeneriğindeki mezar sahnesinden ödüm kopardı djdjdjdj
Hiç sorma ya. Öteki taraf gözümde öyle canlanırdı. Cinlerden korkardık fkfkfkg
Yaşım yetmedi tüh
https://youtu.be/5t9ElfaLpig izle izle ilk 3 dakikasını izle fkfkfjfj
Gül gitti 😳
Bu benim rüyama girecek deep web kaçıncı katman
Babamdan para alır akşam markete giderdim dizi başlarken o sahneyi gördükten sonra karanlıktan korkmaya baslamistim cinler cıkcak diye jfrkrkerk
Vah garibim 😂 ama o diğil de ne varsa eski dizilerde var ambiyans bile farklı
Köpek gibi özlüyorum o dönemleri. Memoli, ruhsar, Galatasaray'ın Avrupa'yı tokatladığı dönemler. Akp, suri, afgan paki belası yok. Daha yalın ve güzel bir hayattı benim için
Şu dizi başlarken markete gidip abur cıbur alışım sanki dün gibi ama şimdi 30 olduk ulan zaman gece gece tribe girdik ya 😂
Ahh be bugün de geçmiş günlere.. 🚬 😂
Dişimi fırçaladım onu da yapamam şu an ama sağ ol 🤔
Emoji hata 😂😂
Yavrum, bizi de Nez erken ergenliğe soktu.
Buraları yıkılıyor benden yıkılıyor
Ayça o
O ikisini hep karıştırıyorım jdkdjfk
Onun da memeleri güzeldi ha annemin Ayça diye bir arkadaşı vardı aynı ona benziyodu çok pis azdırıyordu beni hrhr
ne diyon len
Yaşın yetmez senin. Seni menkıbe teyzeye hanıma emanet ediyorum
ruhsar kim olm
Ruhsar, Dönemin en güzel hatunu. Bir ruhtu. Sadece yağmur yağdığı zaman dünya'ya yani Türkiye'ye gelirdi.
hande ataizi ;)