Animeseverler yardım edin bana anime izlerken animeyi ikide bir geri sarıptırıyorum?

Sadece animede oluyor dizi filmde olmuyor olsada önemsemiyorum ama animesever olduğum hobim anime izlemek olduğu için bu lanet hobimi yapmamı engelliyor keşke dizi filmde böyle olaydıda animemde olmayaydı rahat rahat izleyeydim anime izlerken karakterin yüzünü mimiğini kaçırmış gibi hissediyorum o sahnede önemli bir şey kaçırmış gibi hissediyorum altyazıyı doğru okuyup okumadığım geliyor aklıma halbuki hiçbir şey kaçırmadım ve altyazıyı doğru okudum ama buna rağmen o his vücudumu ele geçiriyor resmen ne kadar inatla devam etsemde geri sarıyorum 25 dk lık animeyi 1 saatte ya da daha fazla sürede zor bitiriyorum 1 bölümü boşum işsizim istersem günde en az 20 bölüm bitiririm ama 1 bölümü bile bitiremiyorum hem boş zamanım boşa gidiyor hemde animemi izleyemiyorum yardım edin işe başlamadan hobime doymak istiyorum ama olmuyor yardım

Güncellemeler
+1 yıl
Soru güncel
Animeseverler yardım edin bana anime izlerken animeyi ikide bir geri sarıptırıyorum?