Gerçek kesit bence modern dünyanın topluma yaratmış olduğu gerilimi en iyi anlatan psikolojik bir drama dizisi. Aşığım bu diziye sizce normal mi?

Gerçek kesit bence modern dünyanın topluma yaratmış olduğu gerilimi en iyi anlatan psikolojik bir drama dizisi. Aşığım bu diziye sizce normal mi?

Tabii ki insanların çoğunu sarmadı, sarsaydı daha büyük bir kanalda yayınlanırdı, ders alınması gereken olayları ekrana taşıdılar ama insanlarımızın çoğu bunun farkında değildi
Cevap
3Cevap
Ya ablacım akşam akşam delimisin shdhdhdhdh hayatimda gördüğüm en kötü oyunculuklar ve saçma senaryolarin döndüğü tek dizi dbdbdbd Türk tarihinin en iyi dizisi kurtlar vadisi pusudur
kurtlar vadisi pusuyu bu kadar çekici kılan nedir? Ben de bunu anlayamıyorum. İnanılmaz bir atmosferi var gerçek kesitin. İzlerseniz o oyunculukların kötü oluşunun bile nasıl etkileyici oldugunu anlarsınız
Annem saglolsun sırlar dünyası kalp gözü gerçek kesit onun sayesinde izlemediğim kalmadı bebdbdhx kurtlar vadisi pusu cekicilikten ziyade derin devletin gercek yüzünü anlatan ülkemizin hatta dünyanın nasıl bir işleyişten gectigini konu alan insanları bilgilendirmek amaçlı gerçek dünyadan uyarlanan Bi dizidir buradaki konu ordaki kavga dövüş v. s değil gerçeklerin ekrana yansıtılması
bunu bilmiyordum işte hiç izlemedim ilginç :D
Hahahaha yani kadınlar hep çatışma kavga dövüş sanıyor bu diziyi 😄 normal tabi ama çok duygusallastirir seni bu tür diziler diyeyim ben
@Cnofuture erkekler cok seviyor o dizileri :D ben pek sevmem derin devlet dizisini eğer fantastik bilim kurgu olsa severdim
Aha geldi bizimkiler yavas yavas 😄😄
Oyunculuklar kötü değildi bence, sıradan insanları ve gerçek olayları işledikleri için bence gayet iyiydiler
Mall normall çok normall
Şakan bitti mi
şaka yapmıyorum yorumundan anlasıldıgı kadarıyla gerçek dizinin metaforlarını anlayamamıssın üzüldüm adına
En saçma dizilerden biriydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?