Gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisi sizce hangisiydi?

Bence kesinlikle Leyla ile Mecnun. Her bölümünde ayrı bir olay ve fena göndermeler olan bu dizi iktidara bir iki beden fazla geldi. O ince esprileri, İsmail abinin genleri, bir olay olduğunda sorgulamadan koşup gelen Mecnun, Cimri ama sevimli Baggalımız, vs vs gülerken ağlatan, ağlarken güldüren, bir diziydi. Hırsızın tekinin kör bir kıza kitap okuduğu bir diziydi bu arada bunu diyince o hırsız Yavuz'un "Aşk olsun ben öyle bir insan mıyım" sesi canlandı LM ciler iyi bilir 😀 Zaten Amerika'da 9. olmuştu. IMDb den en yüksek puan alan Türk dizisiydi. Ama ne yazık ki gezi olayları ile ilgili görüşlerini belirttikleri için yayından kaldıldı. 3 yıldır özlüyorum bu diziyi. 1 yıl gibi bir zaman öncesinde hayranlar için buluşma yerine gittiğimde İsmail abiii! diye bağıran bir arkadaşa karşılık salonun bir çoğu "Hooop!" diye bağırmıştı. Böyle güzel seyirciye sahipti. Neden diye soracak olursanız eğer; Mecnun ve İsmail abinin sürekli olarak sahil selamlaşmasıdır bu.
+Mecnuun!
-Hooop
+ Ne yaptın?
-Nasıııll?
+Ne yaptın
-Nasııılll? vs vs 😂
Dizinin her ince ayrıntısı efsaneydi ya, yine yaz geldi özledim. Televizyonu açasım gelmiyor. Leyla The Band grubu da çok başarılı olmasına 92 mn dinlenime sahip olmasına rağmen, konser salonları dolup taşmasına rağmen anlam veremediğim bir şekilde İsmail abi gruptan ayrılınca dağıttılar grubu. Arada tek tük sahne aldıkları oluyor. Ama 1 yılda 3 kere filan. Hiç değilse konserler bir nebze özlemi hafifletiyordu

Sizin görüşleriniz nelerrr aceeaabaaaa : sakın bana medcezir, kiralık aşk, içerde, falan filan demeyin olur mu? 😂
Bunlarda rastgele bir kaç replik. Sizin en sevdiğiniz dizi nedir?
Gelmiş Geçmiş En İyi Türk Dizisi Nedir Sizce??
Gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisi sizce hangisiydi?