IMDB puanı
Yorumlar
Türü
Fragman
Oyuncular
Çekildiği Ülke
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Önce imdb oranına bakarım kesinlinle. Sonra yorumları üşenmeden tek tek okurum. Genel kanaat neyse onu anlar ve dikkate alırım. Bunlar yeterliyse filmi veya diziyi en kısa zamanda izlerim. Oyunculuklar bana göre promosyondur çünkü sadece sevdiğim bir oyuncu için bile izleyebilirim bazen kendi başına ordu o seçenek. Yani önceliğim 1. Imdm, 2. Yorumlar ve 3. Oyunculuklar. Bu kriterlerden geçerse zaten filmi kesinlikle izlerim. Kaliteli filmler izlemek istiyorum ve izlediğim film kesinlikle ayırdığım vakte değmeli. Bu yüzden imdb oranı ilk 100 de ki filmlerin hepsini izledim ilk olarak. Pişman değilim. 🙂💫
Ben hepsine dikkat ediyorum yani benim için aslında hem senaryo önemli hem de oyunculuk çünkü senaryo bir filmi film yapan şeydir çünkü. bazıları öyle bir işler ki basit senaryoyu çok zevk alarak izlersiniz oyunculuk da önemlidir oyunculuk kötü olduğu zaman bir filmi izlemek içimden gelmiyor nedense. bunun dışında çekildiği ülke hiç önemli değil benim için. son olarak da filmin şarkıları benim için önemlidir.
Ruh halime göre filmlerin türünü dikkate alırım.. Bazı filmleri çok iyi oyuncular bile kurtaramıyor.. Bazı fragmanlar insanı çok yanıltıyor.. Çekildiği ülke beni hiç enterese etmez.. Filmin eşyalar gibi etiketine markasına insanlarca moda trend olup olmamasina bakmam.. Çok hassasken dramatik filmleri salya sümük vaziyette izlerim.. Çok aşıksam romantika filmleri heyecan içinde , çok sinirliysem vurdulu kirdili filmleri gerile gerile , çok sıkıldıysam bir korku filmi açar adrenalin yüklerim kendime..
Yönetmenin kim olduğuna , konusuna bakarım bazı filmler şişme IMDB puanı alıyor veya yetersiz reklamdan dolayı bazı kaliteli filmler kaybediyor. Bazı oyuncularda kalitesiz yapımlarda oynamak istemezler bu yönden oyuncu kadrosuna da bakıyorum.
Cevap
29Cevap
İMDB puanı, fragmanın içeriği, film hakkındaki yorumlar, ve en önemlisi çekildiği ülke, hint dizileri falan filan çok saçma geliyor misal, türü, konusu çok önemli, akıcılığı...
Daha ne ekleyebilirim bilmiyorum :)
Yorumlar bence çok önemli imbd puanı çok kötü olup harika filmler izledim o yuzden zekler ve renkler tartışılmaz bence 😊😂
Aslında seçeneklerden birçoğunu kriter olarak alırım, oyuncular, idmb puanı, yorumlar, tabi öncelik benim için türüdür
Fragmanına balarım genelde. Zaten bu film, dizi hakkında her detayı verir. Hoşuma kaçarsa izlerim, beğenmezsem vazgeçerim
Hem türüne hem fragmanına dikkat ederim. Herkes tarafından beğenilmesi benim için önemli değil, çünkü bazı insanların sevdiği şeyleri ben sevmiyorum.
Kendim bakarım yorumlar puanlar kimin ne dediği önemsiz
Önce kısa hikayesini okurum sonra fragman izlerim en son imbd bakarım. Sonra izlerim.
Türü
Oyuncular
Yorumlar
Fragman
Hepsinin bir katkısı var
Türü ve oyuncular.. Hatta bazen oyuncuyu baz alip tüm filmlerini izlerim.
Ben rastgele izlerdim, eşim filmlerin IMDB puanına dikkat eder. Artık bende dikkat ediyorum.
Tür ve puan, kolay değil bu sıkıcı filmleri bulmak:D
Türü ve oyuncular ilk dikkatimi çeken unsurlardan olur.
Türü yönetmeni oyuncuları daha çok
İmdb yerli komedilerde tutmuyor pek
IMDB ve yorumlarına dikkat ediyorum genelde :)
Korku filmleri hariç anlık moduma göre değişiyor. Genelde görsel kalitesine dikkat ediyorum.
Bence hiçbiri önemli değil oyuncuların bize yansıttığı duyguları dikkate alırım eğer bize o karakteri yansıtamayacaksa o diziyi izlemem
Türü
İlla korku olacak
Olur
Türü önemli , oynayan oyuncular da önemli
Film iyi mi kötümü diye hikayesi aksiyonu
IMDb ve genre tarzı yani
Kore'de ne çekilse izlerim 🤭
Türü çok önemlidir
Fragmana bakarım hoşuma giderse izlerim.
Amerikan filmleri olmazsa sevmem 😀
Fragmanı ilgimi çekersse
Çok bilgim yok hayattan kendi halimdeyim
Oyuncular daha ön karakterde daha iyi oluyorlar
IMDB puanı ya öyle karar veriyorm
benim için oyuncular önemli
İzleyici yorumları yapımcı firma ve yönetmen
Fragman ve türüne bakarım
Imdb ye bakıyorum, konuya tabi de
IMDB puanı ve oyuncular
Herşeyi dikkate alırım
Genelde dizi film seçerken IMDB puanı önemlidir
Türü ve yorumlarına dikkat ederim.
oyuncular fragman konu
Fragman önemli etken benim için
oyuncularına bakarım
İzlenme oranına bakarım
Fragman ve türü
Yorumları beni çok etkiliyor
IMDB puanı
ünlü oyuncular varsa direk izliyorum ahahaha
Doğaüstü olması en iyi şey (filmin türü)
Türü
Fragman çok önemli
Imdb puanı
kendi zevkim
Kadroya bakıyorum
Türü
Ben filim kapağına dikkat ederim
Oyuncular fragman ve ımdb puanı
IMDB puanı
Konuyu
Yorumları ve türü.
Türü