Ben Leyla ile Mecnun ve Gibi arasında kaldım ama son zamanlarda Gibi sollamaya başladı bence.
Avrupa Yakası
Gibi
Leyla ile Mecnun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben Leyla ile Mecnun ve Gibi arasında kaldım ama son zamanlarda Gibi sollamaya başladı bence.
Avrupa yakası ve Geniş aile benim için ilk sıralarda gelir. Zaten 2012'den sonra saldım Türk dizi ve filmlerini izlemeyi. Artık komedi dizisi de yok nerede aşk, zengin erkek, fakir kız film ve dizileri var her zaman.
Bunda dizi sürelerinin de etkisi var ya 150 dakika dizi çekilince adam gibi senaryo yazamiyorlar, dijital platformlarda güzel diziler çıkıyor en azından
Ben Pembe karakterinin dizisini unutmuşun 😀 Mahallenin Muhtarları. Kaygısızlar. Maymun Çarli. Bizimkiler. Çiçek Taksi. Ruhsar, Ekmek Teknesi Ayrılsakta Beraberiz. Yahşi Cazibe canım rolünü oynayan adamla Sarı gara Fatma da komikti 😀
Desene bu komedi işini yapıyoruz 😂
dizi de sadece komedi de iyiyiz bana göre, filmde de dramda. Ama aksiyon , gerilim, bilim kurgu ve korku filmlerinde beceriksiz kalıyoruz diye düşünüyorum
Aksiyonda da yine tek tük var ya ezel ve kurtlar vadisi mesela
o diziler güzeldi ama vadi sonradan bozdu. Polat Superman oldu resmen. Birde 3 kere hapşırırsa Polat'ın oğlu gibi sahneler çok saçmaydı 😂 yabancı filmlerdeki aksiyon tadını vermiyor bana Türk dizileri
Orası öyle tabi 😂
Avrupa Yakası çok başkaydı her açıdan. Hem senaryosu, hem oyunculukları, hem karakterleri hem de oyuncuların karakterlere kattıkları ile bir unutulmaz ve klasik olarak hafızalarımızdaki yerini aldı...
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Kesinlikle Leyla ile Mecnun. Tek geçerim. Leyla ile Mecnun 'un kıymetini anlayıp onu tercih eden gustom için de artı olarak sonsuz şükürler olsun amin. ⭐ 😄😄😄😄
#tubasueda 🍀🍀
Cevap
37Cevap
Cennet mahallesi
Avrupa yakası
Avrupa Yakası
Aslında en iyi komedi dizisi Geniş Aile'ydi. Cevahir: Polisten kaçıp karakola sığınan Ulvi. Petshop'a gidip kurbanlık soran Ulvi.
Evet o da efsanelerden, zamanında TV başından ayrilmazdık ama ne bileyim bunlar daha belirgin geldi bana
Avrupa yakasi varken gerisi hikaye bence :D ah be burhan altintop :D yeni dizisi cikmisti netflix'te 6 bolum izlediniz mi?
İlk kez duydum, ismi ne
Bu gece bakarım, teşekkür ederim 🙏🏻
Som 129 yılın en iyisi hem komedi hem dram hem absürt leyla ile mecnun öyle bir kurgu yok
Cidden kaliteli bı iş ve farklı bı dünyası var, insan o dünyada olmak istiyor ama keşke ilk Leyla ölmeseydi ya 😥
Ben zeynep çamcı nın performansını da begenmiştim ama favorim melis birkan
Varupa yakası ve Leyle ile Mecnun... Artık pek seyretmiyorum çünkü yeniler saçma, algı dolu, sanatsal değeri "sıfır" ve gereksiz uzun... Vakit buldukça komedi gösterilerini izliyorum, daha doyurucu...
Çok güzel hareketler bunlar falan mı
Dizi izlemeyi pek sevmiyorum insanın vaktini boş yete harcıyor
Peki siz nasıl vakit geçiriyorsunuz
O kadar çok işim varki zaman yetmiyor bana, bahçe, ev Birgül yetmiyor
Çok zor bir soru olmuş bu. Leyla ile Mecnun'u ayrı, Avrupa Yakası'nı ayrı Yalan Dünya'yı ayrı severiz. 🤍🤍
Avrupa yakası'nı diğer dizilerle kıyaslayamazsın. Diğer diziler arasından ikinciyi seçmeliyiz. 😅
Kesinlikle Avrupa Yakası
Kesinlikle Avrupa Yakası
Gülse Birsel in müthiş eseri
Çok seviyorum 1cisini😄😄
Ben deee 😂😂 Burhanın evindeki sahneler çok hoşuma gidiyordu
Yeşil Deniz vardı trt1 de
O bunlara göre dramaya da kaçıyordu ya, yoksa onu da beğeniyorum
Bitmeselerdi keşke diziler ama herşeyin sonu var
Maalesef
kardeş payı nerede? geniş aile nerede?
İkisini de çok izlerdim ya çok da severdim ama ne bileyim bunlar onlara göre daha baskın geldi bana
Şener Şen der geçerim (Kemal Sunal)
Tabiki üstatların yeri ayrı ama ben dizi anlaminda sordum 😂
Her hengisi ni görmemiştim bana adı öyle güzel geldi.
Noltalji desen var kaliteli mizah desen var sıkmayacak uzunlukta krsinlikle avrupa ykası
En son babalar duyar.
Ah be çocukluğum 💔 harikaydı cidden sıcacık aile ortamı, laftan anlamayan çocuklar. Hasret kaldık böyle yapımlara.
Kardeş payı bence
Avrupa Yakas bence en iyi türk dizisi
Geniş Aile güzeldi
Türk malı 2010
Seçenekler içinden Avrupa Yakası.
O adam güzeldi resimdeki
Burhanımdan vazgeçmem
Avrupa yakası
Çünkü komik
😂😂
Bana göre hiç biri
Senin tercihin neler peki