Film izlemeyi çok seviyorum fakat son zamanlarda beni saran film bulamıyorum, eski efsane bilinen bütün filmleri izledim, az bilinen ama çok iyi diyebileceğiniz filmler var mı? 

Bilim Kurgu:
Yapay Zeka =Matrix=13. Kat=Ada=Ex Makina=Chappie=Lucy=Evrim=Tenet=Dünyanın Durduğu Gün=Old Guard=Uzay Yolcuları=Azınlık Raporu=Yarının Sınırında=Sonsuz
Diğer Tür Filmler:
Truva=Gladyatör=96 Saat-Takip İstanbul-Takip 3=Sihirbazlar Çetesi 1- 2=Cesur Yürek=İhtiyarlara Yer Yok=Kanlı Elmas=Köstebek=Prestij=Tetikçi (Shooter)=Kimliksiz=Adalet 1-2(Denzel Washington)=Kardeş Gibiydiler=Trans=Kanunun Ötesinde=Yolcu=Gri Kurt (Liam Neeson)= Solace=Son Tanık=Vahşiler=Jane'nin Zaferi=Çin Falı- İntikam (Jackie Chan)=Kır Zincirlerini=Yeşil Yol= Esaretin bedeli= Leon (Sevginin Gücü)=Terminal=Yeni Hayat=Banka İşi=İtalyan İşi=İçerdeki Adam=Kusursuz Dünya=Çıkış Yok (Kevin Costner)=Ajan Salt- Wanted (Angeline Jolie=Kiler Elite=Ölüm Hattı=Büyük Hesaplaşma=Lorenzonun Yağı=Alkadrazdan Kaçış=Savaş Tanrısı (Nicolas Gace)=Komplo Teorisi (Mel Gibson)= Ocean's Serisi=Viva Zapata=Bakış Açısı= Gizli Sayılar=Bir Kaç İyi Adam=Turist=Hayalet=The Prey (La Proie)=Diriliş=Bir Zamanlar Askerdik=Dokunulmazlar=Başkan'nın Adamları=İçerdeki Adam=Fury=Sıcario=Azap Yolu=Korkusuzlar=Sihirbaz=Kapıdaki Düşman=Kardeş Gibiydiler=Amerikan Gangesteri=Temizlikçi=Aramızdaki Sözler=Kusursuz=Stajyer=Gazap Ateşi=Belalı Tanık 1-2=Danışman=Er Rayn'ı Kurtarmak=Şehrin Azizleri 1-2=Müttefik=Tetikçinin Gecesi=Yedinci Hayat=Bir Kaç İyi Adam=Jack Reacher 1-2=The Kitchen=Misconduct=Bourne Serisi=Hidalgo=Kurda Tuzak=Devlet Düşmanı
En iyi görüş için teşekkürler.
Rica ederim, keyifli seyirler dilerim
Gone baby gone, Allied, Good will hunting
Cevap
1Cevap
Jumanji filmleri
Dahmer
Evet, 10 bölüm
Pek gelmedi şimdi aklıma.
Önemli değil bebeğim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar