Netflix
Amazon Prime
Disney Plus
Exxen
BluTV
HDfilmcehennemi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Netflix ve Amazon Prime kullanıyorum. Netflix çok daha iyi. Prime çok eksik gibi. HBO açılınca onu da kullanacağım.
Netflix, Disney ve Prime Video kullanmaktayım. Prime video bütçe dostu olarak en öne çıkan olurken. Netflix içerik sayısıyla ve kullanım kolaylığıyla arayüzü vs. olarak öne çıkıyor ama arayüzünün güzel gelme sebeplerinden biri yıllardır kullanıp, alışmış olduğumuzdan :D onun dışında Netflix kesinlikle politikası açısından en sonda yer alıyor ve aynı zamanda fazla içerik koyacağız diye saçma sapan film ve diziler eklemeleri de cabası.
disney tarafına bakarsak Diğer platformlarda bulamadığımız çok güzel dizi ve filmler mevcut aslında zamanında webden izleyebildiklerimiz, Gözden ırak olanları da koymuşlar. ( Amazon da bu konuda dizi de aynı şekilde ) ve Disney aslında aradığını bulmak için veya aradığına benzerleri bulmak için sevdiğin tür için koleksiyonlar yapmış ve aynı zamanda marvel severler için faz faz izlenecekleri kategorilendirmiş ve Sahne arkası vs. gibi bir çok da eklenti izlenecek şey sunmakta.
Netflix Party bilgisayardan eklenti olarak Tarayıcıya kurulması gerekilirken. Disney'de Group Watch, mobil veya pc olsun uygulama içerisinde ve kullanım kolaylığı sağlıyor.
Netflix'e şu an uyguladığı politika ve eklediği kalitesiz içeriklerden dolayı sevemediğimden ben Disney derdim.
Cevap
3Cevap
Bu aralar en çok Netflix ve Exxen izliyorum.
Amazon Prime
netfliximin önüne hiç birisi geçemiyor ilk göz ağrım olduğundan demek ki 😔
Sadece Netflix üyeliğim var, o da çeşitlilik ve kalite konusunda beklentilerimi karşılıyor. Başka bir platforma ihtiyaç duymuyorum açıkçası..
Netflix kesinlikle.
Netflix
Netflix
Netfliks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?