Diziler & Filmler House of the dragon izlemek için, game of thronesi bitirmeye gerek var mı? minidowney Takip Et Yoda Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru detatlıı Güncellemeler+1 yıl 5-6 sezon kadar izledim bitirip mi izliyim House of the dragon izlemek için, game of thronesi bitirmeye gerek var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Bu hobbitle yuzuklerin efendisi gibi oldu biraz ama game of thrones izle once istiyosan, oyle daha makul olur ilgi uyandirir taslar yerne oturur 0 2 Yorumla minidowney +1 yıl Game of thronesu izledim 6 sezon kadar Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Bise kalmamis bitir de oyle baslayiver bari Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır gerek yok ama hose of dragon izleyicilerinin çoğu got severler son sezonu beğenmeyip buradan ekmek çıkar mı acaba denemesi 0 0 Yorumla
Ece5592 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Gerek yok ama game of thrones ayri guzel be ben olsam once onu izlerdim acikcasi. 0 0 Yorumla
netflixnchill Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Game of thrones öncesi anlatılıyor. Ama izlesen iyi olur. 0 0 Yorumla
Torquay Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İzlemeden de izlenir bence ya hatta daha iyi olur 0 0 Yorumla
sevgiEmektirr Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Gerek yok 1 1 Yorumla sevgiEmektirr +1 yıl House of the dragon Dizisi game of throne dizisinden önceki olayları anlatacak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu hobbitle yuzuklerin efendisi gibi oldu biraz ama game of thrones izle once istiyosan, oyle daha makul olur ilgi uyandirir taslar yerne oturur
Game of thronesu izledim 6 sezon kadar
Bise kalmamis bitir de oyle baslayiver bari
Hayır gerek yok ama hose of dragon izleyicilerinin çoğu got severler son sezonu beğenmeyip buradan ekmek çıkar mı acaba denemesi
Gerek yok ama game of thrones ayri guzel be ben olsam once onu izlerdim acikcasi.
Game of thrones öncesi anlatılıyor. Ama izlesen iyi olur.
İzlemeden de izlenir bence ya hatta daha iyi olur
Hayır ikisi çok ayrı şeyler
Gerek yok
House of the dragon Dizisi game of throne dizisinden önceki olayları anlatacak
degill