Diziler & Filmler Adını feriha koydum dizisini hâlâ izleyen var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ayy taktım bu aralar, sürekli sabah akşam izliyorum, birde sınav senemdeyim bağımlısı oldum dizinin Güncellemeler+1 yıl Ferihanın ölümü geldikçe aklıma ağlayasım geliyo hâlâ 🤣 Adını feriha koydum dizisini hâlâ izleyen var mı? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bı ara bnd takmstm sürekli izliyordum netten.Saçma sapan dizileri tekrar ekrana vereceklerine bunu verseler de izlesek ya 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet yaa çok güzell valla ferihaya bakınca kendimi görüyorum Yorumla seyda028 +1 yıl Nasl kendini goruon Yorumla Soran +1 yıl Ferihanın babasından, abisinden çektiklerine bakınca baskıcı aile ya o yönden Yorumla seyda028 +1 yıl Bu ülkedeki aileler maalesf öyle baskıcı millet sevgilisiyle dünyayı geziyor biz dışarı çıkmak icn kırk yalan uyduruyorz Yorumla
dobraerkek1 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Zaten önemli birseyler oldumu insanlar saçma sapan seylere sariyor 😁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 10 kez baştan sona izledim 😂 aklıma düşürdün gene baslayasim geldi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Git başla jxmxmx Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayır hiç sevmem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nedennn Yorumla Edaaa97 +1 yıl Hoşuma gitmedi hiç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bı ara bnd takmstm sürekli izliyordum netten.
Saçma sapan dizileri tekrar ekrana vereceklerine bunu verseler de izlesek ya
Evet yaa çok güzell valla ferihaya bakınca kendimi görüyorum
Nasl kendini goruon
Ferihanın babasından, abisinden çektiklerine bakınca baskıcı aile ya o yönden
Bu ülkedeki aileler maalesf öyle baskıcı millet sevgilisiyle dünyayı geziyor biz dışarı çıkmak icn kırk yalan uyduruyorz
Zaten önemli birseyler oldumu insanlar saçma sapan seylere sariyor 😁
10 kez baştan sona izledim 😂 aklıma düşürdün gene baslayasim geldi
Git başla jxmxmx
Aşkı memnu izliyorum 😁
Feriha ismi hoşuma gitmedi sudenaz koysak
Hayır hiç sevmem
Nedennn
Hoşuma gitmedi hiç
😂🤣