Diziler & Filmler Size göre Türk dizi tarihinin en ikonik karakteri hangisi? вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 104 Yapay Zekaya Sor Burhan Altıntop Pembe Osman Aga Abuzer Kömürcü Gaffur Akasya Durağı Sinan Görüşte belirteceğim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Size göre Türk dizi tarihinin en ikonik karakteri hangisi? Cevapla Tarih Soruları Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Pembe karakteri 1 0 Yorumla
Madamm_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 +1 yıl Burhanla Gaffur'u nasıl ayırırsın 😂 onlar bir bütün olarak değerlendirilmeli. Çikilitaağğğğğ istiyorummmm🍫🍫 2 1 Yorumla terziayca +1 yıl Çikilata yemeliyim Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl "Bu evde şiddete son, gadına şiddete soon." Diyen saygıdeğer Gaffur. dd 1 0 Yorumla
davnaldiav Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl "bide bayıl istersen Feriha""Feriha kalk bir gören olacak""birazdan ölümle buluşacağız ali kaptan" 1 0 Yorumla
IMHILL Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl kadın oynadığı role tam bir biçilmiş kaftandı , çocukluğum deyince aklıma gelen tek isim melek baykal ve pembe 1 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bihter bence😅 giydikleri hala moda. Yok böyle bir şey. 2 0 Yorumla
pinkღchocolate Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Şahika Koçarslanlı- Kesinlikle tek geçerim aşığım karaktere yıllardır :D 2 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Ben pembe diyorum çekirdek yemesi çok gıcık 😂 2 0 Yorumla
Aso6533 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Valla ben pempeee tübeee 😂 karakterine hala hayranım çok seviyorum o kadını 🙄 2 0 Yorumla
ilginfulyaa Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Hepsi birbirinden ikonik ama benim tercihim Yaprak Dökümü Cevriye Hanım olacak :D 2 0 Yorumla
Odunumsuİnsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Avrupa yakası karakterleri diyim. Şu an bence Yasak Elma dizisinin karakterleri de iyi 😅 1 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Hepsi birbirinden güzel sanatçılar hepsini yeri ayrı bu sebeple bir şey diyemiyorum. 1 0 Yorumla
BrighLord Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Profesör doktor, kimyager, aşiret lideri, or general, fizikçi, Abüzer kömürcü Tabiki. 1 0 Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 47 , eic 66% +1 yıl Bürheağn Aeltintòp ve Abuzer emmi ama Bürheağn abi başka liboşluğun kitabı onda🙂 1 0 Yorumla
bbb416 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Pembe, Osman aga, Üçkağıtçı Sinan benim favorilerim. 1 0 Yorumla
Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence Ordinaryüs Profesör Uzman Doktor Abuzer Kömürcü en komik olanı. 😅 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 533 cevap paylaştı. Tüm oyuncular öyle ama bence Abuzer Kömürcü en iyileri. 1 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bir kaçını izlemedim hatta çoğunu. Bir kaç bölüme denk geldim ama komik gelmediler. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Manyaq Erdal'ın babası, dünyanın gelmiş geçmiş en değerli kimyageri, Ord. Prof. Abuzer Kömürcü tabi ki.Ne daha önce ne de daha sonra öyle nevi şahsına münhasır bir oyuncu gelmedi. 1 0 Yorumla
JALYON Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 71% +1 yıl Osman aga gibi komik ve gizem dolu dizileri seviyorum 1 0 Yorumla
EnginBeniÜzdübaya Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Hepsi süper ya ama favorilerim Pembe ve Osman Ağa. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Abuzer Kömürcü ile Pembe arasında gidip geldim ama sonunda Pembe dedim.😊 1 0 Yorumla
MaKaRiMeSt0 Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl hallederiz kadir vardı efsane o hiç gündeme gelmezama bunların hepsini cebine sokar cıkarır :D 1 1 Yorumla 10bykrst +1 yıl Ovvv baba sen maziye daldın. Onları kim bilecek 😅 En son babalar duyar vay beeee yaşlanmışık (profildeki yaş yanlış oldu dmdmmdmd ona göre çıkarım yapmayın) Yorumla
BdsmErkek Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Abuzer kömürcüyü çoğu izlememiştir en iyisi o efsane lan it derdi 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Burhan Altıntop ve Pempe arasında kaldım 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 307 cevap paylaştı. Burhan Altıntop tabisi bebişim 😜 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 909 cevap paylaştı. Leyla ile mecnun un ismail abisi ve erdal bakkali 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 810 cevap paylaştı. Burhan Altıntop ve Pembe benim için.. 1 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 508 cevap paylaştı. Hepside yetenekli bence 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl “Gülse birsel” yazarı unutmamak lazım 0 0 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 389 cevap paylaştı. Pembe 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Pembe karakteri
Burhanla Gaffur'u nasıl ayırırsın 😂 onlar bir bütün olarak değerlendirilmeli.
Çikilitaağğğğğ istiyorummmm🍫🍫
Çikilata yemeliyim
"Bu evde şiddete son, gadına şiddete soon." Diyen saygıdeğer Gaffur. dd
"bide bayıl istersen Feriha"
"Feriha kalk bir gören olacak"
"birazdan ölümle buluşacağız ali kaptan"
kadın oynadığı role tam bir biçilmiş kaftandı , çocukluğum deyince aklıma gelen tek isim melek baykal ve pembe
Bihter bence😅 giydikleri hala moda. Yok böyle bir şey.
Şahika Koçarslanlı- Kesinlikle tek geçerim aşığım karaktere yıllardır :D
Ben pembe diyorum çekirdek yemesi çok gıcık 😂
Valla ben pempeee tübeee 😂 karakterine hala hayranım çok seviyorum o kadını 🙄
Hepsi birbirinden ikonik ama benim tercihim Yaprak Dökümü Cevriye Hanım olacak :D
Avrupa yakası karakterleri diyim.
Şu an bence Yasak Elma dizisinin karakterleri de iyi 😅
Hepsi birbirinden güzel sanatçılar hepsini yeri ayrı bu sebeple bir şey diyemiyorum.
Profesör doktor, kimyager, aşiret lideri, or general, fizikçi, Abüzer kömürcü Tabiki.
Bürheağn Aeltintòp ve Abuzer emmi ama Bürheağn abi başka liboşluğun kitabı onda🙂
Pembe, Osman aga, Üçkağıtçı Sinan benim favorilerim.
Bence Ordinaryüs Profesör Uzman Doktor Abuzer Kömürcü en komik olanı. 😅
Tüm oyuncular öyle ama bence Abuzer Kömürcü en iyileri.
Bir kaçını izlemedim hatta çoğunu. Bir kaç bölüme denk geldim ama komik gelmediler.
Manyaq Erdal'ın babası, dünyanın gelmiş geçmiş en değerli kimyageri, Ord. Prof. Abuzer Kömürcü tabi ki.
Ne daha önce ne de daha sonra öyle nevi şahsına münhasır bir oyuncu gelmedi.
Osman aga gibi komik ve gizem dolu dizileri seviyorum
Hepsi süper ya ama favorilerim Pembe ve Osman Ağa.
Abuzer Kömürcü ile Pembe arasında gidip geldim ama sonunda Pembe dedim.😊
Beter Ali. Yaaarrraa beniii yyaaaarrra aşkınaaaa 😂
hallederiz kadir vardı efsane o hiç gündeme gelmez
ama bunların hepsini cebine sokar cıkarır :D
Ovvv baba sen maziye daldın. Onları kim bilecek 😅 En son babalar duyar vay beeee yaşlanmışık (profildeki yaş yanlış oldu dmdmmdmd ona göre çıkarım yapmayın)
Abuzer kömürcüyü çoğu izlememiştir en iyisi o efsane lan it derdi
Behzat Ç dizisinde amirim
Sihirli Annem deki Dudu
Melek Baykal cok seviyorum ya
Kuzey Tekinoğlu hepsini sollar
Pembe, Burhan ve Gaffur
Abuzer Kömürcü.
Gaffur bence, beni beğenmiyor musun?
Melek Baykal (Pembe).
Burhan Altıntop ve Pempe arasında kaldım
Pembe
Osman