Başka dertlerimiz yokmuş gibi, dert üstüne dert eklemek neden ki? 🙄

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başka dertlerimiz yokmuş gibi, dert üstüne dert eklemek neden ki? 🙄

mutlu olunmaması.
tarihin en başarılı draması olan the wire'da bile herkesin rahatladığı mutlu olduğu koca koca bölümler varken bizim senaryo yazmayı rüyasında bile göremeyecek olan senaristlerimiz herkesi asarlar, keserler ağlatırlar, öldürürler.
Ama diziyi bitirmezler bizimkilerde izler
Acıdan besleniyoruz demekki 😂 benim annemin bir dizi izleme şekli vardır gülmekten ölürsün mesela dizi izliyor adam kadını aldatıyor veya başka bir şey yapıyor annem başlıyor Allah senin gibi adamın belasını versin 🤣🤣 su kadına çektirdiği ne bak keşke araba carpsaydida geberip gitseydi 😂 kızda kurtulurdu senin gibi pislikten 🤣🤣 vss sürekli bela okuyor diziyi seyretmiyor adeta yaşıyor kadın 😂😂beni gülme krizi tutuyor o film izlerken 🤣 oyuzden biz millet olarak acıyı seviyoruz
Mutlu olmayı bilmiyor mutlulukla nasıl yaşanır bilmiyor. insan. bilmediginin cahilidir korkar bildiğinden ilerler. dram bildiği şey daha kolay ve keyif verici geliyor.
İronik tarafı mıdır bilmiyorum ama bütün tutmuş, popüler Türk dizilerinin neredeyse tamamı dram konulu 😃 yani sektörü biraz daha bilim kurguya versek, en azından ilerletmeye çalışsak küçük adımlarla büyük işler ortaya atacağız ama yok. Habire salya sülük…
Murat Soner çok iyi bir eleştirmen izledin mi bilmiyorum fakat nokta atışı yapıyor gerçekten. bilim kurgu bilinmeyenli x gibi seveni çok yoktur bence 😊
Evet izliyordum 😁 adamın mimikleri çok iyi
herkesin bir derdi var ve empati anlayış istiyor. Çevresinden etrafından alamadığını filmlerden dizilerden alıyor demek bi tek ben çekmiyormusum misali
Cevap
8Cevap
Acı çekmekten keyif aldıkları içindir.
Ağlamak için bahanemiz oluyo yorgunum tukendim diye aglayamadigimiz icin diziye ağlama bahanesi daha gizli tutar bazı şeyleri
Çivi çikiyi söker hesabı. Yaşantımız ve yaşadıklarımız o kadar boktan ki gerçekte içimiz kan ağlıyor. Dramda da kendimizden bi parça buluyoruz.
Ben hiç keyif almıyorum. Bayıyor beni. Dramla karışık komedi, gerilim falan olur tamam ama dram tek başına hiç çekilmiyor.
Ailevi sorunları var işte ezk kompleksli ebevinlerden öğreniyorlar işte, ilgi sevgi görgü yeterince alamamışlar kısacası sorun ailede eğitimde
Çünkü herkesin hayatını s*ken en az bir kişi bulunur.
Bende onu bir anlasam. Aciya sempatimiz var galiba.
Kendi acımızdan daha büyük bir acı var mı merak ediyoruz.
Hayatımız dramdan şiddetten geçimsizlikten ibaret olduğu için.
O Yüzden Olabildiğince Uzak olmaya çalışıyorum ya dramdan
Çünkü kendi hayatında yansıtamadığı duyguları orada izleyerek yaşıyor çoğu insan
Bu ülke İlyas yalçıntaş'ı bağrına bastı bize de bu yakışır dram seviyoruz vesselam
Dertlerimize ağlarken kamufle etmek için.. rahat rahat ağla salya sümük kimse de anlamaz
Valla ben korku filmi severim hayatım dram olmuş zaten
Genetiğimizde var sanırım
Ülke olarak mutsuzuz ondan, ülke ülke değil tımarhane
Ben izlemiyorum
Hiç sevmem , komedi ve aksiyon tercihimdir
Açıkçası ben almıyorum daha çok komedi seviyorum
Toplumda dram yer ettiği için.
Ağlamaya bahane olsun diye
ben keyif falan almıyorum ki hele hele yerli dizi
Ben hiç sevmem sürekli ağlayıp duruyorlar
Hayatımız dram olmuş çünkü nsjsjs
daha alışık olduğumuz bir durum olduğu içindir
Bir bilsek her şey çözülecek
Herkes kendinden bi parça buluyo
Ben komedi sever izlerim
Mutsuzluga alışık olduk
Melankoliyi seviyor bizim millet
Benim de hiç anlayamadığım bir gerçektir bu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?