Rekorlar kıran ve hepimizi ağlatan Bergen sonunda bir dijital uygulamada izlenmeye başlandı. Amazon Prime'ı olanlar şanslı

Rekorlar kıran ve hepimizi ağlatan Bergen sonunda bir dijital uygulamada izlenmeye başlandı. Amazon Prime'ı olanlar şanslı

Acı duymaktan mutlu olan bir ülkeyiz ve başta siyasiler bunu çok iyi kullanıyor❗️ Allah hepimize akıl fikir versin, ben izlemem açar bir komedi filmi seyrederim.
Kadın yıllar sonra olay oldu. Bu ve bunun gibi çevremizde o kadar örnek var ki. Bu olaylardan bile prim kasmaya çalışıyorlar, rant elde etmeye çalışıyorlar yazık.
Cevap
38Cevap
Sinemada izledim uykum gelmişti
İzlemeyi düşünüyorum
Ben onun çekimlerinde kamera arkasinda çalıştım o soğukta yaz kıyafetleriyle çekim YAPTILAR Helal olsun 400 kişilik konser sahnesinde
Uzun hayat hikayesini okumuştum. Okurken düşündüğüm hali değişmesin diye de filmini izlemeyi düşünmüyorum.
kanser olmak istemeyen izlemesin bergen eceline aşık olmuş bi kadın suratına kezzap yiyip hala adamla görüşen biri
Sinemada izledim hiç ağlamadım, evde izlerken asla ağlamam 😂 biraz şarkılar duygusallık katmıştı çok bir şey yok yani filmde.
Çok etkilendim gerçekten hüngür hüngür ağlamıştım. Hatta o adamı vurmaya gidecektim, babam odaya zincirledi beni. Bırak beni babaaa.
İzlemedim izlemeyide düşünmüyorum insanların hayatı beni çok bağlamıyor benim hayatım hüzünlü zaten 😂
Hiç bir film ya da dizide hüngür hüngür ağlamadım. Sanmıyorum bir de hüngür hüngür.
neden Netflixe ya da disney+ ya gelmemiş yazıklar olsun 🥺
Zincirlere bağlansam yine izlemem bu filmi, öyle anti oldum 😄
7.90₺ aylık bende yüzüklerin efendisi dizisi için üye oldum
çokta heveslenmeyin. bilinenin dışında bir şey yok filmde. müslüm gibideğil.
Amazonu cartu jurtu olmayanlar burdan izleyebilir
Sinemada izledim, hüngür hüngür ağlatmadı aksine öfkelendirdi😑
Ben sinemada izledim bir gram yaş akmadı. Ara ara sıkıldım hatta. Bazı yerler de çok öfkelendim. Hatta sinemada herkes yuhlayıp kızdı
Off buna sevgilimle gitmiştim film bitti salondan çıktık benim gözüm çeşme olmuş o olayları anlamaya çalışıyordu daha ama çok komşkti yüz ifadesi yaa bazen onu özlüyorum..
İzlemedim ilgimi çekmiyor
Üzülüp ağlamadım sadece sinirlendim.
Benim flasda da var gonderebilirim 😄😄
Canlı canlı sinema da izlemiştim filmi 🙂😞
Hiç izlemedim aw gram etkilemiyor beni
İzlemiştim sinemada hiç de ağlamadı beni
Ağlanacak bir film değil bence
Ağlamam. Ağlayan biri değilim
Hiç ağlamadım sinemada 😂😂
amazon alışveriş sitesi değil mi
Bilgilendirme için thx
Yok artık, hiçbir film için hüngür hüngür ağlamam
Prime var ama izlemeyeceğim.
Ben filmi hiç sevmedim
Hala da izlemedim bos geliyor.
İzledim pek ağlanacak bir film değil.
Bir ben mi izlemedim bu filmi 😀
Deep TV de 1 aydır var :)
bergenle ergenle uğraşamam
Sinemada izlemiştim tekrar izlemeyi düşünmüyorum
İzledim, ağlamadım. Yine izlesem yine ağlamam.
Amazon prime ücretsiz mi peki
Hayat zaten acı film neki
bagalım nbasıl saçmalamışlar
İLemicem
HAYIR
İzleyeyim yarın öz ablamı
ben begenmedim yapamamislar
elli kere izledim
İzlerim yakında
izlemiycem
İzlemeyi düşünmüyorum
İzleyecem, bakalım.