Aşkı memnu nedir ya hiç bir aksiyon , macera yok nesi güzel
Kurtlar vadisi, Ezel ve Aşkı Memnu dizilerinden hangisi?
Aşkı memnu nedir ya hiç bir aksiyon , macera yok nesi güzel
Sizce hangisi neden?
Merhaba
Aslında bu tip diziler toplumun ahlâkî yapısını bozuyor kurtlar vadisi ilk başladığında çocuklar ben mafya olacam diyip savaşmaya çalışıyorlar aşkı memnun ahlâksız bir dizi gerçi bizim toplum aşk meşk işlerini sever ezel dizisi dâhil bu tip dizi ve filmler aslında yayınlanmamalı ya da yaş sınırı getirilmeli çoğu insan kurtlar vadisini sever yok abudllah çatlı yok sedat peker alt tarafı dizi neyini kafaya takıyorsun bence hepsinin amacı farklı
Aslında buradaki dizilerden bir ekol olmuş, dizi sektörüne yön vermiş ve izlenme olarak buradaki değil, yapılmış tüm Türk dizilerinin önüne geçmiş bir dizidir Kurtlar Vadisi. İsmi bile sağ görüşü andırıyor, bu dizinin bu kadar tutması da şaşırtıcı bence.
Ama maalesef bu dizilerin tamamında çocukların görmemesi gereken çokça şey vardı, yaş sınırı tamamında olmalı, ebeveyn denetiminde olmalı tamamı.
Cevap
2Cevap
Kurtlar Vadisi bence daha iyi
Zevkler ve renkler kişiye özgüdür ama bu 3 diziyi de izlemiş ya da Ezeli izlemiş birisi başka bir yerli diziyi seçiyorsa zevkleri net kötüdür :)) kusura bakmasın
Aşkı memnu da aşk varentrika var gözyaşı var. Ve biz bunları çok severiss
Aşk-ı Memnu kimse kusura bakmasın ben entrika severim 😆
Aski memnu çünkü Bihter dizinin finalinde aşkının kahramanı oluyor bana göre..
Ayrica diğerlerini izlemedim.
İkisini de sevmiyorum izlemiyorum maalesef
ezel diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?