Afra Saraçoğlu'nu tanımayan yok herhalde. Yalı Çapkını dizisiyle de reytinglerde fırtınalar estiriyor. :)

Afra Saraçoğlu'nu tanımayan yok herhalde. Yalı Çapkını dizisiyle de reytinglerde fırtınalar estiriyor. :)

Merhaba
Afra Saraçoğlu güzelliğiyle son dönemlerin en çok öne çıkan genç yeteneklerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. 2016 yılında başlayan oyunculuk kariyerindeki dizileri inceleyeceğiz bu yazımıza Kardeş Çocukları dizisiyle başlayalım.

2019 yılında Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan bu dizide Saraçoğlu, Hayal karakteriyle karşımıza çıkıyor. Dizi 21 bölüm sürmüştür ve konusu kısaca şöyledir:
Hayalleri ve hayatları birbirinden çok farklı olan iki anneyi canlandıran Ümran ve Umay karakterleri ve kızları Hayal ve Hayat. Zengin ve fakir bu ailenin yolunun geçmiş nedeniyle kesişmesi ve bu nedenle ortaya çıkan olaylar zincirini konu alıyor.

Start TV ekranlarında ekrana gelen bu dizide Saraçoğlu "Ece Çamkıran" isimli karakteri canlandırmaktadır. Dizi,
Fazilet Hanım'ın eşini kaybettikten sonra ana iki kızıyla birlikte, küçük ve yoksulluk problemleriyle mücadele ettiği evinde zenginlik hayalleriyle yaşamaktadır. Küçük kızının güzelliğine çok güvenmektedir.
Büyük kızı Hazal ise annesi ve kardeşiyle zıt bir karaktere sahiptir, aralarında bu uyuşmazlık sorunlara sebep olmaktadır.

9 bölüm süren ve Fox TV ekranlarında yayınlanan bu dizi 9 bölüm sürmüştür. Saraçoğlu, "Gizem Bozkurt" isimli karakteri canlandırmaktadır. Öğrencilere iyiyi öğretmeye çalışan idealist bir öğretmenin, zamanla hatalarıyla yüzleşecek öğrencileri arasındaki olayları konu alan bu dizi tek sezon oynamıştır.

2 Sezon 20 bölüm olarak Blu TV'de yayınlanan bu dizi 1960'lı yıllarda geçen olayları konu edinir. Nostaljik atmosferi ve kostümleriyle öne çıkan dizide Saraçoğlu'na Çağatay Ulusoy eşlik etmektedir.

2022 yılının dizilerinden olan Yalı Çapkını Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Seyrak karakterini canlandıran Saraçoğlu'nun bu dizisinin konusu Gaziantepli Korhan Ailesi'nin reisi Halis Ağa'nın her istediği yapılarak yetiştirilmiş torunu Ferit'in evlenmesine karar vermesiyle gelişecek olayları kapsıyor.
Balıkesir'in Edremit ilçesinde dünyaya gelen Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1997 doğumludur. Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünü okurken kariyerine oyuncu olarak da devam etmek istemiş ve ilk kez 2016 yılında İkinci Şans filmiyle oyunculuk hayatına adımını atmıştır.
Cevap
8Cevap
Türk oyuncuları da Türk dizilerini de takip etmiyorum, izlemiyorum. Vakit kaybı. Zaten kendisine saygısı olan insan Türk dizisi izlemez. Entrikaların, kadına şiddetin, mafyacılığın bu derecede yoğun olduğu başka ülke var mıdır sanmıyorum.
Bu arkadaşı en son sadece 20 dakikasına katlanabildiğim Yeşilçam adlı dizide gördüm, oyunculuğunu pek beğenmedim. Bu konuda otorite sayılmam ama yapmacık oyunculukları bariz hissedebiliyorum birçok izleyici gibi.
Zannetmiyorum sende sorun olduğunu. Bizimle aynı fikirden olan çok daha fazla insan olduğuna eminim. Güzelliğinden etkilenip iyi oyuncu olarak düşünmeleri de normal ama.
Güzellik ve yapımcılarla iyi iletişim. Oyunculuk yoksa bile belli bir yere kadar iş görüyor ama dediğin gibi uzun vadeli olmuyor.
Oynadığı İkinci Şans filmini izledim, şimdi de yeni çıkan dizisinde bir kaç bölümde denk geldim ama abartılacak bir oyunculuğu yok gibi.
Kız çok güzel çok beğeniyorum ama oyunculuğu bana geçmiyor nedense o yüzden olduğu dizileri izlemedim hiç
Oyunculuğu başarılı bu kızın. Bizde izliyoruz annemle 😁
Yalı çapkını dizisinde bir bölümü izledim çok farklı durumlarda kalıyor gülesim geldi 😊
Hiçbir dizi veya filmini izlemedim o yüzden bilmiyorum.
Onu bilmiyorum da hande erçele bile taş çıkartır güzellikte
Fazilet hanım ve kızları
fazilet hanım ve kızları, yalı çapkını
Fazilet hanımda güzel oynamıştı
İzlemedim ama aşırı güzelmiş
Fazilet Hanım ve kızları vardı o da iyiydi
Çok güzel yeni dizisi bence
çok donuk bi kiz ya hşc sevmiyorum
Fazilet hanım ve kizlari
Fazilet hanım ve kızları sksksksksks
Hiçbirini izlemedim
Paramparça Cansu