Deli yüre, Acı hayat, Ezel
Hangisini daha çok izlerdiniz?
Hangisini daha çok izlerdiniz?
İçlerinden en güzel Ezel'di ama 3'ünü de pek tutmam. Devamlı beylik laflar, sanki hayatın sırrını veriyormuş gibi. Tr'deki dizilere fark atar ama.
öncelikle sen şık yapmasını bil 3 değil 4 dü başrolünde oynadıgı dizi 1 deliyürek 2 alacakaranlık 3 acı hayat 4 ezel 2 yi atlamıssın assfs
Sonnnnnnn Osmanlııııııııııı Yandımmmmmmm Aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii <3 tek geçerim beeee... =)=)
https://www.youtube.com/watch?v=zaaeg2h-5d0he dizi mi :D o zamannnnnnn acı hayat :)
yok kenan imirzalıoğlu deyince gözümde flash lar çaktı da :D aklıma direkt son osmanlı yandım ali geldi.onun nedenide benim ordaki karaktere aşık olmam :D
fena ne kelime dehşet.tüylerim diken diken oluyo her defasında böyle bi erkek kalmış olabilir mi hala dünyada diye. nasıl mert nasıl yiğit nasıl efendi offf çok iyi be =))))
evleneceğim erkek öyle bir şey işte benim =)) Allah hepimizin gönlüne göre versin kardeş =))
Hepsi güzel bence adam işini biliyor.
Cevap
8Cevap
Hepsi birbirinden güzel ama seçmek gerekirse Deli Yürek
https://www.youtube.com/watch?v=KvG5dzlgSdYacı hayat deyince ordaki soluk benizli her bölüm ağlayan kız geldi aklıma.nermin miydi neydi:)her bölüm mü ağlanır arkadaşşş ya:)
:)))))))))))
Deli Yürek başladığında soluksuz izlerdik.Acı hayatı izlemedim.Ezel de çok kaliteli bir diziydi.
Hiçbirini tam anlamıyla hatırlamıyorum. Ezel'i hiç izlemedim. Ama Deli Yürek bence.
ejderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Deli yürek idoldü lisedeki erkeklere :)Etkisi büyüktü, ondan sonra da Ezel..
Deli Yürek ilk yayınladığınd aizlemiyordum sonra 2001 de filan tekrarları yayınlandı galiba her akşam ana haberden önc ebaşına kuruluyorduk ailecek vay be ne günlerdi ne aşk vardı deli yürekte..
Hiçbirini izlemediğim için bilmiyorum ama ezelle ünlendi sanırım.
Durmuyor DELİ YÜREĞİM durmuyor DELİ YÜREĞİM e tabikide Deli Yürek
kesinlikle Deli Yürek..
sadece deliyüreği izlemiştim
acı hayatı çok izledim ahhhh ahhh
Deli Yürek tabi ki;)
Deli Yürek çıkış dizisi en kalitelisidir.
ben o adamı sevmiyorum..ama ezel fena değildi
hayda rinna rinna rinna rinanayy :D
Kenan'ın oynadığı hiçbir şeyi izlemedim.
öpüşmeli vardı bide adam dövmeli bokslu olan
Deli Yürek.
tabiki de deli yürek :)
DeliYürek
Deli Yürek..
Deli yürek.
Deliiiii Yürek
acı hayat
En İyi Cevaplar