Prisoners.. Az önce izlediğim ve bitmesin istediğim muhteşem bir gerilim filmi..

Prisoners.. Az önce izlediğim ve bitmesin istediğim muhteşem bir gerilim filmi..
Pers prensesi zamanın kumlarina karşı
3 silahşörler
Şehrin azizleri 1,2
Ölüm yarışı 1,2,3
Yaşamak İçin Öldür
En uzun mesafe.
Öfke-chocolate
Hitman ajan 47
Hitman 2007 yapım
Yenilmez 2,3,4
Hücre 211
Zaman tükeniyor
Öldürme zamanı
Güneşin karanlığında
Evdeki düşman
Nerve
Kelebek etkisi ilk filmi
Yargıç dredd 2012
Odd Thomas
Cezalandırıcı savaş hattı
Cezalandırıcı- punisher
Mumya evi
Mumya
Mumya geri dönüyor
Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
Akrep kral ilk filmi
Exit speed
Ghost
Absolutely anything
Beyin avcıları
Kafa avcıları
Nişancı- the sniper
Sniper reloaded
Beyaz Saray düştü
Kobranın yükselişi serisi
Zaman yolcusunun karısı
Sevgili John
John Carter: İki Dünya Arasında
Los angeles sırları
Lock out- isyan
New york çeteleri
Zincirsiz
Old guard..
Truva=Gladyatör=96 Saat-Takip İstanbul-Takip 3=Sihirbazlar Çetesi 1- 2=Cesur Yürek=İhtiyarlara Yer Yok=Kanlı Elmas=Köstebek=Prestij=Tetikçi (Shooter)=Kimliksiz=Adalet 1-2(Denzel Washington)=Kardeş Gibiydiler=Trans=Kanunun Ötesinde=Yolcu=Gri Kurt (Liam Neeson)= Solace=Son Tanık=Vahşiler=Jane'nin Zaferi=Çin Falı- İntikam (Jackie Chan)=Kır Zincirlerini=Yeşil Yol= Esaretin bedeli= Leon (Sevginin Gücü)=Terminal=Yeni Hayat=Banka İşi=İtalyan İşi=İçerdeki Adam=Kusursuz Dünya=Çıkış Yok (Kevin Costner)=Ajan Salt- Wanted (Angeline Jolie=Kiler Elite=Ölüm Hattı=Büyük Hesaplaşma=Lorenzonun Yağı=Alkadrazdan Kaçış=Savaş Tanrısı (Nicolas Gace)=Komplo Teorisi (Mel Gibson)= Ocean's Serisi=Viva Zapata=Bakış Açısı= Gizli Sayılar=Bir Kaç İyi Adam=Turist=Hayalet=The Prey (La Proie)=Diriliş=Bir Zamanlar Askerdik=Dokunulmazlar=Başkan'nın Adamları=İçerdeki Adam=Fury=Sıcario=Azap Yolu=Korkusuzlar=Sihirbaz=Kapıdaki Düşman=Kardeş Gibiydiler=Amerikan Gangesteri=Temizlikçi=Aramızdaki Sözler=Kusursuz=Stajyer=Gazap Ateşi=Belalı Tanık 1-2=Danışman=Er Rayn'ı Kurtarmak=Şehrin Azizleri 1-2=Müttefik=Tetikçinin Gecesi=Yedinci Hayat=Bir Kaç İyi Adam=Jack Reacher 1-2=The Kitchen=Misconduct=Bourne Serisi=Hidalgo=Kurda Tuzak=Devlet Düşmanı
Bilim Kurgu:
Yapay Zeka =Matrix=13. Kat=Ada=Ex Makina=Chappie=Lucy=Evrim=Tenet=Dünyanın Durduğu Gün=Old Guard=Uzay Yolcuları=Azınlık Raporu=Yarının Sınırında=Sonsuz
Cevap
8Cevap
Mutlaka herkes izlemeli dediğim filmler;
Çok sevdiğim filmler çoğu, izlemediklerime bakacağım teşekkürler ☺️🌺
Rica ederimm🌸❤️
The dark knight filmi
Selamlar,
Seninde belirttiğin Tutsak filmi bana göre de harika bir yapımdı. Benimde severek izlediğim filmlerden senin için güzel bir liste yapayım.
Yabana doğru dışında hepsini izlemişim☺️ Teşekkür ediyorum 🌺
Merhaba,
Ben çok fazla film tutkunu olan birisiyim çok fazla film ve dizi izledim ve hala da izlemeye devam ederim ama bu filmlerin bende yeri ayrıdır. Ölmeden önce herkesin izlemesi gerektiğini düşündüğüm film listem..
Görünmeyen Misafir
Kefernahum
Savaş Vadisi
Yeni Hayat
Tutsak
Mutlaka izlenmeli dediğim yerli filmler:
Yabancı filmler:
Bu filmi bir kaç kez izledim güzel ama daha iyileri var mesela ceset filmi
"Ceviz oynamaya mı geldin?" filmi mutlaka izlenmeli.
Vizyon desen var👏😅
Good bad ugly bence kesinlikle izlenmeli
Overlord
LOTR serisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?