Korku olarak alışılmışın dışında pek film yok. Kopya genelde senaryo ve efektler. Fakat 28 Ekimde Şeytan Kapanı filmini çok merak ediyorum vizyona girecek. Fragmanına baktım ve Amerikan korku yapımlarının klasikleşmiş sahnelerinden efektlerinden çok uzakta gibi görünüyor. Fragmanı bile bi ürpertti beni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zodiac sevmiştim
Kesinlikle Zodiac.
Ki Zodiac eksik bir film. %40'ı falan anlatılıyor. Ona rağmen çok iyiydi. Film değil de dizi olmalıydı.
Kesinlikle katılıyorum dizi olmalıydı. Hikayesi devam eden bir şeydi çünkü.
Zodiac'ı o anki odaklanma problemim yüzünden bitiremedim ve sonra devam etmek de istemedim açıkçası ama seven güzeldi baya
Seven izlemedim izlemiş olsam hatırladım diye düşünüyorum.
Zodiac 2 3 kere izledim ve guzeldi.
Onun için kıyaslama yapamıyorum.
Seven demek istiyorum ama ikisi hakkında da bilgim yok
İkisinide izlemedim.
Polisiye gerilim seviyorsan bu iki film ölmeden önce izlenmeli bana göre tabi
Korku çok seviyorum ama artık bulamıyorum doğru düzgün bir şey. Bunlara da bakarım ama müsait olunca.
Korku olarak alışılmışın dışında pek film yok. Kopya genelde senaryo ve efektler. Fakat 28 Ekimde Şeytan Kapanı filmini çok merak ediyorum vizyona girecek. Fragmanına baktım ve Amerikan korku yapımlarının klasikleşmiş sahnelerinden efektlerinden çok uzakta gibi görünüyor. Fragmanı bile bi ürpertti beni
Netflix de mi sinema falan mı
Sinemada. Uzun zaman sonra ilk defa korku filmi izlemek için sinemaya gideceğim vallahi
Bende gitmeyeli baya oldu. Fırsatım olursa giderim artık bunu izlemeye
Fragmanına bi bak derim ben. Sonra beğenmez, bana söversin falan 😃
İzledim izledim, hoşuma gitti.
Dimi bana çok farklı geldi. Gözleri değişiyor bir ara geçiş oluyor orası halen aklımda valla.
28 ekimi bekleyelim bakalım, umarım gidebilirim jfjf
O akşama ya da güne başka plan yapma :d
İnşallah 😄
İkisinide izlemedim.
İkisini de sevmiyorum🤣🤣🤣
Seven. Hiçbir film yarışamaz kesinlikle
Efsane film ya
ZodiaK 💜
İzlemedim :D