Bir Peri Masalı dizisine denk geldim. Çok duru bir güzelliği ve şahane bir oyunculuğu var. Sizin için en iyi dizileri neler?

Bir Peri Masalı dizisine denk geldim. Çok duru bir güzelliği ve şahane bir oyunculuğu var. Sizin için en iyi dizileri neler?
Merhaba,
Alina Boz yeni kuşağın en güzel kadın oyuncularından biri. 2013 yılında Cesur Hemşire'deki yan rolüyle başladığı oyunculuk kariyeri günümüzde baş rol oyuncusu olarak yükselme göstermiştir. Bu yazımızda Alina Boz'un dizi geçmişine göz atacağız.

2014 yılında ekranlara gelen bu dizide Alina Boz Hazal Gürpınar karakterine yol vermiştir. Star TV ekranlarında ekrana gelen ve çok yüksek reytinglere ulaşan bu diziyle Alina Boz asıl çıkışını yapmıştır.
Hastanede karışan ve bu karışıklık yüzünden fakir hayatı süren, bu nedenle oldukça hırçın olan bir karakteri canlandırmıştır.

TRT 1 ekranlarında 2018-2019 yılları arasında yayınlama bu dizide Alina Azra Güneş karakterini canlandırmaktadır.
Dizinin kısaca konusu, hayatındaki her şeyi sadece bir gecede kaybeden ve bu çaresizlikte yolu dizinin diğer başrolü olan Cenkle kesişmesindeki olayları anlatır.

Bu kez netflix isimli online bir platformda yayınlanan bu dizi de Aşina, Eda Karaca oğlu isimli karaktere rol vermektedir.
Dizinin konusuna değimecek olursak, öğretmenleri ile basket koçlarının arasını yapmaya çalışan öğrencilerin zamanla kendilerinin de aşkı ummadıkları anda deneyimlemesini anlatan bir gençlik dizisidir.

2021 yılında Atv ekranlarında ekrana gelen bu dizide Alina Boz başrol oyuncularından biri olan Mahur Türel karakterini canlandırmıştır.
Konuya gelirsek, özel kuvvetlerden ayrılıp eski bir asker olan Maraşlı karakteriyle yolu kesişen Mahur karakterinin yaşadığı duygusal bağı konu edinmiştir.

2022 yılında Fox TV ekranlarında yayın hayatına başlayan bu dizide güzel oyuncunun oynadığı karakterin ismi Zeynep Melis.
Filmin konusuna değinecek olursak, doğum gününde bir çanta dolusu para bulan Zeynep'i sosyetik biriyle aşk yaşamak istemesi ve zengin gibi davranmasını konu alır.
14 Haziran 1998 Moskova'da dünyaya gelen genç oyuncu uzun süredir Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özerle birliktelik yaşamaktadır.
Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim gören güzel oyuncu pekçok reklam firmasının da yüzü olmuştur.
Cevap
9Cevap
Faraşlı dizisinde beğeniyordum
Paramparça dizisi
Paramparça dizisinin ilk bölümleri güzeldi sonrasında takip edemedim diziyi bu yüzden ilerleyen bolumler nasıldı bilmiyorum.
Kızın tavırları duruşuna aşıktım😁
Bu kadın dizilerde mi oynuyordu? Vay be
Aşk 101 de çok iyiydi 💗
Daha düzgün bir yapımda oynamadı diye biliyorum
Paramparça ❤️
Elimi bırakma
Aşk 101 de iyidi
Hic izlemedim bu kizi
Maraşlı bence
Maraşlı vardı bi ara
Paramparça
Ask 101