- Gerçek hikayeden alıntı filmler beni çok etkiliyor ve izlemeye çalışıyorum. Film tavsiyeniz varsa alırım. Genellikle konusu dikkatimi çeker.

İzlenme oranı filmin illa ki güzel olduğu anlamına gelmez. Özellikle bizim ülke de kitleye bakarsak asla referans olamaz. Konu benim için her zaman bir adım öndedir.
İzleme oranları her zaman yanılmamıza neden olabiliyor. Örnekleri de çokça var zaten. 365 gün-2 mesela. oranı yüksek lakin kötü bir bölümdü. Konuları daha çok ilgimi çekiyor. ''Gerçek hikayeden alıntı'' vurguladığın bu şeye de pek katılmıyorum. artık dikkat çekmek amacıyla hep eklenti olarak katıyorlar.
bence filmi gösteren şey aşırı erotik sahneleriydi. yoksa bir konusu yok
Sevdiğim yönetmen ve oyuncular bu konuda önemli bir etken. Bunlara sahip değilse konu ve puanlarına yönelirim. İzlenme sayılarıyla ilgilenmiyorum.
Cevap
15Cevap
Konusu ve fragmanı ilgimi çekerse izleyebilirim.
Konusunda ve oyunculuğa göre
Konusuna göre. Milletin beğenip beğenmediği izleyip izlemediği umrumda olmaz yani, çünkü bazen herkesin beğendiğini beğenemiyorum bazen.
İzlenme oranı ve yorumlar gerçekten benim için çok önemli olsa da bir filmin fragmanı hoşuma giderse kötü yorumlara rağmen izlerim diyebilirim...
Kesinlikle katılıyorum öyle :)
Elbette konusu, fragmanı benim için daha önemlidir. Dikkatimi çekiyorsa izlerim.
🌼💜
İkisi de önemli benim için ama önce konusu ilgimi çekmeli sonra oyunculara bakarım
Ben çok popüler olan, herkesin dilinde dolanan, çok duyduğum şeylere karşı istemsiz bir antipati geliştiriyorum ve onları izleyemiyorum. Her zaman konuya göre seçim yaparım.
İmdb.
Yönetmen.
Görüntü yönetmeni.
Senaryo.
Oyuncusu
Konusu
Hem çok popüler ise bir şans veririm
İMDB puanı önemli bence. Ben İMDB puanı ve konusuna bakıyorum. ilginç konusu varsa izliyorum.
Ben daha çok izleyecegim Filmin, kısa özetine bakarım, Müzede Bir Gece Serisi, Filmlerini İzlemeni tavsiye ederim.
Kesinlikle konusu
Filmin fragmanına bakarım ilgimi çekerse izlerim.
Konusuna göre tercih ederim 😊
Yani popülaritesi etkiliyor tabiki
Konu önemli benim için
İzleme oranı daha çok
Konusuna göre sonra izlenme oranına bakarım
Konuları önemlii
İnsan akşam beraber film izleyelim der bu tavsiye diyor. Yok sana tavsiye 😂
Ravee
Kabul ettiğimi kim söyledi 😂
Tamam izliyoruz 😐
🤢Sus
Güzel bir film bulalım 🧐